- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
-
LOGOUT
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
Robertoq #3342 üzenetére
Ugyan nem magyar, de szlovák raktáras ZigBee Gateway [link]
Esetleg kérdezz rá, hogy szállítanak-e ide, vagy nézz szét a hardverapro.hu oldalon. Néha van eladó.De a xiaomi.hu oldalon lévő kezdő szettet se vesd el. [link] Árban nem biztos, hogy olcsóbb kintről apránként venni minden egyes mutyüt. És ott darabra is van szenzor, kapcsoló, konnektor, és sok minden más is.
Én a hőmérők közül raktam egyet ki (az Aqara félét raktam ki az eresz alá. eső nem éri, de van benne nyomásmérő szenzor is).
Szenzort a Banggood/Gearbest oldalról vettem. Mikor melyik hol volt olcsóbb. Mind kiválóan teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoIP telefonálás
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külpolitika
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest