- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz
xabolcs #26479 üzenetére
A DerpFest KernelSU nelkuli kernellel jott, ezert lecsereltem egy ksu-sra a root hozzaferes miatt. Ez volt a hiba.
Magisk-kal patch-elve a sajat kernelet mar rendben volt az ADB kapcsolat, amitol a PDC is meggyogyult.
Vegul tehat: Yettel VoWiFi nagyon jol szuperal a whyred Turkey VoLTE profiljaval!
-
pentiumboi
csendes tag
-
xabolcs
őstag
-
etsmark
tag
válasz
xabolcs #26266 üzenetére
Sajnos nem történik semmi hiába adtam ki a parancsot pedig a telefont látja a fastboot devices parancs. Igazából tudom hogy ha felnyitnam a bootloadert és ujra flashelnék egy gyári rom-ot akkor működne de az törölne mindent, és szükségem van a telefonon lévő fotókra & videókra.
-
puritan
csendes tag
válasz
xabolcs #25978 üzenetére
Kedves xabolcs!
Köszi a segítséget!
Ez a baja a telefonomnak. Valami megnyomta a hangerő gombot, és egy kicsit be is hajlott. Sajnos nincsenek szerszámaim hozzá, hogy kíméletesen levegyem a hátlapját, szétdrincsolni meg nem akarom.
Nem pesti vagyok, Miskolcon meg még sosem voltam telefonszervízben. Na majd holnap kitalálok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged