Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NB2
aktív tag
MI4c-ről költözést mivel a legegyszerűbb megoldani?
számít, hogy abban még nem nano kártya van? -
-
nullpoint
őstag
Vajon ez is szivatni fog bootloader nyitásnál 360 órás várakoztatással?
Akinek régi accountja van, annak esetleg hamarabb megy?
A kérelmet azt külön meg kell csinálni megint mint a 5plus-nál?
Ha megjön eustockra és nem kapjodják el az első órában akor veszek egyet.
-
fcnato
csendes tag
válasz
margithid
üzenetére
Sajnos csak kinai
akinek nem surgos, inkabb eustockot valasztanam (spemallrol meg nem rendeltem nem tudom hogy megy a gari)
Ami fura az a monokrom ertesitesi led pedig ugy orultem volna egy mi3-hoz hasonlo alkalmazasonkent valaszthato rgb noti lednek
Aksi folyamatos nyomkodas mellett kb 10%/ora mobilnet sok aktiv appal egyutt
-
fcnato
csendes tag
Ma megjott gearbestrol eu expressel biztositassal (230$ volt az alap ara +15 a szallitas es biztositas de nem volt afa+vam) 245$ ba kerulo 4/64 global fekete rn5, sokaig keresgettem, hogy tutira tud-e b20-at, megkonnyitve a helyzetet az alabbi keszulektipus: m1803e7sg tud! Sajnos kepet nem tudok csatolni de sikerult egy band checkerrel lekerni. Amit sehol sem irnak (csak pont elottem) ajandek tpu ami nagy piros, ami viszont fekete, hogy a gyari tolto nem qc kepes.
Ugyanitt teljes kijelzovedot keresek feketet ha van valakinek +ban Pesten akkor atvennem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Terentius
üzenetére
Most mondták hogy él a kupon, tedd kosárba és onnan checkout. Kiprobaltam, mukodik. Még készletről van is...
margithid: [link] Mert ha nincs alkatresz helyben akkor kinabol kell kuldenie spemallnak ami lassú. Illetve érdekelne a telefon tipusa mondjuk amivel problema volt. Van tippem...
-
eladogeppc
veterán
Azért FullHD 60fps nagyon hiányzik. Valami kamera app nem tudja ?
-
kaszibat
tag
Spemallnál csak az vegye meg, akinek nem fontos a garancia, mivel két telefon folyamatban lévő garanciáztatásnak tapasztalatai alapján az ottani garancia sz.rt sem ér.
-
-
Terentius
őstag
Nálam már nem megy a TUGBN5 kupon.
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Ehez a telefonhoz vennék egy ilyen [link] fülest.
Úgy tudom, hogy a nyolcas android natívan támogatja Bluetooth-on az LDAC kódeket. Van erről valamilyen tapasztalat? -
Graphics
Jómunkásember
válasz
szabi__memo
üzenetére
Este keresek linket , ha addig nem ad valaki

-
trebrona
nagyúr
-
margithid
veterán
Egyébként a Redmi 5 plus és Note 5 között mik a főbb klönbségek a procin és az újabb androidon kivül?
-
Kobe
veterán
4/64 global kellene rozsaszin valtozatban.
Letezik ilyen? Shopokban mindenhol csak arany es fekete latszik, eustockon nem tom lesz-e, spemallon sem lattamValaki belefutott mar ilyenbe?
Koszi
-
Tano
csendes tag
Nekem így 66200 lett.

-
margithid
veterán
Na megrendeltem spemalltól én is, kuponnal, 68k lett a vége.
Ennyi belefér szerintem a plusz 1 év garancia miatt, a mostani 3S-emre is lenne még, akkor tudnám javítattni és nem kellene venni.
Ennél jobb ár meg nem hiszem hogy lesz mostanában, nekem meg kell a telefon.
Remélem 2 évig ez is kiszolgál minimum! -
Graphics
Jómunkásember
válasz
szabi__memo
üzenetére
eBay, AliExpress
-
Tano
csendes tag
Sikerült megcsinálni a rendelést. Ha a paypalos checkouttal csináltam, akkor nem fogadta el a kupont. A sima checkouttal igen.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nincs, csak gyártási védő fólia
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szabi__memo
üzenetére
Egy mattot szoktak rátenni gyárilag de én cserélem Nillkin üvegre, mint mindig.

-
szabi__memo
nagyúr
Van fólia eredetileg a telón vagy venni kell?
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Pár hét és valószínű lesz globalhoz is.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610
üzenetére
Breaking news!
Jópáran kaptatok levelet DPD nyomkövetési számmal , itt lehet követni.
Illetve akik a héten rendeltek azok között is vannak szerencsések mert extra adagot kaptak és a készlet erejéig nekik is feladták! 
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Még mindig így van: van a stabil és a hetente frissülő developer ROM. Csak erre a telefonra még nem jött ki a global developer.
Ezen felül meg lehetsz külön béta tesztelő akkor kb 2 naponta kapsz új verziót, de azok még tényleg ilyen teszt verziók csak. -
eladogeppc
veterán
A kérdés, hogy hogyan tudok átmenni Beta vonalra. Régen volt egy olyan, hogy a heti frissítéseket megkaptam, ha beta vonalon mentem ROM-al. Ez már nem így van ?

-
Karavik
veterán
...közben elkezdődött MIUI10 china beta testing toborzás.

-
Karavik
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Így már világos...akkor én azért kaptam OTA ezt a frissítést mert beta team member vagyok. Most néztem hivatalos oldalon, hogy nincs is még publikálva a 9.5.11.0: [link]
Akkor nincs mit tenni, várnod kell. Ilyenkor általában 2 héten belül kint szokott lenni a frissítés publikusan is...
-
Karavik
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Akkor tedd fel manuálisan System updater-ből.
Global Stable 9.5.11.0 download link: [link]
-
Karavik
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Pedig OTA ki lett küldve a frissítés, ahogy a képernyőmentésemen láthatod feljebb.
De nekem amúgy is megvolt már a Global stable 9.5.11.0 kiadás letölthető változat, jóval azelőtt, mielőtt megkaptam volna a telót.
-
eladogeppc
veterán
Én még nem kaptam meg a 9.5.11.0 frissítést.
-
zolko74
tag
Törölhető...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Viktor0610
üzenetére
300/120 a legutóbbi mérés a 3/32-esnél
4/64-es feltehetőleg jobb
-
eladogeppc
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Pedig pedig sajnos az is eMMCs volt. Szar is volt.
Ez nem akad.
Picit szomorú vagyok mert a CrossDj hangja szakadozik itt is, ha a Keylock be van állítva.
Úgy látszik nem szereti a Qualcomm. -
Maist
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610
üzenetére
Namostmilesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
eladogeppc
üzenetére
Hát, ha ezek a számok a sequential read/write, akkor az tényleg nem túl acélos.
A Mi A1 ezen értékei: 270/180 MB/s. -
sutyi^
senior tag
válasz
Graphics
üzenetére
Hát lehet, de egyrészt az 5 perces munkáért ha lehet nem fizetnék teszem azt a 15. hónap után. A másik ha meg itthon cserélem akkor rendeljek be tartalékba egy akkumulátort hátha alapon vagy tartsak tartalék készüléket?

Ettől függetlenül majd még meglátom, bár egyelőre "csak" 10 pénzzel kerül többe a lelki béke. Talán nem a legnagyobb érvágás havi ~450Ft-ra levetítve, ha ezzel is kihúzom 2 évig mint a Note 2-vel.
-
NemMo
őstag
Jött egy frissítés, de semmi komoly, csak bugfix és stabilityimprovement. Közben láttam, már írta valaki bocsi
-
Graphics
Jómunkásember
"Beépített akku"
5 perc cserélni az akkut, ha kell.. Ettől pont nem kell tartani... Nekem már 3 éve beépített akkus Xiaomik vannak
Van egy hátlap, az kb egy műanyag lapkával lepattintható, és alatta az aksi, amit egy szalagkábellel csatlakoztatnak az alaplaphoz.
-
válasz
eladogeppc
üzenetére
Ez nekem nem mond semmit.
Melyik készülékek dobnak hasonló számokat? -
eladogeppc
veterán
Androbench elég gyenge sajnos ! 220 / 120
Viktor0610: Jó kérdés.
-
sutyi^
senior tag
Urak, ha jól sejtem akkor Eustock-nál 1 év garanciával lehet majd megvenni eme készüléket ugye?

-
Graphics
Jómunkásember
Kellene majd egy topicgizda is, én nem kaphatok ilyen jogot, mert a Redmi 5 Plus topicban az egyik fórumtag elküldött az anyámba, én meg voltam annyira f.sz, hogy nem tűrtem...
Szóval valaki vállalja el

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
eladogeppc
üzenetére
2$ szokott lenni akcioban QC3-as tolto amit en is hasznalok de 5-10 körül szamtalan kaphato ha nagyon kell. Mivel "ritkan" kell tolteni, ugy is ejjelre teszi ra az ember, bár mondjuk nekem altalaban keznel van egy QC3-as 20000mAh-s Xiaomi powerbank ha nappal kell.

-
Karavik
veterán
Nekem is megjött (lányomnak vettem) 4/64GB Global változat Gearbest-től.
Android 8.1 alapú Global stable 9.5.6.0 érkezett majd bekapcs után kisvártatva OTA frissült 9.5.11.0-ra. Android Security patch is frissült áprilisi szintre.Brutál jó és szép teló ennyi pénzért, kár hogy NFC és UFS storage nincs...legalább az egyik lehetne benne...
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Vezeték nélküli töltéssel elbír a készülék? -
ejzi
újonc
Hi. sziasztok. Olvasgattalak titeket eddig. Ma viszont regiztem, mert megjött gearbest-tól a 4/64-es telóm ma délután. Nem sokat tudok eddig, de tölteni már rátöltöttem a gyári aksi töltővel, amit hozzá adtak. 40%-ról 81-re kicsivel több, mint 1 óra kellett.Kicsit jobbra számítottam. Kell mindenképp egy 3.0-ás gyorstöltő.

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

akinek nem surgos, inkabb eustockot valasztanam (spemallrol meg nem rendeltem nem tudom hogy megy a gari)

Akksi és iránytű...