Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ejzi
csendes tag
Tegnap zuhi után kicsit kattintgattam a határban, azt hittem feltöltöm ide, de csak 5 mb képméret tölthető fel?
-
ejzi
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Pedig az elektromos és hibrid autók töltögetésekor is ez ajánlott. Hibrid atókanál nem is lehet másképp használni, mert bizonyos % alatt kikapcsolja az elektromos hajtást. 0%-ot ír, mikor valójában még kb 30%-on áll. Így ad az aksi gyártó 150-200ezer kilóméterre garanciát. És a gyári beállítás nem engedi a használójának, hogy kinyírja az aksit. Telefonok litiumos aksját isl így kéne használni.
[link]
ill:
[link]
egyébként ennél a telonál kb 40% amit naponta elhasználok, pont optimális.
az lenne a jó, ha reggel ezt a 40%-ot ébredés után, indulás elött 30 perc alatt visszapumpálnám, hogy éjjel s kelljen töltőn hagyni. -
ejzi
csendes tag
válasz
Carline
üzenetére
Ha 1x megnéznéd nekem, hogy ezekkel a gyorstöltőkkel 40%-ról 80%-ra mennyi idő alatt megy, azt nagyon megköszönném. Én ez a két töltöttségi szint között használom a mobilt, (ez jó az aksinak). Ebbe a tartományban viszont nagyon gyors elvileg a töltőd. Ha mégsem gyorsabb, akkor nem töltögetném vele, kockáztatva a melegedést.
-
ejzi
csendes tag
Honnan tudom biztosan, hogy támogatja a telefon a Quick Charge 3.0-át? Eredeti gyári ajánlásokat, specifikációkat hol lehet megnézni? Illetve a gps beállítáokat hol tudom a telón állítani? Pl: milyen műholdakra álljon stb.
-
ejzi
csendes tag
Mit igérnek, mikor lesz face id global verzión?
-
ejzi
csendes tag
Hi. sziasztok. Olvasgattalak titeket eddig. Ma viszont regiztem, mert megjött gearbest-tól a 4/64-es telóm ma délután. Nem sokat tudok eddig, de tölteni már rátöltöttem a gyári aksi töltővel, amit hozzá adtak. 40%-ról 81-re kicsivel több, mint 1 óra kellett.Kicsit jobbra számítottam. Kell mindenképp egy 3.0-ás gyorstöltő.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Diablo IV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kutya topik
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Gitáros topic
- Sorozatok
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest