Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
natë
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Gyári.

-
-
zzz03
őstag
en is beallok a sorba. note 4-et valtok vele...

-
kelzsoca
félisten
válasz
szabi__memo
üzenetére
Már az első órákban elfogyott az ajándék, volt aki kettesével, négyesével vitte a készüléket, talán az egész családnak, barátoknak, rokonságnak, nem tudjuk.

A kiemelkedően magas rendelésszám miatt, már a mai nap délutántól elkezdődött a rendelések feldolgozása, ezért volt aki már kapott értesítést is, de a kiszállítás csak csütörtökön kezdődhet.
Mivel kiszállítást külsős logisztikai partner intézi, ezért a számlán a szállítási összeg nem szerepelhet, azt külön számlán, a szállító cég szerepelteti, illetve a végösszegben benne lesz. -
Norby86
őstag
válasz
trebrona
üzenetére
A telefonnak nincs még engedélye. Nem ugy van hogy a fejlesztői lehetőségek MI unlock állapot alatt kell a készüléket a fiókhoz adni? Mert én azt csináltam, aztán rádugtam a Mi unlock programra, kiirta 360 órát várjak. Pedig előtte még fél évvel ezelőtt kb a Redmi 4X-em is ezzel a fiókkal nyitottam. Ott is ezen a procedúrán mentem végig aztán 3-4 nap mulva kinyitotta a bootloadert a mi unlock program.
-
Norby86
őstag
A MI Unlock kérelem elküldése után amit telefonról indítottam az imént, kb mennyi idő míg valóban unlockolni lehet a bootloadert? Biztos nem 360 óra, kevesebbre emlékszem mikor legutóbb nyitottam 3-4 nap. Másnál aki nyitott már mennyi idő volt míg nyithatott?
-
natë
nagyúr
Yesss. Itt van a kezemben!

-
wwenigma
Jómunkásember
Az megvan hogy kijott a miui 9.2.13.0 ami downgrade nougat-ra majd akik felrakták egybol jelezte a 9.5.11-et?
Mar le is allitottak... [link]Erdekelne mi a francot csinalnak Xiaomiék...
-
Carline
őstag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Hát nekem az eustock vétel szimpatikusabb, mint a chio reklám: ismered, szereted...
-
neoforce
aktív tag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Ugye tudod hogy ez nem eustock😀Mellesleg én nemkaptam visszaigazolo mailt persze ràjöttem hogy elvan irva az email cìmem😀Sebaj majd küld smst a futàr.
-
kazsmerlaca
senior tag
64 990 Ft szállítással!
[link] -
Carline
őstag
válasz
kissady
üzenetére
A visszaigazoló email utolsó szürke alapú sorainál:
2. számú melléklet
990Ft/csomag 40kg-ig
Talán ez lenne a szállítás.Megrendeltem egyet a lányomnak. Redmi 4x-et váltana. A 32GB-ot eddig is 'telifosta' mindennel (képek tucatjai + zenék
) szóval jó is, hogy csak a 64GB-os van készleten, így nem kellett gondolkodnom melyiket vegyem.
Volt régebben Galaxy Note (iszonyat széles) telója is a ceruzás rajzolás miatt, azzal is elboldogult, bízok benne, hogy ez sem lesz megerőltető neki. -
kissady
tag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Tényleg hibás, mivel nem adja hozzá az összeget. Kicsit félreérthető.
-
fuze
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Alapjában véve lassúnak találom. Tényleg azért váltottam, hogy csak előkapjam a telefont, és már kész is a kép. Bemozdulás nélkül, szép stb. Van hogy 3mp-ig fekete a képe a kamerának.
lehet csak kézbe kéne vennem egy iPhone-t. Biztos ott is vannak ilyenek. Már meg is nyugodnék

-
kissady
tag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Amikor a szállítást kiválasztottad ott volt pirossal a díja: 990 Ft
-
-
fuze
őstag
Hú gyerekek nálam ma akkorát fagyott a kamera, hogy nem igaz. Bosszant, mert én pont emiatt cseréltem telefont.
-
kazsmerlaca
senior tag
EU Stock webáruház megrendelés visszaigazolás EU Stock webáruház, összesen, utánvéttel 64.900 Ft.
Nekem nem írtak szállítási díjat. -
-
demmer123
őstag
EUSTOCK már át adta a GLS futárszolgálatnak a Redmi Note 5-met holnap hozzák. 13:14-kor rendeltem
"65890 HUF utánvét összeg fizetendő. Munkatársunk a csomagot a feladást követő munkanapon 8 és 17 óra között kézbesíti "
-
kovacszk
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Pár nap és kiderül

-
kovacszk
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Bármit el tudok képzelni
, rengetegen vártuk már. -
kovacszk
senior tag
Az a tetű szolgáltatóm spam-be rakta az értesítőt, vagy fél órával utána rendeltem csak
, az 500-ból szerintem kicsúsztam, bár az esetleges későbbi szállítást bánom inkább 
-
neoforce
aktív tag
Eustoctol megrendelve!:-)
-
margithid
veterán
Én is a 4 GB-osat preferálom inkább, azért se bánom, ohgy megrendeltem spemalltól.
-
fcnato
csendes tag
válasz
margithid
üzenetére
Gearbestrol mult het csutortokon jott meg, amikor rendeltem meg nem tudtam mi lesz ara eustockon... 1 hetet meg kibirtam volna a magyar gariert... Am 230$ volt a 4/64 (nekem csak az jott szamitasba) + euexpress + szallitasi biztositas ( ha baj visszafizetik a teljes dijat ) igy olyan 240-245$ ami 65k korul volt valtva szoval ugyanannyi de cserebe nem magyar a gari.. es euexpress szallitassal nincs afa+vam, dpd szallit es feldastol szamitott 2 heten bellul a kezedben van max. Nekem 10 nap volt 14tol 24ig...
-
tisn
veterán
valtott valaki esetleg note3-rol? megeri?
(sajna vasarlas utan nem sokkal kinyirtam a note3 kijelzojet, akkor nagy nehezen a indiabol jott cseredarab
nem pontos, melle klikkel soxor meg fura dolgokat csinal, ezert igy egy ev szivas utan csak lecserelnem
-
F.B.I.
veterán
-
margithid
veterán
Gearbestről sneki nem rendel? Majdnem 10k-val oclsóbb mint mint eustocknál.
-
Terentius
őstag
Ha csak QC 2.0-ás töltőm van, akkor is gyorsabban tölt majd a Redmi, mint egy mezei töltővel?
-
pilu01
senior tag
Nincs infójuk az aranyról, így itt is +1 Black!

-
Terentius
őstag
Megrendelve
-
kovacsamd
csendes tag
Be is rendelve
Én is 0 Ft szállítási díjat látok. -
Kerni62
tag
11 nap alatt kopogtatott. A nejem kiröhögött, hogy a gomb már meg van a kabáthoz.
-
Remiel
őstag
Melyik link, a tok?
Nekem is megjött a visszaigazolás, azon sincs szállítási költség, de majd kiderül ha ott a futár
(#1119) Duliee mi annak idején árultunk ilyen nano folyékony védelmet telóra, szerintem még találok elfekvőben, majd tolok rá egy adagot, a régit is védte elég jól
-
Remiel
őstag
Néztem az FB-s posztokat is, de nem találtam olyat, hogy füles az ajándék, csak annyit, hogy az első 500 megrendelőnek, a készülék mellé kis ajándékot is biztosítani fogunk...
(#1112) Duliee hát akkor max fólia megy rá, nem üveg, a tok miatt amúgy sem fekszik fel a kijelző
-
Graphics
Jómunkásember
-
NB2
aktív tag
éreztem, hogy rá kell nézni az emailre

megrendelve...
várjuk
-
Remiel
őstag
eddig is megvoltam a régivel, ez a 2-3 nap már nem érdekel, annyira nem izgat, ez csak egy telefon
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
valaki rendelt sima üveget rá? nem a full covert, az nem kell mert a tok amit rendeltem a felső és alsó sávot védi.
-
schawo
titán
zsákolva
-
FragMaster
addikt
Amúgy valami kék lenne az igazi, fekete előlappal. Így back to black.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](https://www.fb.pics/img/2018/05/29/IMG_20180529_184657.jpg)