Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Zeelog féle LineageOS 21.0 Android 14:
lineage-21.0-20231224-UNOFFICIAL-mido -
crok
Topikgazda
TWRP Frissítés Zeelog-tól - Android 14 támogatás:
TWRP 3.7.0.12-0-mido A14+ -
ktomcat
senior tag
Noshát neki álltam tegnap este az eddig érintetlen mido akksicseréjének. A tetején még jól ment a szétszedés, de aztán... A kijelző szélei (kifejezetten a széle, hosszanti ívben) töredezett amikor próbáltam az erre használatos kártyával felnyitni
(végül a körmömmel tudtam úgy megnyitni ahogy kell) nem annyira zavaró, meg ha rátennék egy kijelzővédőt valószínűleg el is takarná, de inkább rendeltem egy kijelzőt hozzá és amikor megérkezett cserélem az akksival együtt, addig meg marad így szétszedve, legalább lesz idő rendesen kitakarítani
-
Petrónius
aktív tag
Elbúcsúztam szeretett Note 4-től. Kihasználatlanság miatt eladtam.
Azért elképesztő hogy mennyi támogatást kapott ez a készülék. Talán ez is mutatja hogy mennyire jól sikerült. -
FLATRONW
őstag
Köszönöm nektek, kipróbálom őket.
-
crok
Topikgazda
-
FLATRONW
őstag
Sziasztok!
Messages helyett milyen SMS alkalmazást tudnátok ajánlani?
Az utóbbi időben folyamatosan összeomlik. A telefon újraindítása 1-2 órára megoldja a gondot, de utána ismét előjön a hiba. -
crok
Topikgazda
OrangeFox-mido-stable@R11.1_3_A12.zip
XDA bejelentés
Changelog
Build notesFontos tudni, hogy ez a verzió:
- Csak nem dinamikus partíciójú ROM-hoz való (non-dynamic/non-retrofit)
- Custom Android 12/13/14 ROM-okhoz jó csak, Android 11 és előtte nem (sem gyári MIUI).Ja igen, van már boot-olt Android 14 ROM
-
fsdb
aktív tag
A púpos:
[kép] -
fsdb
aktív tag
válasz
Atti777 #37632 üzenetére
Black screen?
[link] Szerintem ezt csináltad:
"Restart the Phone
The first thing that comes to mind when we encounter the black screen problem is restarting our phone. It is simple and probably the most common solution for the Xiaomi black screen problem. This is because the black screen problem might be caused by a glitch, and it can usually be solved by clearing the memory of the phone."FYI
Kb. másfél hónapja elkezdett púposodni az utángyártott akku, nyomta a telefont szét.
Ez: [link]. -
-
Sziasztok!
Kb másfél éve már nem használom a telefont, ki volt kapcsolva, néha töltöttem kicsit.
Ma be akartam kapcsolni, de nem reagál, nem történik semmi.
Ha felrakom töltőre, akkor töltődik, megjelenik a kis akkus töltésjelző is, ott reagál a bekapcsológombra is, ki- bekapcsolj a képernyőt.
De elindítani nem tudom
Az akku még használhatónak tűnik, nem hinném hogy az lenne a baja, gyári rendszer van rajta.
Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy engedjem el? -
crok
Topikgazda
válasz
latya73 #37628 üzenetére
Még mindig van élet benne és van mögötte support
Azért nem semmi hogy Android 6-al jött ki és világban se volt még a 8 és Treble project (meg a 10 és a Mainline) és még mindig gyártják rá a ROM-ot 13-ra is és van már 14-es build is.. és egész használható. Annak ellenére hogy ugye 8 ugyaonlyan mag van benne, nincs big.LITTLE (nincs benne gyors meg kis fogyasztású magcsoport) és 3..4G RAM van benne.
-
crok
Topikgazda
válasz
Petrónius #37625 üzenetére
Sajnos a hivatalos ROM letöltő oldalon már nincs is kint a Note 4 mido..
mirom.ezbox-on még megvannak a gyári ROM linkek és működnek is még:
V11.0.2.0.NCFMIXM - Global Stable
Recovery:
https://bigota.d.miui.com/V11.0.2.0.NCFMIXM/miui_HMNote4XGlobal_V11.0.2.0.NCFMIXM_83170d3e3a_7.0.zip
Fastboot:
https://bigota.d.miui.com/V11.0.2.0.NCFMIXM/mido_global_images_V11.0.2.0.NCFMIXM_20191107.0000.00_7.0_global_91ed4d2a3f.tgzMeg az utolsó Xiaomi.EU ez volt: V10.2.2.0.NCFCNXM
xiaomi.eu_multi_HMNote4X_V10.2.2.0.NCFCNXM_v10-7.0
https://androidfilehost.com/?fid=11410963190603903469
Ma már csak AndroidFileHost-on érhető el, a Sourceforge tárhelyükről törölték.
Nekem még megvan a Mega tárhelyemen is ha kellene. -
crok
Topikgazda
válasz
Petrónius #37623 üzenetére
Marmint pontosan mire is volna szukseged? A gyari ROM-ra esvagy "eu" ROM alatt a Xiaomi.EU ROM-ra?
Azért kérdezem mert erre még nem volt olyan hogy EEA ROM
Olyan van gyári ROM hogy Global (MIXM) meg Chinese (CNXM)
azon belül is volt Stable meg Developer.
Meg ha "EU" és Xiaomi.EU-ra gondoltál akkor az CNXM-ből lett csinálva.Szóval melyikre van szükséged?
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Melyik a legfrissebb Global és eu MIUI erre a telefonra?
Köszi -
ktomcat
senior tag
Az APNel most távbajlódtam, rákerestem random egy vodafone uk apn settings-re azokat beírattam de még a normál net se jött össze. Az előretárolt APNek között van kismillió féle, mondtam neki azokat próbálgassa végig... Elvileg egy ilyen 40 gigás adatsim vagymi, a leírásban semmilyen apn beállításokra vonatkozót nem találtam, írtam hogy menjen be egy vodás üzletbe vele legvégső esetben, hátha de szerencsére itthoni tarifákkal megy még ott is minden, így a net nem akkora probléma
-
ktomcat
senior tag
-
ktomcat
senior tag
Hát a hotspot gyárin nem működött (csatlakozni lehetett de nem volt net, láttam rá gyorskeresésbe workaroundot de nem álltam neki a járatlan útnak úgyhogy neki álltam keresni a xiaomi.eu-t de mire megtaláltam már bekészítettem a LOS-t, egy szempillantás alatt felment és teljesen jó a hotspot meg a jó öreg mido is
-
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok!
Bár már jó régen eltettem dobozba a patika állapotú (akksit leszámítva) midot hogy eladom, de úgy hozta az élet hogy még is kell. Jelenleg a "legfrissebb" MIUI van rajta, android 7el. A használat célja angliában lenne, angliai vodás simmel, néhány hívás és leginkább hotspotként lenne használva. Ez így jelen állapotában működhet? Vagy mókolni kéne?
-
dethroner
veterán
válasz
Drótszamár #37600 üzenetére
Az a baj az új telefonokkal, hogy 3 fontos dolgot egyik se tud, amit a Note 4 tud.
1: a kezelőgombok nem tűnnek el a képernyőben. Ezt nagyon utálom a mostani telefonokban, hogy szerencsétlenkedni kell, hogy kilépjen a teljes képernyős módból és előjöjjenek a gombok.
2: értesítési led a képernyő fölött. Van ahol a teló hátulján már láttam, de annak nem sok értelme, nem teszem le arccal lefelé a telefont.
3: Értelmezhető ár, nagyon max 100, de akkor már lépjünk szintet és legyen amoled kijelző és 6GB ram.
Na ilyet nem találtam eddig. -
orc88
őstag
Sziasztok!
Eddig Pixel Experience 9-cel pihent a teló a fiókban, viszont most szükség volt rá, és 11 fölötti Android verzió kellett.
Felraktam PE és Lineage 11-12-13 ROMokat, viszont mindegyiknél ugyanabba a furcsa jelenségbe ütköztem:
1-2 számot egyszerűen nem lehet felhívni. Amint rányomok a hívásra, kb. 0.2másodpercen belül "csippan" is mintha kinyomtam volna, nem is jut el a "kicsöngésig".
SMS-t tud küldeni azokra a számokra is, illetve bejövő hívást fogadja, csak hívni nem tudja.
A többi számmal tökéletesen működik, szolgáltatótól függetlenül.Találkoztatok hasonlóval?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- One mobilszolgáltatások
- Assetto Corsa EVO
- Armored Warfare
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest