Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D1L1ZS
őstag
válasz kanyi51 #22694 üzenetére
Igen köszönöm, már egy fél órája a YTot bújom. Én fel akarom rakni az üveget is.
Ha jó a logikám, akkor először a tokot kell felpattintani, aztán az üveg fóliát?!?
Így kisebb az esélye, hogy rosszul rakom fel/ elcsúszik az üveg?!?
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz kanyi51 #23033 üzenetére
Szerintem neked kb. semmi. Ha a banki alkalmazásod (vagy pl. Pokemon GO / Android Pay) olyan, hogy nézi hogy root-olt-e a telefon akkor a Magisk jobb választás lehet, könnyebb vele "elrejteni". A SuperSU egy jól bejáratott dolog (abban is van hide csak kicsit nehézkesebb, su symlink-el például), a legtöbb app-al együtt is működik de nem tudsz vele pl. Android Pay-t csinálni mert a SafetyNet-en tuti hasalni fog, Magisk-el vannak némely appoknál gondok (Wakelock detector, AdAway (bár ez pl. orvosolható)) de a SafetyNet-en átmegy. Egyik se jobb, erősebb (ezt nem is értem) vagy gyorsabb, mindkettő ugyanarra való de megvannak az előnyek / hátrányaik.
-
Attipapa
aktív tag
válasz kanyi51 #24387 üzenetére
Tedd fel Ezt
Természetesen előtte töröld amit már próbáltál felrakni, és TWRP-ből rakd fel a patch-et.
Állítsd át kínai régióra a telefont. Ezután elindul a téma app.
Miután beállítottad a kívánt témát,vagy szerkesztetted,utána visszaállíthatod magyarra a régiót.
Nekem és a 4pda-s fórumozónak is tökéletesen működik.(feltéve ha nyitva van a telefonod, és TWRP van rajta,mert ezt ugye nem tudom )[ Szerkesztve ]
-
D1L1ZS
őstag
válasz kanyi51 #24408 üzenetére
Köszi!
Átállítottam USA-ra a régiót, most már van Thme app. De az általami kinézett témát nem lehetett alkalmazni. Valami olyasmit írt, hogy harmadik féltúl származó témát nem lehet...
Valami ötlet?
Illetve abból lehet valami hátrányom esetleg, ha USA régión hagyom a telefont?
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
crok
Topikgazda
válasz kanyi51 #25515 üzenetére
Nem is lehet elindítain, annyi van, hogy a Mi Remote-ban elérhető lesz a set-top-box tartalma (kettő is van, de az egyik az csak pár "tányéros" szatelit cumót tud vezérelni, a másik meg se jelenik amíg nincs fent a Peel). Innen már csak ki kell keresni és ha támogatott akkor menni fog (elvileg, mert pl. a UPC régi set-top-box-a nem megy mert a toggle bitet rosszul kezeli, így pl. hangerőt felfelé kettesével veszi vagyis csak akkor "veszi" ha kétszer megnyomod a gombot de az elsőt nem, csak a másodikat értelmezi, azt viszont kétszer.. lefele meg nem is érzékeli..)
-
KAMELOT
titán
válasz kanyi51 #26353 üzenetére
Értem köszi! Akkor inkább jobb a nagyobb tárhelyeset venni ha 2 sim-et akarok használni!
Sajnos a REDMI NOTE 2 PRIME telóm egyszeribe elment a kép! Ott külön volt a 2 sim és külön a 1 memókártya. Ahogy nézem a REDMI 4 már oldalról kell belétenni a két kártyát egy oylan becsósztatóba!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Headless
őstag
válasz kanyi51 #26504 üzenetére
Ez teljesen más...
launcherrel csak a kezdő képernyőt tudod módosítani, a kérdezőnek azzal szerintem nincs baja,
ferenc.
ezt az activity launcheres megoldást több problémára használják, mivel android gyári funkció, csak nincs megjelenítve a beállításokban... sokszor ha keresőbe beírod az is megtalálja és mélg alkalmazást sem kell telepíteni..Én nálam most van egy miui-s note 5 k*csög fél hónapos unlock miatt 15 napig használhatatlan a telefon emiatt..
beírtam a keresőbe és ott volt rögtön... (megjelenített méret -> magyar beállítással) És rögtön oda is írja hol van, mert mint kiderül mégis ott van csak máshol... beáll->további beáll->kisegítő->megjelenített méret
[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
Ferenc.
tag
válasz kanyi51 #26508 üzenetére
(#26505) Headless , köszi a választ ismét!
Kany51! Igen, neki is a Stabil 9.5 verzió van fent, akkor azt mondod nincs ez a beállítási lehetőség, rákeresve sem sehol? Az nem jó. (Ha a kezem közé kerül az ismi telója, akkor majd próbálkozok én is).
De ezzel a activity launcher programmal sem lehet előhozni?? Hiszen Headless és a videó is ezt írja, hogy azzal már előhozhatóak a rejtett beállítások.
-
kmarci25
veterán
válasz kanyi51 #26626 üzenetére
Próbálj ezek közül. A fejlesztőnek Redmi Note 4-es telefonja van, én is ezek közül használom valamelyiket (már nem emlékszem melyiket... )
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
-
gabe_
őstag
válasz kanyi51 #26998 üzenetére
A telepítést?
Újraindítás után TWRP-be belépve először én csináltam egy backupot, biztos ami biztos (mindig szoktam)
Wipe all, kivéve a belső tárhelyet, majd install.
Az első indítás kicsit tovább tart (2-3 perc is lehet)Énis előtte frissítettem a TWRP-t a 3.2.2.0 verzióra, mert egy régebbi redwolf recovery volt fent előtte, de sajnos nem mindig birta visszaállítani a rendszert a saját maga készített backupból...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
crok
Topikgazda
válasz kanyi51 #27442 üzenetére
A MIUI10 nem gond, ezreknek működik, glob. dev.-en és Xiaomi.EU-n meg Epic-en meg kínai ROM-okon, borzasztósokmindenmáson is.
Szóval akkor mit csináltál mivel, milyen file-okkal, mit nem, mit töröltél, mit nem, mi történt, mi nem.. de szerintem inkább írj privátot vagy gyere át Telegramra, mert úgy érzem hosszú lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- PlayStation 5
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest