Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-25 19:21:40

LOGOUT.hu

Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3834) zacci


zacci
aktív tag

Sziasztok,

Globallal kapcsolatban lenne kerdesem es eszrevetelem. Adott 2db ax3600 (uccso gyari fw)es eleg nehezen hittem el, h a global router regiojat singapore-ra kellett allitanom h mesh-be tudjam kotni a ket routert. Ennyire nem lehetnek idiotak ezek a kici kinaiak :W
Viszont az app sehogysenem latja a routert igy a mesh allapotat sem latom. A luciban meg nem talaltam a mesh-el kapcsolatos allapot infot. Azert fontos ez, mert mintha nem akarna mukodni vezeteken keresztul a mesh. Ket AX6 lett lecserelve es azok popecul mukodtek. Itt az Ax3600 eseteben meg nincs osszhangban a ket router 5g csatornaja. Ha kihuzom az eth-t es modositom a csatornat, akkor a node felveszi az aktualis beallitast. Ha bedugom a kabelt es utana allitok mondjuk csatornat, akkor csak a host modosul. Ettol fuggetlenul a ket router kozti valtas mukodik, tehat olyan mintha mukodne a mesh.
Ebbol a szempontbol a cn fw az ax6-on jobb volt mert egyreszt ment vele az app, masreszrol a mesh total rendben volt. A web ui-n is lathato volt valamifele mesh allapot. Arrol nem is beszelve, h a global fw-ben AP modban nem megy a mesh. Cn-ben igen.
Global fw-ben a web ui-n kinyerheto valahogy a mesh halozat allapota ?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.