Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddycom
őstag
Majd arra figyelj, h mit eszik meg a géped, milyen csatlakozó, mert van két típus is:
Én Aliról vettem a wifi kártyát, vmi 15 dollár volt, viszont nekem kellett hozzá vegyek Key-M/Key-A.E átalakítót, meg antenna hosszabbítót. Nálad asztali gépen nem lesz probléma, mert gondolom van benne rendes foglalat, de nekem ezzel a megoldással nincs bluetooth (illetve nem csak nekem, az átalakító technológiai korlátja), de nem hoz lázba, mert sose használom.
Sebességváltozást mindennapi netezés során nem érzel, ellenben letöltésnék, mikor jön teljes sávszéllel, igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest