Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddycom
őstag
Majd arra figyelj, h mit eszik meg a géped, milyen csatlakozó, mert van két típus is:
Én Aliról vettem a wifi kártyát, vmi 15 dollár volt, viszont nekem kellett hozzá vegyek Key-M/Key-A.E átalakítót, meg antenna hosszabbítót. Nálad asztali gépen nem lesz probléma, mert gondolom van benne rendes foglalat, de nekem ezzel a megoldással nincs bluetooth (illetve nem csak nekem, az átalakító technológiai korlátja), de nem hoz lázba, mert sose használom.

Sebességváltozást mindennapi netezés során nem érzel, ellenben letöltésnék, mikor jön teljes sávszéllel, igen.

-
Freddycom
őstag
Host fájl alapú reklámblokkolást hol tudnék betáplálni router szinten, h már eleve arra a routerra csatlakozott eszközökön legyen egyfajta blokkolás?
-
Freddycom
őstag
válasz
baturhorka
üzenetére
Nem használsz egyéb reklámblokkolót telefonon, pl Blokada, Adguard?
-
Freddycom
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
A 'legtávolabbi' (azért macskaköröm, mert ~45m² a lakás, szoval nem nagy :D) ponton ~540 Mbps-t mértem hajnalban, itt a Redmi 2100 ~250-290 Mbps-t tudott.
-
Freddycom
őstag
-
Freddycom
őstag
Na ez gyors volt, hétfőn feladták, ma már a kezemben van. Geekbuying, német raktár. A hírhedt Feucht-i bermudán jött át,D e szerencsére tovább ment azonnal, nem veszett el.
-
Freddycom
őstag
Beszállok én is eggyel a buliba (úton van), bár én csak egy 45 m²-es albérletet szórok vele, de célom h mindenhol menjen a Geforce NOW. :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Memóriakártya topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Spórolós topik
- Mozilla Firefox
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

trance89