- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiédetis
senior tag
Sziasztok
Tanácsot kérek, hátha akinek van, az tárgyilagosabb, mint egyes emberke a milyen routert vegyek topicban (sztem egy eladó, aki olvasta már a xiaomi nevet, de sose látott még élőben)
Szóval telekom 1Gbit/s netem van 1 box iptv. Van egy huawei ont, meg egy dlink valami router amit 1 ft összegben adott tré anno, kb annyit is ér.
Van egy TV, amire kábel viszi a hálózatot. Van egy NAS, ezt szintén kábellel táplálok, minden más wifi.
Emeletes, betonfödémes, tégla épület. Az ONT felnyomja az emeletre, de sokszor az kevés, dlink 5ghz nem értékelhető már ott.
Szóval ezt szeretném javítani. Van-e bármilyen probléma ezzel a routerrel, ami szériahibának nevezhető? Melyiket érdemes venni, kínai vagy globál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Lexus, Toyota topik
- Asztalos klub
- Battlefield 6
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest