Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozsó
tag
Na, nekem is megjött a cucc. Valószínű tegnap, csak mhelyre jött és már elmentünk, mire az asztalomra került.
Akkor eddig így néz ki a mérleg:
Június 4-én rendeltem, augusztus 4-én jött meg. Úgy néz ki, hogy mostanában ez a két hónap a standard átfutási idő Kínából. És az az érdekes, hogy minden, hogy a trackingben mi van, a cucc tartja a két hónapot. (ha esetleg úgy néz ki, hogy 10 nap alatt már EU-ban lenne, akkor a tracking szerint a magyar/NL/DE postán fog még 3 hetet tölteni, hogy meglegyen a 2 hónap). Mivel a vám/áfát sikeresen megúszta így 30 319Ft volt.
Egyelőre AP-nek akarom berakni, amég nem lesz rá vmi normális firmware.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest