Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Üdv!
Van nekem egy
UPC-sVodafone-os ConnectBox-om. E "helyett" vettem pár éve egy TP-link Archer C6 + RE200 extender kombót annaktudatábanreményében, hogy a szolgáltató eszköze által biztosított wifi helyett majd a TP-link OneMesh szolgáltatásával megoldom a két szint lefedettségi probémáit.Jelenleg a ConnectBox szolgál routerként, kikapcsolt wifivel. A C6 pedig Access Point mode.-ban van, a RE200 pedig range Extender módban. Amikor megvettem, valójában csak az US verzióra volt elérhető a Mesh a C6-on, hónapokat kellett várni, hogy az EU verzióra megérkezzen. Aztán mikor megérkezett, akkor kiderült, hogy, ez a Mesh funkció csak akkor érhető el, ha a C6 router módban van, AP módban nem.
Némely eszközök kábellel a ConnectBox-hoz csatlakoznak, mások a C6-hoz.
Így jelenleg maga a hálózat működik, csak hát pont a mesh nem.Kicsivel feljebb olvastam, hogy a szolgáltató elvileg le tudja intézni, hogy a ConnectBox csak modem legyen. [link]
És akkor gondolom ha beállítom a C6-on, hogy ő legyen a router, meg a DHCP szerver, akkor működne?Igazából eredetileg azt szerettem volna elérni, hogy ConnectBox legyen a router (de legalábbis használható legyenek a rajta levő ethernet portok), a másik két router eszköz pedig elsősorban mesh hálózatba kötött wifi szolgáltató eszközök, cable backhaul-lal - a Connectboxon kereszül összekötve.
Azt akartam kérdezni, hogy ha a jelenleg C6 + RE200 helyett vennék mondjuk két ax1800-at, vagy llyesmi, akkor azzal ilyesmi megvalósítható-e?
Tehát hogy AP módban elérhető-e a mesh hálózat és hogy ethernet backhault-t támogatja-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DJI topic
- Gyúrósok ide!
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Netfone
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Egyedi ékszerdobozka
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest