- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: MárkaLánc
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz
beyruth82 #4007 üzenetére
Márkáktól függetlenül nem értem amúgy az ilyen félelmet, hogy más rendszer, minden máshol van, blabla. FB, insta, tiktok, messenger, whatsup, böngésző, +másik 1000 alkalmazás mindegyik droidon kottára tök ugyanolyan lesz. A család női tagjai szerintem évek óta nem jártak semmilyen beállítások menüben, csak homescreenről indítanak egy appot, 'oszt jó napot. Olyanokkal sincsenek sokan tisztában, hogy mondjuk dupla power gomb programozható led kapcsolásra. Ha megmutatom valakinek, akkor úgy néz rám, mint aki most talált fel valamit, amitől megváltozik az emberiség sorsra.
Sokaknak a circle to search sem fog menni, mert tiltanak minden okos dolgot, AI-t és asszisztenst, mert lehallgatják őket... De persze ők azok, akik Google reklámsávon vadásznak jó ajánlatra és az meg nem zavarja őket...
Én bátran ajánlok váltást, mert az első beállítás után már a legtöbbeket nem fogja zavarni, hogy kicsit más a rendszer.
Egyébként egyetértek, az alsó polcos samukat én sem szeretem sem használni, sem ajánlani.Szerk: alma vs droid az merőben más tészta és ott nehezebb lehet esetleg a váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- iPhone 15 Pro 256 Gb Blue Titánium - Független - Fizikai SIM - 90% - Apple AI
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest