- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikoláj
tag
Csak egy kis infó: Tegnap 13T Pro (független, aqua-ból származik) németországi régióra állítva egy restart után frissült 1.0.7.0-ról 1.0.9.0-ra (UMLEUXM).
-
szkorhetz
őstag
válasz
sniper112 #4093 üzenetére
Hogy raksz rá sima EEA romot?
Én mikor még Miui volt rajta, szedtem le HyperOS romot, amihez így nyílván semmi köze nem volt a Telekomnak, maradt is EEA, mégsem kapok rendesen frissítéseket... Lehet, hogy Global-ra kell áttérni, vagy IMEI alapján mennek ki a frissítések. -
sniper112
aktív tag
Szerintem nem a mokolas a lényeg hanem hogy tmobile mokolja a szoftvert rá ( ami annyit takar hogy kiadja a Google a frissítést, majd jön a xiaomi mokol ha kell, majd ezután jön a tmobile és mokol)ezért jön csak rá kb fél évenként, ezért jobb rakni rendes eea romot és akkor jön időben a frissítés rá.
A kérdés viszont az hogy ez számít e garancia ügyintézésben? Mert régen nem nézték csak gyári zárt BL és szoft van rajta, de azóta ez változhatott. -
blt.62
őstag
Sziasztok!
Van egy Huawei mate 10 pro mobilom ami már több mint 6 éves és mostanában sokat téveszt. Elfelejt ébreszteni,stb. Ráadásul a car android se megy rajta így nem tudom összekapcsolni a kocsiban az androidos fejegységgel. Cserélnem kellene és a Xiaomi 13T pro-t néztem helyette. Szerintetek jó választás? Fontos az infra,és a vezeték nélküli töltés is. -
ZED58
tag
Yetteles érintetlen 13 T Pro-ra is megjött az 1.1.4.0 Beta Andorra régión
-
-
Joc24
tag
Woow, pedig nem vagyok béta tesztelő
-
szaszy1990
kezdő
válasz
danielgalaxy #3854 üzenetére
Bluetooth ön keresztül sincs semmi probléma sztem a zenével.xiaomi soundbar-on tökéletes pl, de jbl-ennis ugyan olyan jól szól mint samsungról. Nem lehet beállítási probléma nálad? Hangerőt pedig lépésenként lehet álítani nagyon szépen fokozatosan.vagy akár halkítani ha a leghalkabb túl hangos lenne estére. Mindezt külön bluetooton sugárzott hangerőre, vezetéken kiadott hangerőre és telefon hangszóróra bontva.🫴 Ha esetleg érdekel írj rám emailben.
szaszy1990.01.12@gmail.com -
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Egyik napról a másik napra olyan hangosak lettek a rendszer hangok mint még soha. Mit lehetne ez ellen tenni? -
pingwin92
aktív tag
válasz
sniper112 #4068 üzenetére
Illetve a 13T-n túl sárga az authentic, a vibrant viszont kimondottan jó, a Prón meg a vibrant xar, mert túlszaturált, de ott szerencsére használható az authentic. (Csak van egy kis vignettálas, de Xiaomi telók közt ezen a szérián a legkevésbé látványos.)
GSMArenás külön összehasonlító tesztben még a zoomról írták, hogy picit részletesebb képet ad a Pro, de amúgy a főkamerát illetően az itteni fotós topikban kb. konszenzus van abban, hogy a sima T-s vibranton szebb az összkép, mint a Prós authenticen.Az amúgy engem jobban érdekelne, hogy az a régi Xiaomi, hogy produkált annyival nagyobb méretű fájt.
-
RECE
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4062 üzenetére
De akkor nem a 13T PRO-nak kellene szebb képet lőnie, és nagyobb adatmennyiségűt?
-
sakkik
csendes újonc
válasz
sniper112 #3866 üzenetére
Megtaláltam a beállításoknál. 2 USB foglalat van a laptopon, egyiken nem érzékeli hogy bedugtam ( ennek ellenére tölt ha rádugom ), a másikon meg érzékeli, de másodpercenként dobálja le meg csatlakozik újra, nem tudom használni. Pendrive ugyanezen USB-portokba bedugva működik.
Lehet a kábelem a hibás? Mert akkor visszaviszem a média marktba. -
válasz
DjShockh89 #4063 üzenetére
Az MX Playert találtam még, ami ilyen tartalmakat le tud játszani.
Esetleg próbáld meg azzal. -
DjShockh89
tag
Sziasztok!
HDR10PLUS felvételeket mivel lehet normálisan lejátszani?
Sima VLC-vel lejátszva durván ocsmány minősége van. Full világos az egész video. -
-
RECE
csendes tag
Fotós kérdés. Ugyanaz a fotó, ugyanazokkal a beállításokkal: 13T 3,15MB, 13T PRO 2,56MB, és a jó öreg MI MIX 2s 5,33MB.
Vakuval készült két kép között a minőségi különbség is jóval szembetűnőbb. A sima sokkal részletesebb, színhűbb fotót készít.
Mi okozza ezt a különbséget a két 13T-s között? -
akibor000
aktív tag
válasz
George2077 #4059 üzenetére
x 14T(v) pro...
-
válasz
George2077 #4057 üzenetére
Tudom, olvastam!
A poén kedvéért írtam csak. Nem ez az a teló, aminek az új neve a Xiaomi 14TV?
-
válasz
George2077 #4054 üzenetére
És a 14T?
-
hematoma1
senior tag
válasz
danielgalaxy #4050 üzenetére
Köszi.
-
ggeleven
őstag
válasz
Furcsa amiket írtok a hangzásról. Biztosan ugyanúgy van beállítva itt, mint a másik telón?
Én Soundcore Space One-t használok zenére LDAC módban Tidalról és flacokra és Oneplus Buds Z-t AAC-vel hívásokra, gyors YTra, podcastekre és egyikkel sincs sem minőségi, sem hangerő gondom.Max hangerő közelébe sem kell mennem EU régión sem.
-
George2077
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4047 üzenetére
-
válasz
Régiót váltottál?
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
hematoma1 #4000 üzenetére
Én egy Samsung S20-ról váltottam 13T-re. A hangerő bluetooth fülessel és a kocsiban is drasztikusan halkabb (és elfogadható hangerőre hangosítva gyengébb minőségű is sajnos). Nagyban függ a csatlakoztatott eszköztől is, de szerintem akinek fontos a hangos és tiszta zenehallgatás, az ne 13T-t vegyen. Megjegyzem az egyébként kiváló fotós képességei is itt-ott gyengécskék, pláne közeli fotóknál elmosódott a végeredmény. Amennyibe ez a telefon a mai nap kerül, azt a pénzt megéri, de semmi többet.
-
Gyugyu1987
tag
Sziasztok!
Akinek a névjegyek egyedi csengőhang beállításával probléma van, a megoldás rá a következő.A kívánt csengőhangot be kell másolni a telefon Ringtone mappájába.
Ezután a névjegynél a 3 pötty után csengőhang beállítása, ahol ne a hangfájlok lehetőséget válasszátok, hanem a hangok lehetőséget (barna kockás alapon fehér robot fej).
Itt ne a hang hozzádását válasszuk, hanem a hangok között görgetve megtaláljuk majd azt, amit korábban bemásoltunk. -
ggeleven
őstag
válasz
Viktor0610 #4047 üzenetére
De a dícsérgetés maradhat!
-
válasz
George2077 #4046 üzenetére
Inkább itt ne kérdezzenek a 14T-ről.
Maradjon meg 13T/13T Pro topiknak. -
George2077
csendes tag
Egyébként kamerában jobb a 14T, mint a 13T, de csak kóstolgatom még. Maradok itt a 13T topikba, mert tök jó arcok vagytok és segítőkészek. Kijelző fényesebb, ha kell, nem vitás, de a 13T is tökéletes volt számomra. Igénybevételnél a 13T jobban melegszik, de nem sokkal, de azért érezhető kézzel a különbség. Kérdezzetek nyugodtan, próbálok mindent összehasonlítani, amíg nálam van mind a 2. Én csak a 4K 60 Fps videó miatt cseréltem le, de ne kövezzetek meg érte.
Még amit észrevettem, hogy a kamera színhelyesebb.
-
stilo18
addikt
A jobb SoC feldolgozása miatt. (De ha jobban érdekel, olvasd el a tesztet, mindent elmagyaráznak...)
Azt meg már tényleg csak egyéni preferencia kérdése, hogy ki hisz a DxOmark-nak és ki a Renátónak...vagy mi a neve pontosan a srácnak...
Plussz premieres ár ez... nyilván pár hét, hónap múlva már mindenki az újabbat fogja ajánlani...Gsmarenan is van már teszt, elégedettek voltak nagyon az új szériával.
-
D013
aktív tag
válasz
droti25 #4033 üzenetére
maga a processzor nagyjából egykutya lehet. A különbség a GPU-ban rejlik.
Mondom, ez csak akkor lényeges ha valaki új, nagyigényű játékokkal akar játszani ráadásul kb max beállításokon.
Én magam 13T Pro tulajként ritkán játszom, de meg szoktam nézni az új megjelenéseket, és tényleg, felhúzhatok kb minden csúszkát és menni fog (csak rohadtul fog melegedni)
-
droti25
őstag
válasz
George2077 #4019 üzenetére
Vodásként simán besétálok a Yettelhez és 210ért kihozom kártyásan? Vagy csak online rendelés esetén él ez a nagyon jó ár?
-
droti25
őstag
Melyik a jobb telefon szerintetek?
14t vagy 13t pro? -
droti25
őstag
válasz
George2077 #4019 üzenetére
Köszi a tippet
-
hematoma1
senior tag
válasz
Viktor0610 #4021 üzenetére
Köszi.
-
hematoma1
senior tag
Egyébként a szerviz ellátottsága normális a Xiaominak?
-
George2077
csendes tag
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Dilemmában vagyok. Eredetileg egy Xiaomi 14-et szerettem volna volna venni(firstphone 276K), azonban ma visszakerült a listájukba a 13t pro(195K).. ami nem elhanyagolható ár különbözet a 13t pro javára.
Ér 80 ezerrel többet a Xiaomi 14? Mert sztem nem.
Szerintetek? -
sniper112
aktív tag
válasz
hematoma1 #4008 üzenetére
samsung ba az A szeria már felejtős szerintem nem ad annyit mint a 13t
max a s23fe vagy s24 fe az ami jó kamera terén is de akkor is kell azzokhoz tokot és töltőt venni ami szintén 10 es + pár ezer a tok, nyilván vesz másfajta védős tokot de akkor is ezek is pénzek... ezért döntöttem én is a 13t mellett mert ezért az árért jó kis telót adnak és tokot és töltőt is raknak bele alapból.. és azért a 256gb is kell már normális telefonokhoz főleg a nőknek mert ők sokat fotóznak videóznak. és a rapid shot is sokat ér hogy nyomom és lövi a képet , főleg akinek gyerek van sokat ér, illetve van csoportban fotók videók mobillal és ott is látni hogy szép képeket készit. -
-
válasz
ggeleven #4009 üzenetére
Teljesen igazad van de mondhatom én az asszonynak...
Pedig látja szebb képeket csinál a telóm mert ha elmegyünk valahova akkor mindig az enyémmel fotózunk, amikor mutatom neki mennyivel gyorsabb, fluidabb az én telóm azt is látja de mégis fél. Nem ismeri a márkát. Úgy van vele bármilyen rossz is az övé azt legalább ismeri -
ggeleven
őstag
válasz
beyruth82 #4007 üzenetére
Márkáktól függetlenül nem értem amúgy az ilyen félelmet, hogy más rendszer, minden máshol van, blabla. FB, insta, tiktok, messenger, whatsup, böngésző, +másik 1000 alkalmazás mindegyik droidon kottára tök ugyanolyan lesz. A család női tagjai szerintem évek óta nem jártak semmilyen beállítások menüben, csak homescreenről indítanak egy appot, 'oszt jó napot. Olyanokkal sincsenek sokan tisztában, hogy mondjuk dupla power gomb programozható led kapcsolásra. Ha megmutatom valakinek, akkor úgy néz rám, mint aki most talált fel valamit, amitől megváltozik az emberiség sorsra.
Sokaknak a circle to search sem fog menni, mert tiltanak minden okos dolgot, AI-t és asszisztenst, mert lehallgatják őket... De persze ők azok, akik Google reklámsávon vadásznak jó ajánlatra és az meg nem zavarja őket...
Én bátran ajánlok váltást, mert az első beállítás után már a legtöbbeket nem fogja zavarni, hogy kicsit más a rendszer.
Egyébként egyetértek, az alsó polcos samukat én sem szeretem sem használni, sem ajánlani.Szerk: alma vs droid az merőben más tészta és ott nehezebb lehet esetleg a váltás.
-
válasz
hematoma1 #4004 üzenetére
Feleségem is most váltott A55-re A73-ról. Samsungja van hosszú évek óta, ezért nem mer más márkára váltani. Az A71, A72 és A73 volt neki. Eddig mindegyikkel befürdött. Az A71 és A73 szervízben is járt, mindkettő szoftverhiba miatt. Általánosságban is elmondható volt mindegyikről, hogy lassúak voltak, akadoztak, laggoltak mint a fene. Az A55 pár napja van meg neki de mindenben látványosan gyengébb mint az én 13T prom. Az üzemideje jobb csak. Az a baj, hogy hiába látja ő is egész egyszerűen annyira megszokta a Samsung felületét, hogy nem mer váltani. Az alsó és középkategóriában én soha nem mernék samsungot venni mert drágák de legalább sz@rok. Szerintem a párod is így van vele. Megszokta már és nem mer váltani. Bt fülessel akkor tudsz olyan hangosan hallgatni zenét mint mondjuk egy samsunggal, ha átrakod a régiót valamilyen eu-n kívüli országéra. Ez kb 3 gombnyomás, semmilyen hátránnyal nem jár és akkor ugyan olyan lesz mint most az S9+-od vagy bármelyik másik telefon.
-
hematoma1
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #4005 üzenetére
Nem annyira fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával