- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
[link] -> "Fastboot Update"-t kiválasztod -> a felső 3 rom a 13T Pro, értelemszerűen a TW a tajvani rom. Ez a legbiztosabb, mert előtte máshonnan töltöttem, minden jónak tűnt, de szoftveresen tégla lett a telefon, majd innen a gyártói oldalról töltve meg hibátlan lett a végeredmény.
Free Download Manager-rel érdemes letölteni (vagy bármi hasonló, csak ez ingyenes és nincs reklám benne), mert ezzel 10 perc a letöltés nekem, viszont ha simán a Chrome-ban rámész a letöltésre több óra is lehet, akár. (0.5-4 MB / másodperc).
Ui.: amúgy normálisan lehet nem is lehet kiválasztani a telefont később se talán, mert #corot a kódneve a telefonnak, de ezen a néven már fut a K60 Ultra. Ez így eléggé hülyeség két különböző telefont ugyanarra a kódnévre nevezni, mert valaki írta is, hogy rosszat tett fel (más a szoftver a két telefonhoz) és nem mentek a kamerák... Szóval megtévesztő lehet.
-
Füleske
addikt
válasz
SoulReaver #83 üzenetére
A P20Pro egy csúcsmodell. Ahhoz a Xiaomi 13 Pro - t hasonlítsd. A Redmi Note meg kb. A53 szintű. A 13T meg a két szint között van.
-
kchris78
veterán
nézzenek oda, usb2?
-
osonte
őstag
válasz
SoulReaver #91 üzenetére
Sajnos az A53 nem túl jó. Az A52s 5G volt az utolsó ami király telefon volt (olcsón), szerettem én is és a feleségem is. Szerintem sebességben az A54 kezdi (vagy utoléri) az A52s szintjét (ez elég gáz a Samsung-tól).
Az iPhone vonalról még annyit, hogy 2 hónapja vettem 540 ezerért egy 14 Pro Max-ot, most vitték el 420 ezerért. Sokkal jobban szeretem használni a 13T Pro-t. Egy jó tanács ha sosem használtál iOS-t, először pár hónapra egy olcsóbb almával próbálkozz, én például nem tudtam megszokni.
-
SoulReaver
veterán
Most egy A53-m van. Sajna a p20pro-m balesetes lett és kellett egy ideiglenes teló.
Még azt sem tudom, hogy milyen teló kellene igazából...
Ez az A53 eléggé SZAR.... Darabos... A fotózás gáz... Sokszor addig fókuszál, hogy nevetséges... Mindennap újra kell indítani, hogy észhez térjen egy kis időre...
Alig van rajta saját appom. Szinte szűz a rendszer...
Emiatt vagyok már ilyen zsémbes a telókkal. Egy kicsi elgondolkoztam, hogy iphone-om lesz, de az meg heroin ár....
-
CapriBoy
tag
Jó teszt, korrekt teló!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
SoulReaver #88 üzenetére
Nagyon sok helyre nem akarok reklámot, még is van... böngészőkbe sem, fb-re se stbstb.
Itt legalább ki tudod kapcsolni, de a felsőkategóriás cuccoknál nincs.
Ha nem szimpatikus a márka zárd rövidre.
Vagy kérdezz bátran azoktól, akik használják. Máskülönben infó nélkül maradsz.
Ha van most megfelelő készüléked, akkor nem feltétlenül kell a Xiaomiban gondolkoznod.Hozzáteszem, olvass csak utána mely gyártó él reklám lehetőségével a mobiljain.
-
osonte
őstag
Amikor beüzemelem, ott mindent kikapcsolok. Utána végigmegyek a menün és több helyen lehet kikapcsolni reklámokat, de ezt nem külön teszem, mert amúgy is beállítom a telefont. Vagyis az elejétől a végéig beállítom a menüt a telefonon. Illetve van egy hosszú listám, hogy adb parancssorba milyen gyári appokat távolítok el és utána alig marad valami a telefonon, utána teszem rá a saját appjaim. Nálam ez így a belakás/beállítás sorrendje.
-
varmi2
nagyúr
válasz
SoulReaver #83 üzenetére
A redmi-t ne keverd össze a xiaomi -val. Nem egy kategória.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
SoulReaver #83 üzenetére
Nem foglak győzködni róla, mert mindenki a neki tetsző készüléket kell , hogy hasznalja.
-
SoulReaver
veterán
Nem konkrétan erre a két készülékre gondolok, hanem úgy általában a saómira...
Nem érzem azt, mint anno a huaweinél... megvettem a p20pro-t, nagyon szép és jó kis teló volt...
Ennél azt érzem, hogy a "nép telója" mindenki ezt veszi. Meló helyemen is több embernek van redmi meg note meg pro meg stb, de semmit nem látok bennük.
Lehet csak én látom ilyen setéten ezt a márkát...
-
janeszgol
félisten
válasz
SoulReaver #78 üzenetére
Dehogy gagyik.
-
klaya86
senior tag
válasz
Turbobacsi #62 üzenetére
A xiaomi kínálatára értem. Tucat szappantartó forma, szépnek nem mondható kamera sziget. A kávák is olyan furák. Nem vastag, hogy gagyi legyen, de vékonynak mégsem mondanám. Oké a 13as valamilyen szinten iPhone koppintás. De ott nagyon vékonynak a kávák, minőségi az egész cucc, frankó a kijelző, jó a keret. Értem, hogy a T olcsóbb széria, de na. Ha mellé raknám az egykori gt2 promat, kérdés nélkül a realmet választanám. Nekem design szempontjából egyértelműen vissza lépés a sima xiaomi 13hoz képest.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
SoulReaver #78 üzenetére
Miben számít neked gagyinak?
És melyik, hisz két modellt is teszteltek.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
SoulReaver #78 üzenetére
„Gagyi”-nak talán nem nevezném, de való igaz, hogy nem túl meggyőző (számomra nem volt az).
-
SoulReaver
veterán
Csak nekem tűnik gagyinak ez a xiaomi telefon?
Nem volt még, de nem győztek meg ezzel sem...
-
osonte
őstag
válasz
Gomez1984 #76 üzenetére
Az egy hibás példány volt. Tökéletes a bekapcsoló gombja, a hangerő gombokkal sincs gond. Mondjuk én a gyári tokkal használom, de anélkül sem volt rossz/nehéz benyomni.
Volt már olyan teszt ahol elállt a hátlap például, erre van a 14 napos elállási lehetőség, hogy jól mindent meg kell vizsgálni, letesztelni és ha nem okés, akkor visszaküldeni és utána újrarendelni.
Azért jó ezeknek a hibalehetőségeknek utánaolvasni, mert azonnal tudja a vevő, hogy miket nézzen meg rajta, amikor kicsomagolja.
-
Gomez1984
aktív tag
Srácok egy kérdés a 13T Pro tulajok felé:
A bekapcsoló gomb tényleg eléggé bent csücsül? Nehezen nyomható? Az egyik videós tesztben ezt rótták fel hibának. -
osonte
őstag
Persze. A fő rom mindig a kínai és mellé készül többfajta global rom, amit variálgatnak, hogy mennyi plusz app legyen benne, illetve pl.: a Google vagy a Miui tárcsázóval legyen ellátva stb... A global romok közül ennek a legkisebb a mérete, tehát a legkevesebb plusz app a tajvani romba van belerakva. Jól beállítva nekem 0 reklám van benne (már mint a rendszerben). Frissítés meg szuperül jön, az EU rom régebbi volt és nem is jelzett frissítést, a tajvani meg azonnal jelzett frissítést.
Mindegyik globál rom fog frissülni folyamatosan, csak nem egyszerre.
-
osonte
őstag
Xiaom 13: A Xiaomi.eu rom van gyári Miui tárcsázóval, nem a sima EU (EEA) gyári rom, ott minden Google. Ezek sokszor keverednek, hogy ki mit ért EU rom alatt...
A Tajvani rommal, zárt bootloaderrel megy az OTP app, Simple fizetés NFC-vel és a CIB appja is. Szóval minden megy. Amúgy két fő rom van a Kínai (play áruház nélkül) és Global romok (GLOBAL, EU, India, Indonéz, Török, Tajvan, Orosz stb, ha van még). A Xiaomi.eu meg a gyári romból készül (de nem gyári) telefontól függően kínai vagy globál alapokra épül, ott nem lehet bootloadert lezárni. Annál is mennek a banki appok. Rootolás esetén már bonyolultabb lehet a banki appok használata, de ott is van megoldás, abba nem mennék bele mélyebben.
Ui.: A Pro-ról tudok nyilatkozni, tökéletes a közelség érzékelő, nem csak írva van.
-
osonte
őstag
Van benne proximity sensor és nálam tökéletesen működik a Pro-ban, teszteltem is a hangszó jobb oldalánál van és és tesztprogrammal érzékeli, ha közelítek az újjammal. Telefonálás közben szépen kikapcsol a kijelző. Illetve a dupla koppra nem ébred fel a kijelző, ha letakarom a közelségérzékelőt, vagyis a zsebedben nem fog önálló életre kelni a telefon.
Hivatalos is írja a GSMArena, mindkettő modellnél a "proximity"-t: [link] .
-
netboy
senior tag
Fotózásban jártasabbak segitségét kérném.
Melyik a jobb kamera?
12x: 50 MP, f/1.9, 26mm (wide), 1/1.56", 1.0µm, PDAF, OIS
13T: 50 MP, f/1.9, 24mm (wide), 1/1.28", 1.22µm, PDAF, OIS -
Silenzio
addikt
"Ugyancsak a drágább készülék privilégiuma, hogy 10 bites LOG-ban is tud videót rögzíteni, ami igen ritka a telefonos mezőnyben." Gyári szoftverrel lehet, hogy ritka, amúgy tök alap. Valójában nagyjából a 2018-2019-es szériák óta tudják a telefonok. Az Xperia 5 azzal villogott, hogy a Cinema Pro app 10 bites HDR videót vesz fel, de igazából addigra tudta a mezőny háromnegyede ezt a 'truvájt', csak kellett egy szoftver, ami kihajtja a hardver és a szenzor kettősét. Az Apple ebben (is) késett, de egyből rákontrázott a Dolby Visionnel iPhone 12-től felfelé.
-
-
formula01
senior tag
Mert inkább nézek semleges reklámokat, mint azt mondom valakinek, hogy olyan meleg van, hogy vizipólóznak a tökeim, és 20 perc múlva már a facebook appban látom az alzás herekondícionáló krém reklámot (true story).
Vagy pl. ha rákeresel valamire, vagy rendelsz valamit, ami mondjuk intimebb, mint egy kenyérpirító, nem feltétlen szeretnéd az adott cuccról a hirdetéseket nézni hetekig minden reklámokat is megjelenítő appban, pláne, ha időnként más is használja a telefonod.
Ez csak 2 indok hirtelen, de legalább egy tucatnyit tudnék még mondani, miért zavar. Ha téged nem, semmi gond, ezért jó, hogy mindenki el tudja dönteni, engedi-e, hogy kövessék a tevékenységét vagy sem.
Viszont sajnos 12 év droid használat alatt azt tapasztaltam, ott tökmindegy mit állítasz be, azt is hallják ha szellentesz, és kapod is a személyreszabott reklámot egy légfrissítőről.
-
formula01
senior tag
válasz
Roland861010 #36 üzenetére
iOS alatt korlátozhatod, hogy a Facebook/Instagram, stb. figyelheti-e a tevékenységed más appokban.
Keresd ki a Facebookot/Instagramot a beállítások között, kapcsold ki a “Követés engedélyezését”.
12 év droid után váltottam pár hete iPhonera, negyed annyi célzott szemetet sem kapok, mint droidon, de figyelni kell a beállításokra, mert alapértelmezetten itt is követni akar minden mindent.
-
osonte
őstag
válasz
Wallenberg #52 üzenetére
[link] : "Nano-SIM and eSIM or Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)"
Igen, 2 nano SIM vagy 1 nano SIM + 1 eSIM.
... egyszerre válaszoltunk.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Wallenberg #52 üzenetére
Két nano sim tehető. Vagy egy nano sim és egy e-sim. Tehát egyszerre 3 nem!
Kedd óta van nálam a 13T, és teljesen elégedett vagyok (11T-t váltott) -
Wallenberg
senior tag
A telefonokba 2 nano SIM kártya tehető vagy 1 nano SIM + 1 eSIM?
-
harmincas
tag
A kettő közti 100 ezres árkülönbségnél csak kicsivel több pénzből lehet venni egy Redmi Note 12 5G-t, ami egyszerűen mindent tud, ami kell.
-
badika
tag
Én is boldog tulajdonosa lettem egy 13T pro készüléknek. Szuper telefon. Roller eladva így kb egy árban a sima T-vel így simán különösen ajánlott. S23-at akartam venni, de egyáltalán nem bántam meg, hogy nem az lett.
-
janeszgol
félisten
Szerintem:
13T: különösen ajánott
13T Pro: ajánlott -
osonte
őstag
A múltkor valaki beillesztette, azt hiszem a Xiaomi 13 fórumba lépésről-lépésre a folyamatot. Ugyanaz lesz ennél is.
Vázlatszerűen le tudom írni és segítek is ha elakadsz.
A bootloadert nyitni kell hozzá (általában 1 hetet kell várni) és Miui Unlock, illetve Miui fiók kell hozzá. Amikor kinyitod a bootloadert, akkor töröl mindent a telefonról. Utána le kell tölteni a tajvani romot az adott telefonhoz (2x kell kitömöríteni) és MiFlash-el fel kell tenni, ami alapból vissza is zárja a bootloadert. Gyári kábelt használj hozzá. Ez eléggé vázlatos leírás, de hosszabb leírni, mint megcsinálni, illetve ennyi a lényege.
-
osonte
őstag
Tajvani rom zárt bootloaderrel, gyári MIUI tárcsázó, üzenetküldő és naptár: [kép] [kép] [kép]
Minden hívást rögzít és észre sem lehet venni, hogy tajvani rom, ha nem tudja valaki. Minden magyar és már frissítés is érkezett rá.Egy jó tanács, csak gyártói oldalról töltsön le rom-ot aki cserélni szeretne, mivel én először nem onnan töltöttem és szoftveresen téglázta a telefont, pár órám ráment, mire a "rendszer megsérült vagy megsemmisült" (angolul) feliratot helyre tudtam hozni...
-
yerico
senior tag
Nem sok, mert ez egy egyszerűbb roller, de nem fog megmakkanni, ha 95 kilós embert cipel. Nagyobb ember meg vegyen olyan rollert, ami elbírja, mert azért az átlag felnőtt férfi 80 kilós, szóval aki dagadt - én is -, az eszerint vásároljon. Amúgy a roller legfőbb baja, hogy idióta módon nem lehet rendesen összecsukni, tehát a szállítása nehéz.
A telefon amúgy k..va jó (13T Pro 512Gb), egy X3 Pro-t cseréltem le rá, nem mondom, hogy megváltozott az életem tőle, de simán átköztötem, átvitte az SMS-eket és a képeket is, adott a szilikontok, amit mindig használok, szóval a következő 2 évre megvan a telefonom. -
carr
őstag
gyárilag beépített normálisan működő hívásrögzítő ezeken sem lesz már?
-
Fecó 11
tag
Nekem volt egy Mi 9 T Pro. Imádtam, nagyon jó készülék volt: Csak az idegeimet kikezdte a MIUI.. Eladtam, de nagon sajnáltam! Most milyen a MIUI 14?
-
netboy
senior tag
A közelség érzékelőről nincs infó. Tudja valaki hogy oldják meg 13T és pro ban? Én 12x ről váltanék egyrészt a VW anomália miatt. Másrészt a közelségérzékelő miatt mert mint a vásárlás után rájöttem, a 12X ből kispórolták azt a 100Ft-os optikai érzékelőt és a kamerával próbálják megoldani ami pedig nem működik sehogy. Mint egy belépő telefon, zsebben hívás fogadás, beszélgetés közben fejtől elemelve nem kapcsolja be a kijelzőt.... Vicc.
Mivel ilyen előfordulhat ebben az árkategóriában, a tesztelben irjatok erről is...
-
bostone
addikt
Én csak azt nem értem, hogy a PocoF5 és az F5 Pro mire vár, hogy megjelenjen hivatalos hazai forgalmazásban, tök jól elférnének a T modellek mellett.
-
Matuka1990
csendes tag
Xiaomi 12T pro használtam eddig.
Oda adtam a fiamnak és
Vettem magamnak pár napja egy 13T pro-t.Nem tudom mi az oka de hátha ti tudjátok.
Az első a térerő .
Sokkal stabilabb volt a 12t pro.
Az internet ugyanez.
Vodafone ugyanaz a csomag mindkét telefonál. Működik rendesen de néha eldobja a netet a 13T pro. Az elődje nem csinált ilyet.Lehet a procihoz köze ? Vagy az nem felelős érte egyáltalán ?
Van bármiféle komolyabb teszt a play áruházban amit tudnék futtatni párhuzamosan a két telefonon és ki írja magyarul hogy a két telefon közül ténylegesen rosszabb a vétel az egyik a másiknál ?
A másik az üzemidő .
Oké tudom hogy 120w meg minden, de nem mindegy szerintem milyen hamar merül le.
A 13T pro szerintem ebben is gyengébb az elődnél . (12t pro)Ugyanitt roller eladó
-
Roland861010
veterán
válasz
foglaltvagy #18 üzenetére
Pár napja nézegetem Safari böngészőben a fényképezőgépeket azóta az instagram és Facebook is csak ilyen híreket dobál fel.
Sőt a Facebook ilyen árukat dobál fel marketen is .
Ma már mindenki is lopja az adatodat. -
klaya86
senior tag
Halál unalmas és jellegtelen telefonok. Oké nem rosszak, főleg a 13t ár érték arányban rendben van. Én egyedül a xiaomi 13nál éreztem azt, hogy szintet léptek designban, minőségben, kamerákban.(Szerintem eddigi legjobb Xiaomi) Ez két T megint egy tucat telefon.
-
sfefe
addikt
válasz
Azt ugye tudod ezt bármelyik rendszerre irhatod.... Telefon, számítógép akármi...
-
joey04
titán
Az alapmodell tényleg jó kis vétel, ha 3x lenne a kamera, kb hibátlan vétel lenne. Főleg, mert a 2x kamera nem remekel, szerintem van olyan készülék, ami szenzor zoomból jobban megoldja a 2x-et.
-
adam055
újonc
Tény hogy a szürkeimport nem feltétlenül egy jó dolog de amennyibe kerül a 13T Pro, annyiért már a csúcsmodellt a 13-Pro-t is el lehet csípni ami azért mindenben jobb
-
Rhino82
aktív tag
Végre itt a teszt!
Én most vettem fontolóra egy 13T vásárlását egy 12X mellett.
Illetve képben volt még az S23 is, de mivel 2 év hűséggel szolgáltatónál nekem 180-ba jönne ki a 13T...így nem hiszem, hogy nekem egy 100-assal többet megérné elkölteni az S23-ra. -
heavygrip
senior tag
Na a 13T lesz az asszony új telója. Egy 10 note lightot fog váltani. Anno amikor megvette fikáztam, hogy olcsó kinai vacak stb. Most 3,5 fél éves tökéletesen működik azóta is...a fene se gondolta volna hogy ilyen frankó mobilokat gyárt a Xiaomi.
-
WhiteWalker
nagyúr
Igen olvastam, köszönöm is
Nem is megnyitasi sebesség lett volna a kérdésem,mert az nem is kérdés egy ilyen hardveren , hanem a weboldal újra töltés. Ha nem megy akkor meg minek a fene nagy memória...Ha nem írom bele a lakatolás opciót , akkor jönnek a hardcore MIUI fanok és írják , hogy "le köll lakatolni"
-
lujo10
aktív tag
Köszi a tesztet
tetszenek a telók.
-
szkaroly
senior tag
válasz
Aki az ICloud hack áldozata volt valószínűleg másképp vélekedik.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
WhiteWalker #22 üzenetére
Ez aksibarátabb, Ha merül az a baj.
Mert fog, ha a memóriaban marad akkor is.
Igen, amúgy mindent lehet azért megtenni, hogy jobban merüljön. Lakatolni, kapcsolni mindent is.
Neked eddig le volt lakatolva a 4-5 főbb app. Lemerültem 1 nap alatt, most másfél kettő úgy, hogy a rendszerre bízom magam.
Volt lehetőségem kipróbálni mindkét verziót.
És pont neked írtam le ezt [link]
El kell dönteni mi a preferencia. Nekem óriási különbség van akkuban így.
Amúgy egy ilyen erős hardvernél nincs nagyon kérdés, megnyílik minden. Email, Messenger minden késlekedés nélkül megjön.Egy stock droiddal szerelt tablettel egyidőben minden értesítés megérkezik.
És egyiknél sincs "lakat".
El kell engedni ezt a skatulyát. -
WhiteWalker
nagyúr
Itt a nagy szám háborúban , ahol repkednek a 8 és 12 giga memóriák , a rendszer (MIUI) a megnyitott weboldal lapokat még mindig újra tölti?
Mert baromi bosszantó , hogy ez iPhone készüléken működik itt meg egyáltalán nem , eddig legalábbis.
A megnyitott appokat nem is említem inkább.
( Tudom le lehet lakatolni, meg lehet turkálni az akksi kezelésében , de ez se user barát ) -
Elit3Zotya
addikt
Élőben nem látható semmilyen pixel, pedig én különösen érzékeny vagyok erre. 400ppi alatt, szerintem már látszanak a pixelek..
Úgy tűnik, nem vettem fel a felbontást a videón a xiaominál..
Szebb hdr videók alatt a xiaomi képe, többen is néztük.
Hogy mi és mennyire élethű egy ilyen hdr videó, azt az tudná megmondani aki készítette.
De ha nem hdr és automata fényerővel néztem, akkor fordult a kocka és az iphone képe volt a szebb.. -
lolal
senior tag
válasz
Apple felhasználóként mondom, hogy mindenki ellopja az adataidat, de azért a nagy cégek jobban figyelnek erre. Xiaominál szerintem kifejezetten. Nyilván egy noname dzsunkán umidigi umicumi doogee digidugi -n nem ajánlanám a komolyabb adatok pénzügyi tranzakciók végzését, de egy átlag lakótelepi/kertes házas jóska az OTP - jét szerintem kezelheti egy xiaomiról.
-
Lagtec94
csendes tag
iPhone 14prot váltottam erre, kamerán kívül másba nem érzem hátrányát ennek a készüléknek.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
elfelejtette #14 üzenetére
Ja igen, így már érthetőbb.
12/512-es kerül ennyibe. Valószínűleg elírás a tesztben.
-
jeni
félisten
válasz
enginev3.0 #3 üzenetére
ennyivel terhelhető a roller:
Maximális terhelhetőség 90 kg
ami nem sok. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
supershape #10 üzenetére
Nem értem a mondatot? Hiányzik az állítmány...
-
lolal
senior tag
Ez a 13T Pro nagyon ott van a szeren. Minden elismerésem a Xiaomié. Még egy Apple telefont is megérhetné lecserélni rá akinek régebbi típusa van próbaképpen.
9# Elit3Zotya: Szvsz az első és második linkelt képen szerintem azért látható a részletgazdagabb és szín korrektebb megjelenés az Apple eszközén, de azért azt tegyük hozzá, hogy nem egy árkategóriában versenyeznek, szóval felesleges az összehasonlítás. Nyilván a nitszámban erősebb a Xiaomi, de itt kimerül. Ár érték arányban viszont megsüvegelendő ez a megjelenítő. -
supershape
csendes tag
Szerintem 13T PRO az 512 GB-os 340 eFt-ért.
-
Elit3Zotya
addikt
-
Lasy
veterán
Hol tudom a kamera felbontás állítani?
-
CamelX
csendes tag
S20-ról váltottam a 13T Pro-ra és nagyon happy vagyok
a rollert is megkaptam és már el is adtam, úgyh árba nem tudok belekötni. A 144hz-es OLED brutálszép, és a hardver brutál kihajtja. Netflixen dolby vision a beépített hangszóróval lerakta állam rendesen. Kamera jobb mint S20, azért ez nem meglepő. 120W-os töltés meg... Minek ide wireless töltés? Ez embertelen gyors
Továbbra is nehezemre esne ennél többet kiadni mobilért még ha sokkal több pénzem is lenne, de ez így ennyiért, perfekt.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
enginev3.0 #3 üzenetére
Javítok, thx
-
hdavid1
tag
A telefotó kamerával nem lehet 50 MP módban fotózni? Hátha úgy egy kicsivel több részletet lehet kinyerni, mint a sima 2x-ből.
-
enginev3.0
félisten
válasz
MaxxDamage #2 üzenetére
Meg még olcsóbb is, szóval azt kell venni
a 4. oldalon is van egy elírás A MUIU platform zenelejátszója
Amúgy nagyon jók lettek, én kicsit bánom hogy nem Snap a proci, ettől függetlenül gondolkodom egy Pro-n, kár hogy a rolleres dologról már lecsúsztam -
MaxxDamage
félisten
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
Igen!
A Sima gyorsabb mint a "Pro" -
enginev3.0
félisten
Teljesítmény teszt táblázatban a két telefon neve fel van cserélve
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!