- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper112
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5471 üzenetére
Nem ajánlom sima appokat lehet frissíteni de a legtöbb bekavar nem működik leáll angol lesz.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5468 üzenetére
Én nem vettem észre színeltérést a frissítés óta.
Viszont a feloldásnál magas fényerő probléma nálam megmaradt. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5463 üzenetére
mea culpa most megnézem pár youtube videot és úgy tűnik ez valóban a hyperos 2.2 lehet csak ilyen bénán van számozva (szerintem)
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5463 üzenetére
Hát nem tudom szerintem nem.Vagy ha igen,akkor jó hülyén jelöli a xiaomi a verzió számozását.
Mert a 2.0.203 nálam nem ugyanaz mintha 2.2.xxx lenne a verzió szám -
Speeedfire
félisten
válasz
Viktor0610 #5338 üzenetére
Újra raktam a rendszert, remélem jó lesz.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5344 üzenetére
Az mennyire normális,hogy az akkumulátor lemerítő appoknál nekem mindig tele van a lista bármennyiszer is törlöm ki a nap folyamán? [kép]
sniper112 hát ez nem valami jó hír.Mivel gondolom nem nagyon van vele mit csinálni így user szinten sajnos.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5344 üzenetére
Értem,pedig most volt security patch,de nem lett jobb...
Azért feltettem az AccuBattery-t hátha kiderül valami. -
M0RGI
őstag
válasz
Viktor0610 #5296 üzenetére
Pedig már sokat változtam
és szerencsére jó irányba változott a Xiaomi rendszere is a korábbiakhoz képest, amikor rengeteg apró bosszantó hiányosság volt.
De már teljesen élhető a rendszer. -
csaba17
senior tag
válasz
Viktor0610 #5275 üzenetére
nem, Zepp-et használok.
-
nasinas
tag
válasz
Viktor0610 #5259 üzenetére
Köszi. Tényleg ott volt.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5258 üzenetére
Hát a mostani fotót nem teszem ki mert túl személyes...
De megpróbálok fotózni valami hosszúkás dolgot közelről és akkor előjön amiről beszélek,hogy csak egy pontban éles a kép,ha auto mode-ban közelről fotózok.(Az S10 valamennyire okos volt és váltott kamerát anno...) -
dlaj
őstag
válasz
Viktor0610 #5240 üzenetére
Lehet, megpróbálok újabb verziókat beszerezni abból ami fontos.
Köszönöm. -
Tomasz0119
lelkes újonc
válasz
Viktor0610 #5234 üzenetére
Elméletben 3 havonta, gyakorlatban eléggé változatos a dolog, hogy ki mikor kap, vannak kilengések erre is arra is. Nekem volt olyan, hogy 4-5 hónap telt el 2 frissítés között, volt akinek fél év, sőt olyan is, akinek 8-9 hónap is... De olyan is előfordult, hogy szűk 2 hónap alatt 3 is jött. 😀 Szóval tényleg változatos, de annak mindenképp örülhetünk, hogy amit kapunk, az nem cseszi el a telefont. A Samsung most rendesen magáévá tette a "Jó munkához idő kell, a sz*r-hoz még több." mondást. Ehhez képest teljesen rendben van a Xiaomi. 🙂
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5234 üzenetére
Hát ezt nem tudtam.Azt hittem havonta jönnek a security patch-ek mint a többi telefonnál
-
válasz
Viktor0610 #5188 üzenetére
Bocsi, bocsi!
Nem volt soha ilyen gondom még, de jobban belegondolva már értem !
Elnézést mégegyszer! -
ggeleven
őstag
válasz
Viktor0610 #5182 üzenetére
Arra mit mondanak, hogy akkor miért van benne a leírásban?
-
válasz
Viktor0610 #5176 üzenetére
Válaszoltak is már a visszajelzésemre!
Későbbi verzióba kerül majd bele. -
sniper112
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5176 üzenetére
Én is béta tesztelő vagyok mégsem jött frissítés 😡
-
ggeleven
őstag
válasz
Viktor0610 #5174 üzenetére
14T-be sem jött az állítható elemlámpa, pedig elvileg kellett volna.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5165 üzenetére
Igen,le lehet tiltani közben már én is letiltottam
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5163 üzenetére
Most húztam le a töltőről tehát még nem csináltam a telefonnal semmit és éjszaka sem nyilván és mi video volt az első helyen akku-t használó appok között.
Ami azért fura mert egyáltalán nem használom a mivideo-t -
sniper112
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5130 üzenetére
Szerintem itt a videó renderelèssel van a gond , szerintem új fajta van amit nem kezel le sok teló de már én lassan féléve írtam itt jeleztem a xiaomi nak support részen , lehet meta nak kéne jelezni, de én nekem ki van kapcsolva az autó lejátszás, de ha érdekel rá lépek ott átvisz a videók részre és ott gond nélkül játsza le a videót.
-
szemy94
senior tag
válasz
Viktor0610 #5110 üzenetére
Honor 200-on párom telefonján is csinál ilyet, szóval szerintem alkalmazás hiba.
-
válasz
Viktor0610 #5054 üzenetére
Köszi! Ezt néztem már de fix a 4 x 7, 4 x 6 ra nem tudok váltani.
-
válasz
Viktor0610 #5050 üzenetére
A 14-el az ikonrácsot még lehetett változtatni, 15-el nem. Mi lenne a két lehetőség? Poco X5 Prom volt, Xiaomi régebben. De most már úgy látom nem is lesz egy darabig.
-
pingwin92
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5032 üzenetére
Nem kellett hogy találkozzon vele, mert Samsungon ez (amellett, hogy ahogy Pixeleken, valamelyest testreszabható,) kikapcsolható. Nekem S21-en legalábbis ilyen, és nem rémlik, hogy bekapcsoltam volna, úgyhogy szerintem alapértelmezetten ki van kapcsolva. Mondjuk érdekesség, hogy most próbából bekapcsoltam, és a Chrome-ot nem színezte át, de a többi Google appot igen, meg még gyári appokat is.
Másik érdekesség, hogy nekem is volt már olyan Xiaomim, – talán pont a 13T – amelyiken nem volt ilyen átszínezősdi. Xiaominál nem ritka, hogy valami nem működik valami bug miatt.
Úgyhogy akinek problémája van ezzel, az örüljön, hogy végre rendesen működik a telefonja.
-
mCITY22
kezdő
válasz
Viktor0610 #5036 üzenetére
Szia. Én nem szeretnék ebben vitát nyitni, de először váltig állítottad droid sajátosság, majd amikor ez cáfolva lett, most hirtelen a google alkalmazást okolod. Én csak segítséget kértem, hátha valaki... Mert abban biztos vagyok, a 13T-n hónapokig makulátlan fekete volt a google, akármilyen is volt a hátterem. Majd egyszer gondolt egyet (még csak frissítés sem volt) és előjött az említett probléma.
-
spuros
őstag
válasz
Viktor0610 #5037 üzenetére
Igen, azért írtam, hogy lehet félreértek vmit..
-
mCITY22
kezdő
válasz
Viktor0610 #5032 üzenetére
Direkt elővettem a Samsung A52-est mely android 14-est futtat. Feltettem ugyan azt a háttérképet a Xiaomi 13T-re, és lám a különbség. Az első képen pirosas árnyalatok vannak, amíg a samsung ezt nem produkálja. [kép]
-
mCITY22
kezdő
válasz
Viktor0610 #5022 üzenetére
Bocsi, de azért a színeket még felismerem. És akármit is mondtok, bizony fehér, vagy éppen piros háttérnél is fekete, azaz, a google beállításban kért sötét maradt az appok háttere. Oly annyira, hogy amikor átpakoltam a háttérképeket, azt hittem a 13T-nek van valami baja, mert még nem találkoztam ilyennel.
-
baalco
tag
válasz
Viktor0610 #5028 üzenetére
Szia, ezen már sajnos túl vagyok, utána már nem találja meg a fülest.
-
Joc24
tag
válasz
Viktor0610 #5025 üzenetére
Amilyen színű a háttered olyan színekben pompázik. Ez google sajátosság, állítsd a hátteret feketére
-
g.peter23
tag
válasz
Viktor0610 #5023 üzenetére
mint írtam régóta full fekete háttérrel megy a telefon, konkrétan másfél éve. most jut eszébe szint változtatni?
-
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4989 üzenetére
Valóban, 15%-ról 100%-ra töltöttem és nullázta a számlálót. Az accubattery szerint az akksi 98%-os. Ez normális egy bő két hetes telefonnál? Vagy ez csak egy becsült dolog? Egy-két alkalommal 100%-ra töltöttem (ami talán nem jó), de nem is életszagú hogy mellette üljön az ember és a töltöttségmérőt nézze....
Gyugyu1987: én is olvastam hogy szívja az 5G az akksit, kipróbálom amit te is, nekem a 4G is bőven elég.
-
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4989 üzenetére
Nagyon idegesítő, 120óra statisztikáját mutatja a grafikon, de akárhova kattintok, csak az elmúlt 3 óra jelenik meg az időpontokban. csak nem értem, ha (függetlenűl attól hogy ki mit gondol erről) azt javasolja a gyártó is (okos töltés 80%), hogy 80% fölé ne töltsem, akkor sosem fog helyrállni, és csak akkor mutatja rendesen az akkumulátor statsiztikát, ha 100%-ra töltöm a telefont? Vicc
-
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4987 üzenetére
Nem is értem, mit akar nekem mutatni ez a diagram vagy mi :-) a 119 óra mit jelent? Nemrég újraindítottam a telefont, de ez nem változott. Tegnap reggel töltöttem a telefont, szerinte ez ma a 10-11 óra közötti időszakban volt
-
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4967 üzenetére
Két nap használat után ezt kaptam az accubattery-ben. Ezek alapján tudtok nekem kis infót adni, van-e valami ami nagyon eszi az akksit? Illetve hogy ez rendben való működés-e, kicsit soknak érzem a kikapcsolt állapotban való merülést, kérdés hogy ezen lehet-e javítani, pl egyes alkalmazások teljes korlátozásával? Pl egy facebook, netflix, instagram nekem csak akkor kell, amikor megnyitom és használom. Értesítéseket nem várok ezektől, sőt... én viszonylag keveset használom a telefonom, kb alvó állapotban merül a legtöbbet, ezt szeretném nagyító alá venni.
-
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4962 üzenetére
Köszi, és akkor itt mit fogok látni, mit kell figyelni? Illetve azt "kéri" az egyik lapon, hogy 80% fölé ne töltsem, a másikon meg, hogy merítsem le 15% körülire, majd töltsem fel teljesen 100%-ig
-
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4960 üzenetére
Értem, és ebben az esetben mit javasolsz? Úgy általában érdemes foglalkozni vele, hogy 80%-ra töltsem? Úgy általában is, de főleg most, hogy az akksi infóit nézegetem? Korábban sosem foglalkoztam ezzel, amikor csak lehetett 100%-ra töltöttem a telefonjaimat, a cél mindig az volt, a lehető legtöbb nafta legyen benne, főleg, ha mozgásban vagyok (pl autóban töltés esetén).
-
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4956 üzenetére
Feltettem az AccuBattery app-ot, a töltésnél be lehet állítani hogy 80%-is töltse az akksit. Ezt érdemes használni? Az akkumulátor védelem alatt a telefon beállításokban van egy okos töltés funkció ami nekem alapból be van állítva. Ezt nem is értem. Felül a töltöttségnél nekem 100%-id engedi tölteni. Ezt hogy kell értelmezni, illetve meddig hagyjam tölteni a telefont?
-
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4956 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
-
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4950 üzenetére
Köszi az infót! És arról van esetleg valami tapasztalatod (vagy másnak), hogy napközben használaton kívűl mennyi merülés a jellemző? Konkrétan szabad teljesen korlátozni egy-egy alkalmazást (akkumulátor beállításonál lehet ilyet). Az imént épp a netflix, és filekezelő appokat jelölte meg nekem az "akkumulátort lemerítő alkalmazások"-nál, holott ezeket még el sem indítottam eddig, csak telepítve lettek :-D Netflixre még be sem jelentkeztem...vicc. Inkább azért zavaró, mert tegnap egész délelőtt fotóztam és videóztam a koripályán a gyereket, és így merültem 3 óra alatt szűk 10%-ot ami egész jó, utána meg lerakom 1-2 órára, és 10-15% elmegy a levesbe. Valahogy nekem nem kellően átlátható, hogy mikor mi okoz merülést, de lehet hogy sokat várok.
-
pulguinha
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4944 üzenetére
Rendben, köszönöm. Azt hittem vmi konkrét márka legyen. Megírom majd, hogy segített-e hátha másnak is hasznos infó lesz.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4941 üzenetére
Köszi,akkor marad nálam is kikapcsolva!
-
pulguinha
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4939 üzenetére
Hát szerintem vezeték nélkül még nem próbálta, gondolom azért sem hogy tudjon közben tölteni a telefon.
Milyen másik kábellel próbálja? Talán most egy IKEAs volt az autóban. -
ggeleven
őstag
válasz
Viktor0610 #4922 üzenetére
Na ez keményen a fogyasztók megtévesztése.
-
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4907 üzenetére
Amúgy ez az amit nézegetek: [link]
Nem teljesen értem, ezzel elvileg tud vezeték nélkül is tölteni? Bár elsősorban a mágneses tartó miatt kacérkodok vele, de gyanus hogy ez speciális cuccokhoz való... a nillkin hátlapjára vaslapot ragasztani komoly kihívásnak ígérkezik... vagy keresek nem mágneses tartót a kocsiba... -
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4903 üzenetére
Jól látom hogy a tiéd nem a camshield, hanem a super frosted? Annak nem lezárható a kamera nyílás. Véletlenek nem a magnetic verzió az? Érdekelne hogyan tartja meg lehet telefont egy mágneses autós tartó. Nagyon köszönöm a képet!
-
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4891 üzenetére
Raktam fel még két fotót, az infa a legdurvább: [link]
Ezek szerint ez normális? A tiéd is ilyen? Nem nagyon éreztem, hogy behelyezéskor lehetne igazgatni a telefont a tokban, kétszer szedtem kis és tettem bele, ugyanoda került. Másnak is ilyen? Mit javasolsz? Ha ezek ilyenek, akkor nyilván nem fogom cseréltetni, de selejtet sem szeretnék. Más aki használ ilyet, azok is ilyenek? -
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4889 üzenetére
[link] itt van két kép, az árnyékoktól kicsit rosszul kivehető, de az infra (azt hiszem az az) és a hangszoró lyukjai el vannak csúszva. Nem a világ vége, nem takar, csak kicsit igénytelennek tartom, hogy nincs középen.
Ezt rendeltem:
https://rmobilepack.hu/RMPACK-Xiaomi-13T-5G-13T-Pro-5G-Nillkin-Tok-Camshi
hívtam őket, eredetinek mondták, a doboz alapjan is az. Ezt az RMPACK nevet SEO optimalizásál miatt használják, erre is rákérdeztem.Ha tudnátok képet küldeni (Akinek nillkin camshield pro van), hálás lennék, mert ha csak az enyém ilyen, lehet rendelek máshonnan...
-
spuros
őstag
válasz
Viktor0610 #4846 üzenetére
Köszönöm. Igen sikerült is előcsalni a kiterjesztett menüt. Abban tudnátok még segíteni, hogy melyik rom a megfelelő, amit a jelenlegi 1.0.17.0.UMFEUXM lecserélésére be tudok másolni? Jelenleg a aristotle_eea_global-ota_full-OS2.0.2.0.VMFEUXM-user-15.0-c59e651003.zip-et próbáltam, de az ellenőrzés után eldobja.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Viktor0610 #4835 üzenetére
Régebben nem volt ilyen, lehet hogy a hyperos frissítés miatt történt ez.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Viktor0610 #4833 üzenetére
Pl facebook feednél lejebb akarok menni, és nem frissül. Ki kell lőni az appot és csak utána megy. Tiktok ugyan ez.
Csak pörög a homokóra. Pedig a wifi mellé, be van állítva a mobilnet állandóra. -
ggeleven
őstag
válasz
Viktor0610 #4829 üzenetére
A változatosság kedvéért pedig volt olyan is, hogy azt sem engedte feltenni, ami elvileg megfelelő lenne.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4827 üzenetére
Jó,csak félek hogy téglásítom a telefonom
De ugye a recovery romot kell kiválasztani,jól emlékszem? -
spuros
őstag
válasz
Viktor0610 #4819 üzenetére
Na ez az, itt a gond. Hiába állítom be az alap témára. Ilyen elcseszett szinben hozza be az alap ikonkészletet. De elengedtem a dolgot, töltöttem le egy másik témát.
-
Tornado85
tag
válasz
Viktor0610 #4800 üzenetére
Szia. Újraindul, majd visszatér ide a fastboot menure. Az első képen latható hibát írja.
-
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4753 üzenetére
Azt biztosan meg fogom tenni, köszönöm a tippet. Mivel átlátszó, elég látványosan randa is amikor koszos alatta. Ennek ellenére nem feltétlenül vennék egyenlőre másikat, ha védelem szempontjából ez megfelelő.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4739 üzenetére
Nem tudom mi lehet akkor mert nem telepítettem fel semmilyen más alkalmazást.
Max a meglévőkhöz jöhetett valami update, ami hazavágta az üzemidőt. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4735 üzenetére
Az jó lenne mert hyperos 2.0 után én is észrevettem,hogy sokkal jobban merül a telefon mint az 1.0.9.0 -el
-
HAGYMAFA
tag
válasz
Viktor0610 #4735 üzenetére
Valószínű, hogy a HyperOS 2.0 okozza, több külföldi oldalon olvastam, hogy mások is panaszkodnak, hogy a semmiből hirtelen merül 30-40%-ot az aksi. Közben az én telóm gondolt egyet és 19 perc alatt 21-ról 100%-ra töltött.
-
Carline
őstag
válasz
Viktor0610 #4731 üzenetére
Sajnos nekem sem jött össze még egyik xiaomi / poco telómon sem az a metódus.
-
Hawk02
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4729 üzenetére
Én csak segíteni akartam.Az utolsó kettő frissítést így tudtam megoldani.Elmúlt év októberben kaptam frissítést utoljára.Fel telepítettem a recovery romot és utána már jelzett és jött az OTA frissítés.Nekem ez volt a tapasztalatom.
-
Buster17
addikt
válasz
Viktor0610 #4689 üzenetére
Köszi! 144Hz most kikapcsoltam. AOD sosem volt bekapcsolva. Kiváncsi vagyok így menyit bír
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Viktor0610 #4685 üzenetére
És hogy lehet feloldani?
-
KLIOS
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4678 üzenetére
Én most kikapcsoltam amit bekarikáztam így nem rezeg 1 órával előtte.
-
margithid
veterán
válasz
Viktor0610 #4658 üzenetére
Egyébként még 2 android főverzió frissítés várható erre a készülékre?
Az volt igérve eredetileg.
Az szerintem korrekt lenne.
Mondjuk a Samsung meg még többet ad, de az más árkategória azért. -
Mika1227
őstag
válasz
Viktor0610 #4652 üzenetére
Nem.
-
jokerone
tag
válasz
Viktor0610 #4634 üzenetére
Köszi szépen, megpróbálom. Ahogy olvastam a volte ki-bekapcshoz vodát (one-t) kell hívjam és trükköznek is. Azt veszem észre egyébként, hogy nagyon nyűgös a telóm arra, ha elhagyom a wifivel lefedett területet és mobilnetre kell átálljon. Ilyenkor más app (pl gmaps) is befagy és keresi a netet. De olyan is van, hogy házon belül leszakad wifiről és ilyenkor eldobja a mobilhálózatot is. Régi telómnál nem voltak ilyen gondok.
Amúgy azt is most nézem, hogy a hyperos 1.0.7.0on van még mindig. Megpróbálok régiót váltani, hátha úgy dob fel frissítést. Magyar régióra miért nem dobja őket? Ez azért elég őskori ami nekem van és nem ja ajánl fel semmit akkor sem, ha ellenőrzésre nyomok.Üdv:
Laci -
paolinho
őstag
válasz
Viktor0610 #4644 üzenetére
2 - Hogy tudok mindent átköltöztetni a régi telefonról?
Mi Átköltözés appal a legegyszerűbb.
Hát ami a Mi Átköltöztetést illeti, sajna ez nem feltétlen igaz. Egy Note 9 Pro-ból szerettem volna ezzel a lehetőséggel átköltöztetni egy teló felületét a másikba, de nem volt együttműködő a rendszer. A Mi Cloud-nak hála legalább egy 40%-nyi adat legalább átkerült, de sajna sok mindent manuálisan kellett újra megoldani. -
sirály69
őstag
válasz
Nem találom, hogy hol tudok kijelentkezni google fiókból, csak a fiók törlése funkciót találom...
Hol kell kijelentkezni?Xiaomi fiók nincs beállítva....
-
sirály69
őstag
válasz
Délután próbálkozok….. -
Joc24
tag
válasz
Viktor0610 #4640 üzenetére
Ugyan kérlek 😊
-
Joc24
tag
válasz
Viktor0610 #4638 üzenetére
Szia szerintem az a sima T volt ez a Pro
-
AthlonXP
őstag
válasz
Viktor0610 #4631 üzenetére
Na igen...
-
castiels
addikt
válasz
Viktor0610 #4610 üzenetére
Rendszer nem lett gyorsabb?
-
oroszLajos
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4610 üzenetére
Ez az újdonság tényleg nagyon gagyi lett.. Szúrta is rögtön a szemem
-
dzsordzs69
senior tag
válasz
Viktor0610 #4597 üzenetére
Hm, nem dobta fel. Majd nézegetem a régiókat.
-
dzsordzs69
senior tag
válasz
Viktor0610 #4594 üzenetére
Az enyém UMFMIXM, kíváncsi vagyok, mikor jön... Mondjuk nem sürgős. :)
-
István986
friss újonc
válasz
Viktor0610 #4484 üzenetére
Kedves Viktor! Kérdezhetek én is valami beállítási gondot? Pár napja vettem egy Xiaomi 13TPro mobilt, amelyen nem tudom beállítani a képernyő automatikus elforgatását, ha elforgatom a készüléket. A leírás szerint a beállítások menüben a kijelző almemü pontban kellene lennie, de nekem olyan jön fel, hogy kijelző és fényerő, de abban nincs automatikus elforgatáshoz való csúszó kapcsoló. A vezérlőben van olyan, hogy kijelző zárolás, de annak feloldására sem reagál. Mi lehet a gond?
-
ottesz
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4556 üzenetére
Köszönöm pont megleltem..
-
szita.erno
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4536 üzenetére
Doky1988 , Köszönöm a segítségeteket!
-
Mika1227
őstag
válasz
Viktor0610 #4531 üzenetére
Nekem is jött ez a frissítés. Nem vagyok a bèta programban.
-
BenceShearer
aktív tag
válasz
Cseh régión is fent van, ha valaki nem akar béta programozni.
-
ggeleven
őstag
válasz
Legalább van novemberi security patched. MemeOS appban látom, hogy kiadták. Én is bent vagyok betaban, de nálam semmi.
Magyar, német, svájci, andorrai és tajvani régió próbálva. Na nem mintha annyira most azonnal kellene.
-
sniper112
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4526 üzenetére
Nekem a memória ki van kapcsolva a másik meg automatába megy, mégis a Facebook kínlódik.
-
ggeleven
őstag
válasz
Viktor0610 #4497 üzenetére
Please make sure you have scored more than 60 points in the recruitment test.
Illetve:
The application review process can take up to 2-3 days.Nekem 75% lett, de ötletem sincs, hogy hol ronthattam.
-
Joc24
tag
válasz
Viktor0610 #4497 üzenetére
Én csak 80-at de 2 nap múlva bezöldült.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4478 üzenetére
Köszi szépen már ezt is tudom akkor.
Amúgy pörgősebbnek,fluidabbnak tűnik a rendszer -
fauv
őstag
válasz
Viktor0610 #4453 üzenetére
Felbárorodtam
13T pro , Telekom, magyar régió most jött. Ami érdekes, hogy még , hogy a béta tesztnél nincs elfogadva , nem váltott zöldre. -
fauv
őstag
válasz
Viktor0610 #4453 üzenetére
-
Speeedfire
félisten
válasz
Viktor0610 #4408 üzenetére
Na baszki, én eddig mindig a bal oldalra kattintottam. Ott meg a névjegy jött be. Viszont a hívásidőt is látom már így. Thx
-
válasz
Viktor0610 #4340 üzenetére
feldob néhány t-s appot a teló beüzemelés közben
Azt azért nem gondoljuk, hogy ez a pár kényelmi app tudja szabályozni a kínai szervereket, hogy az adott mobilra ne jöjjön frissítés!?
Mi lenne ebben a ráció a T-nek, mikor ők is érzékelik a vásárlói igényeket, ami abban csúcsosodik, hogy 5 év főverzió+7 év security upgrade legyen, mert az nagyon kell! Legviccesebb az, hogy azoknak életfontosságú ez, akik állandóan cserélgetik a telójukat, de max 2-3 év után újat vesznek. Ez egy urban legend, hogy a T-től függ, mikor elérhető egy frissítés.
Ja és persze ezt a T-s galádságot ki lehet cselezni a régióváltással simán! Épp most említette fórumtárs az Andorra-ra váltást és hopp ugrott is az upgrade!
Még szerencse, hogy jól láthatóan minden teló egyszerre kapja meg a frissítéseket, amiben nem T SIM van!
-
válasz
Viktor0610 #4340 üzenetére
SIM Toolkit appnak hívják.
Megjelenik bolti készüléken is, ha olyan kártyát teszel bele. -
paolinho
őstag
válasz
Viktor0610 #4303 üzenetére
Hát..., mondanám, hogy értem, de ez a két hét mit old meg ebben a szellemben, nekem nem logikus.
-
George2077
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4222 üzenetére
Köszönöm
Nem fárasztalak ezzel benneteket, csak azért kérdezem meg mindig a véleményeteket, mert azt látom, hogy talán a 13T Pro-ra kicsit több a panasz, meg talán a hibák is és mindig az aktuális frissítés után változnak dolgok.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Viktor0610 #4217 üzenetére
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4211 üzenetére
Nálam megnyitja chromeban amire rákerestem plusz a Chrome kezdőlalot is bedobja
Valahogy így [kép] -
Kityeszto
tag
válasz
Viktor0610 #4187 üzenetére
Nincs
-
Kityeszto
tag
válasz
Viktor0610 #4185 üzenetére
A vállalati kér dolgokat oda nem léptem be az tuti 😃 a munkaprofil kikapcsolva de semmi 😵
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok