- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper112
aktív tag
-
-
sniper112
aktív tag
válasz
sniper112 #5185 üzenetére
[link] itt a forrás ahonnan van a rename trükk
Ez valamennyivel könnyebb
A lényeg hogy letöltjük az újabb romot
Majd csinálunk egy mappát a download mappaba pl ja
Abba be másolni majd át nevezni A.zip re
Majd rá megyünk a legújabb frissítő csomag letöltés re
De közben a letöltés alkalmazást kicsibe kitesszük megvárjuk míg itt letöltödik és akkor még állítjuk a frissítő alkalmazást kb 99% mutat de ha már frissít akkor ki kell lőni az alkalmazást.
Miután letöltődött a download download rom ba azt is át nevezzük A.zip re
Majd a telefonról menüben a hyperos felirat rá bökni míg ki nem írja hogy további lehetőségek állnak
És jobb felül ott a 3 pötty nél telepítő csomag kiválasztása
És a download rom mappaban lévőt kiválasztani ki fogja írni hogy szoftverre frissítés áll rendelkezésre
Majd a fájlkezelő be a ja mappaban lévőt áthelyezésre tenni és a download mappahoz irányítani kicsibe tennie majd váltani a frissítésre és ott rabök a frissítés és akkor gyorsan áthelyezés és lecserélés ha sikerül akkor lassan fogja kitömöriteni és végig megy a folyamat és restart és kész is az új szoftver fogad minket.
(Nem értem miért kell így kínlódani a frissítéssel.) -
-
Tomasz0119
lelkes újonc
válasz
sniper112 #5135 üzenetére
Egyébként sokan szabadultak meg a leírt módszerrel az EU-s 13T Pro 1.0.8.0.UMLEUXM szoftverétől, elsőként én anyum telefonjáról. A repülőgép üzemmódos változattal mindig elkéstem, igazából semmi jelentősége nem volt, hogy kapcsolgattam ki s be, csak az idő ment vele. Akkor gondolkodtam, hogy lehetne megoldani, hogy gyorsabb legyek, úgy csináltam, ahogy a leírásom van és egyből bejött. Egyszerűbb számomra. A saját telefonom hálisten folyamatosan frissít, csak a régiókat kell állítgatnom néha. 🙂
-
Tomasz0119
lelkes újonc
válasz
sniper112 #5135 üzenetére
Az a tapasztalatom, hogy a Hyper 2-nél nem engedi, de az 1-nél még simán. 😉 Ezt mondjuk egy másik fájlkezelővel, vagy gépre dugva simán ki lehet küszöbölni, kipróbáltam. A nagyobb probléma, hogy Hyper 2 esetében a letöltés 100% és a kicsomagolás között valószínűleg beleprogramoztak egy ellenőrzést, mert hiába időzítesz jól, azt írja a teló, hogy a frissítés ellenőrzése sikertelen... Az 1-esnél ennél a résznél nincs ellenőrzés.
-
Tomasz0119
lelkes újonc
válasz
sniper112 #5064 üzenetére
De ha 95-nél repülőbe teszed, felülírod, és utána megy még 100-ig a letöltés, mikor már cserélted a fájlt, nem fogja összekutyulni a fájlokat? Úgy értelmeztem, hogy pont 100-nál kell azonnal repülőbe tenni, felülírni, repülő ki és akkor indul a kicsomagolás már az új fájlból. Vagy rosszul gondolom?
-
Tomasz0119
lelkes újonc
válasz
sniper112 #5061 üzenetére
A rename trick 5.0-ra gondolsz, amikor letölteted a telefonnal a rajta levő ROM-ot és átnevezed az újat ugyanarra, 100%-nál repülőmódba teszed, kicseréled az újra, repi vissza... Ezt egyszer próbáltam, csak hiába tettem repüzemmódba, elkezdte kicsomagolni és ha így ment volna végig, lehet kinyírtam volna a telefont?! Nagyon el kell találni az időzítést gondolom.
-
blondesigner
csendes újonc
válasz
sniper112 #4771 üzenetére
Igen, köszi, közben jobban ránéztem a témára és a számomra haszontalan dolgok között lehetett, több, a háttérrel kapcsolatos gyári csomag is, amit ADB-vel leszedtem még anno - köztük a témák, élő háttérképválasztó, stb.
(Tökéletesen megvagyok az akkumerítő élő hátterek nélkül is, háttérképet így is kiválaszthatok a galériával.)
Gondolom ezek között van, ami okozhatja a bugot. Ha majd lesz rá időm, egyesével reinstallálom a leszedett progikat, aztán ha megvan a konkrét csomag, megírom itt, hogy melyik volt az.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
sniper112 #4617 üzenetére
Hát ha végigpróbáltad a frekventáltabb régiókat(svájc,andorra,németország) és semmi,akkor nem nagyon ötletem sajna.
Nekem is volt egy hosszú időszak amikor nem jött semmi frissítés(február-augusztus között),de aztán beindult!
Én nem töltöttem le romot,vagy is igen,de valami error-al eldobta és nem tette fel.
De megpróbálhatod kézzel feltenni valami frissítést,hátha így működik nálad, -
FJC
senior tag
-
-
szkorhetz
őstag
válasz
sniper112 #4093 üzenetére
Hogy raksz rá sima EEA romot?
Én mikor még Miui volt rajta, szedtem le HyperOS romot, amihez így nyílván semmi köze nem volt a Telekomnak, maradt is EEA, mégsem kapok rendesen frissítéseket... Lehet, hogy Global-ra kell áttérni, vagy IMEI alapján mennek ki a frissítések. -
pingwin92
aktív tag
válasz
sniper112 #4068 üzenetére
Illetve a 13T-n túl sárga az authentic, a vibrant viszont kimondottan jó, a Prón meg a vibrant xar, mert túlszaturált, de ott szerencsére használható az authentic. (Csak van egy kis vignettálas, de Xiaomi telók közt ezen a szérián a legkevésbé látványos.)
GSMArenás külön összehasonlító tesztben még a zoomról írták, hogy picit részletesebb képet ad a Pro, de amúgy a főkamerát illetően az itteni fotós topikban kb. konszenzus van abban, hogy a sima T-s vibranton szebb az összkép, mint a Prós authenticen.Az amúgy engem jobban érdekelne, hogy az a régi Xiaomi, hogy produkált annyival nagyobb méretű fájt.
-
sakkik
csendes újonc
válasz
sniper112 #3866 üzenetére
Megtaláltam a beállításoknál. 2 USB foglalat van a laptopon, egyiken nem érzékeli hogy bedugtam ( ennek ellenére tölt ha rádugom ), a másikon meg érzékeli, de másodpercenként dobálja le meg csatlakozik újra, nem tudom használni. Pendrive ugyanezen USB-portokba bedugva működik.
Lehet a kábelem a hibás? Mert akkor visszaviszem a média marktba. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari