Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyga
senior tag
pl én a p20prot kábelen monitorra kötve használtam.
És havi rendszerességgel 30-40 Gb-ot mozgatok Gép és teló között. Viszonylag gyorsan megy.
Ha viszont a 13T pro val kellene ezt megtenni kb 1/20-ad sebesség lenne ezek szerint?
Más .
Most néztem meg a teszt videókat .... nekem elég gyászos minőségű mind. Vagy csak a yutub miatt?[ Szerkesztve ]
A kisebbség is számíít, teszkó.
-
blondesigner
lelkes újonc
Hogy felelne meg 16Gb ramos-nak.
Tehát ez a 8 + 8 GB-os "bővítés" (UFS 3.1-ből) egy teljesen haszontalan, teljesítményben észrevehetetlen "parasztvakítás"? Így minek tették bele a telefonokba ezt a lehetőséget? Vagy a játékosoknak értelmetlen, de azoknak, akik mondjuk 5-10 programot futtatnak egyszerre, azoknak kicsit dob a rendszer stabilitásán, sebességén? -
Ba cy lus
addikt
Ezt miből gondolod?
Lássuk a főkamera ügyében a valóságot:
[link] itt még döntetlen (tehát nem jobb a 13T sem), és rosszabb fényviszonyok között: [link] (itt a Redmi Note 13 Pro felülkerekedik, meg lehet nézni a térképen az apró betűket).
Akkor most a nagyfelbontású módra vessünk egy pillantást:
[link] vs [link] . Hogy jól összevethető legyen, ajánlott a 200MP-es Redmi Note 13 Pro képét 50 MP-re kicsinyíteni (Irfanview képnézővel a legegyszerűbb: CTRL+R). Nyugodtan meg lehet nézni: míg a Xiaomi 13T 100%-os nézetben festményszerűen elmossa a füvet, bokrot, a Redmi Note 13 Pro nem.[ Szerkesztve ]
-
Ba cy lus
addikt
Ha szerinted én a 200 mp-re alapozom, miért mondtam, hogy le kell méretezni 50-re? Méretezd nyugodtan le, aztán vesd össze, hogy a 13T elmossa festményszerűen a füvet, a Redmi Note 13 Pro 5G nem mossa el. Tudod, annyira nem értek hozzá, hogy egyébként rendes géppel fotózom, sőt 200 MP-es képeket is raktam már össze, és azok gyönyörűen kirajzolt 100-200 MP-es képek, szóval tudom, hogy kellene kinéznie. Azt is tudom, hogy egy telefon soha nem fog szépen kirajzolni még 50 MP-t sem.
[ Szerkesztve ]
-
tubeappma
kezdő
Hát ez nem igazán úgy van ahogy írod. Normális fényviszonyok mellett a redmi pro 5g kamerája sokkal élesebb és részletgazdagabb képeket készít mint a 13T, főleg 4x zoomban. Ezt onnan tudom, hogy van szerencsém mind2 mobilhoz.
htc desire s, xperia mini, lg g2, lg 4x, xiaomi redmi 5a, xiaomi mi 9 lite, iphone xs, xiaomi mi 10 lite, iphone 13 mini, ipad 2017
-
Sztyepadzso
őstag
Már ne haragudj, de szerinted melyik az elbaszott telefon a kettő/három közül, ha ugyanazon a feladaton az egyik elhasal, beszarik, a másik meg megy, gyengébb SoC ide vagy oda? Nem a csúcson lett járatva...
Ez pont azt támasztja alá, hogy mennyire szar hatásfoka egy SoCnak, mennyire szar a hűtése a telefonnak, ha semmi nem változik, mégis szaggat, kikapcsol.Ha tölt persze, melegszik, de -ha egyáltalán a nagyteljesítményű töltője van a kocsiban - akkor se tölt folyamatosan 120W-al, sőt azt csak kikapcsolt kijelzővel tudja elérni, de ő navigált, és akkor is van annyi esze az áramkörnek, hogy nem tolja az ampert, ha a fogadó fél épp olvadni készül.
Már írtam párazor itt erről, hogy ahhoz képest, hogy 5 évvel fiatalabb, mint a P30 Pro, nagyobb az akku, fejlettebb a SoC, a gyartás, és tech is modernebb, az energiahatékonysága fos.
-
joysefke
veterán
Itt láttam róla videót:
Xiaomi 13T Camera Comparison (GCam vs Leica) (youtube.com)Pocak89
GCAM-mal jobb képeket csinál?
Default camera mennyire jó gyerek, állatfotózásra, mennyire lehet bemozdulásmentesen képeket készíteni? -
jolti
senior tag
Nem tudom mennyi a kijelző idő. 2 sim van benne, az első perctől kezdve.
Böngésző, telefonálás, meg ilyen alap dolgok. Néha kicsi billiárd...
De semmit nem változott a felhasználói szokásom és eleinte estig simán kibírta, aztán kb. jó fél éves korában elkezdett csökkenni az uzemido.Jájj, dannylnak ment volna a válasz!
[ Szerkesztve ]
-
Highground
aktív tag
Viktor: Köszönöm! Ez jó hír!
Varmi:: Köszönöm, ez is De nekem nem Redmi-m volt, hanem sima Mi Note 10 Pro-m. Nem tudom mennyi a különbségMegbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
-
MODERÁTOR
Szerintem mindkettőtöknek igaza van.
Nem történik akkora baj, ha egy-egy frissítés kimarad, de tényleg gáz, ahogy a Xiaomi kezeli a frissítéseket.
A saját példám is az, hogy mióta megvettem a 13T-met, három frissítés érkezett, és mindössze egyet tudtam feltenni.Xiaomi 13T
-
tom81042
tag
Mondjuk szerintem aki nem akar "romolgatni" az vegyen Iphone-t és ennyi. Pont ez volt a jo az androidban hogy sokkal jobban testre szabhato root-olhato (volt) és nem korlátozgattak semmilyen módon! Pl ilyenek hogy nem csinálhatok screenshot-ot egy alkalmazásról, WTF?? , és egyéb értelmetlen elmebetegségek...
Nyilván látom én is, hogy ez az út sajnos, hogy ez a custom ROM szép lassan meg fog szűnni Android-ra, de azért had ne én legyek már eltévedve, meg had ne tetsszen már nekem az hogy föntről letolják emberek millióinak a torkán azt hogy kevesebbet kap ugynazért a pénzért és erősen korlátozgatva lesz!
Lehet az uj generacio mar ennyire birka hogy oket még csak nem is zavarja, de engem azért eléggé zavar ez!
-
Ferenczi Áko
addikt
Ezt mondjad a szolgáltatóknak, bankoknak stb. Én is fel szoktam venni a beszélgetést amikor olyan telefonom van. És nem azért mert ez a hobbim, hanem azért mert van, hogy mondanak egy dátumot, időpontot, számot stb, és vezetés közben nem tudom leírni. Imádom az ilyen netjogászokat
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
HB1977
csendes tag
Persze tiszta semmi karc kezdettől fogva ilyen már az elején feltűnt hogy sokkal jobb volt a fotó amit a Note 10 készített ez kicsit elmosódott nem igazán fókuszált. Általában a kutyusaim fényképezem most megint elővettem ugyanazok a fényviszonyok és sokkal élesebb a régi telóval a szőrszálak simán látszódnak míg ezzel kb semmi hasonló.
HB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Linux kezdőknek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest