Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz beyruth82 #546 üzenetére
képernyőidőt sehol se olvastam
Hát azt én se. Azért kértem accubattery tesztet...eddig semmi.Viszont van itt két teszt.
[link]
[link]Mondjuk úgy, hogy egy napot kibír, kettő meg lájtosan.
De ezt csak tesztekben olvasom, nincs tapasztalat.
Az eddigi olvasataim alapján nem ez lesz a battery king teló, bár senki nem is várta tőle.Itt meg a 11T-d. [link]
Eszerint sokkal jobb a 11T....valóságban meg ki tudjaGSMarena tesztje szerint is jobb a 11T
-
veterán
válasz beyruth82 #561 üzenetére
Igen Prom van, de mint írtam egész nap használom nem kicsit mivel "ezen elem az életem" gyakorlatilag, és röhögve kibír egy napot, és 1000% nem 6 óra a SOT-om, van az 8h+ Általában amúgy 2 naponta töltöm, nagyon extrém használat mellett merül le teljesen estére...tényleg nagy kár,hogy kivették ezt a kijelző idő funkciót, lennének meglepő számok az biztos, legalábbis nálam 😂
Ja és még be sem állt az aksi, mert 2 hete van meg, és még 10x nem töltöttem, mert ugye kb a 10. töltés ciklus után szokott beállni a maximum kapacitás, legalábbis ezt mondják az okosak🤔
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz beyruth82 #570 üzenetére
Pedig nincs velük különösebb probléma, főleg azoknak akik megbízhatóak.
Nyáron asszem rendeltem az egyik boltból egy Poco X5-t , nem volt jó a mikrofonja , jeleztem az adott boltnak , zokszó nélkül küldtek egy futárt , elvitte és miután kiderült bevizsgálás után, hogy tényleg nem jó a mikrofon , küldték a másik készüléket. Néhány nap alatt lezajlott.
-
M0RGI
őstag
-
moma
őstag
válasz beyruth82 #611 üzenetére
jó kérdés, nem olvastam után, hogy van ez, pláne ez egy külső kereskedő. de gondolom amazonnál azért valahogy ez megoldott. amúgy eddig két xiaomi telóm volt és nem mentek tökre gari alatt, szóval most addig amíg nincs gond, nem megyek ennek utána. de ha valaki tudja mondja (amúgy külföldön vagyok épp szóval otthoni boltok nem voltak opciók, azonnal kellett valami)
we all deserve a bit of luck.
-
Nuada herceg
őstag
válasz beyruth82 #3584 üzenetére
Szia!
Én elég sűrűn szoktam mérni, nézegetni az üzemidőt.
Nagyjából amit megfigyeltem, képernyőidő 1 óra 15%. Néha 1-2%-al alatta, de nagyjából ennyi. Nálam fix 120hz-en megy a kijelző. 144 ha az app támogatja. Fényerő nem a maxon van, de közel hozzá.
Általában böngészés, YouTube van ebben. Meg főleg TikTok.
Amikor nem használom a telefont, és nincs beakadva app, rendesen lemegy mélyalvásba, akkor nagyjából 1-1.5% a merülés egy óra alatt. Bluetooth nálam ritkán van bekapcsolva, ha megy végig az kb ilyen 1% lehet teljes feltöltés alatt. (olvastam valahol...)
Ezekkel az adatokkal tudsz számolni.
Persze nyilván ez nem törvény az össze 13T prora, de nálam így vannak a dolgok.Értem a csíziót.
-
Nuada herceg
őstag
válasz beyruth82 #3587 üzenetére
Hát az már egy jobb eset azért.
De kijöhet belőle annyi. Mondjuk ha folyamatosan használod a kijelzőt. Van amikor beakad valami, és akkor sokat merül akkor is, ha nincs használva.
Most jobbak az értékek, mert teljesen fel volt töltve a telo reggel, és ugye olyankor nem 100, hanem 105-110%-ra tölt. Így simán megy fél órát is a kijelző, amíg a töltöttségi szint lemegy 99%-ra.
De nagyjából azok az értékek jönnek ki amit írtam.
Nekem 12T volt előtte, de annak sem volt bajnok az üzemideje. Ennek egész jó.[ Szerkesztve ]
Értem a csíziót.
-
nagyúr
válasz beyruth82 #3691 üzenetére
Szerintem is bőven elég lenne a security update pár évig, az alaprendszer az maradhatna, amivel kijön, de sajna a userek mégis arra vágynak. Minap olvastam a Milyen telót vegyek topikban, hogy két mobil közül azért jobb az egyik, mert az még Android 16-ot is kap! Mi a nyamvad búbánatnak amúgy? Miért nem jó a 14, ha amúgy meg jó? Nekem a 12X-en még Android 13 alapú HyperOS van, de ha ezt nem tudom, akkor hűdefasza, ha meg tudom, akkor eret vágok emiatt magamon?
Akkor is fura, hogy ez a hiányzó opció miért maradt ki pont a Pro változatból...nekem is első dolgom volt verziófrissítás után visszakapcsolni a régit.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
tom81042
tag
válasz beyruth82 #3676 üzenetére
Jó hogy én nem pro verziot vettem mert most allitanam kb bele a fejszét ha nem tudnám normálisan a regi módon használni!! A Taiwan rom-on van ilyen opcio? Lehet az is EU-s szabaly hogy minden pro verzio-bol ki kell hagyni egy regio beallitast vagy mi?
Komolyan hihetetlen, hogy ha felfele frissitenek akkor miert nem hagyjak meg azt ami mar bevalt es jol mukodik? Legalabb a valasztas jogat hagyák meg!
Amugy nekem a Swiftkey - a billentyuzet amit hasznalok 5 eve, es eddig 3 Xiaomi telefonon jo volt, most ezen bug-os, mert szoközt rak és utána az irasjelet mint ? vagy !
És mindig vissza kell törölni a space-t es utana tenni az irasjelet. A regi telefonon meg volt annyi esze magatol visszatorolt.Sajnos tenyleg lefele megy a software resz a Xiaominál, lehet érdemes áttérni Iphone-ra. lol
-
tom81042
tag
válasz beyruth82 #3705 üzenetére
A gyors töltés az szerintem teljesen mindegy, mert lemerult allapotban a sima 13T is gyorsan tölt, ha meg 50% -ra feltölt akkor lemegy mindegyik 30W korul-re es ahogy egyre jobban töltődik fel a teló annál lassabban tölt, tehát igazából kb parasztvakítás az egész, a való életben nem sok különbség van szerintem! Amugy is jobb az aksinak ha lassan töltik, én pl régi lassu kabellel szoktam minden ejjel radugni es reggelre 100%.
Amugy en is 160k -ért vettem a simat szinten coolmobil - szinten kamatmentes reszletre, akkor mar +40k -t a pro is megérhet, mar a gyorsabb proci miatt is akár. (nekem monduk nem )
-
tom81042
tag
válasz beyruth82 #3740 üzenetére
Én is hasonlokat tapasztaltam a gyari EU ROM-on, sima 13T-n, de csak elso par nap, aztan amikor belaktam akkor siman lett 5+ ora kijelzo ido, 2 sim-el youtube-ot hangosan hallgatva is!
Most a Taiwan ROM pedig tokéletes, igaz ebben már kikapcsoltam a "Hey google" funkcio-t ami szinten eleg nagyot dob az aksi hasznalattal valo sporoláson!
En semmi melegedést nem tapasztaltam, csak kanikulaban egyszer amikor kinn maradt a napon ott rinyalt es levette a kijelzo fenyerot is meg kepet se tudtam csinalni egy ideig.
-
tom81042
tag
válasz beyruth82 #3742 üzenetére
Igen bootloader nyitás kell nyilván, még akkor is ha utána azonnal vissza is zárja az ember
Ráadásul egy rémálom lett mostanában a Xiaomi-nál a bootloader nyitás, igy utolag eskzuszon hogy siman megér +5 vagy 10 ezret bevinni valahova hogy flash-eljék rá azonnal EDL módban a TW romot!
-
ggeleven
őstag
válasz beyruth82 #4007 üzenetére
Márkáktól függetlenül nem értem amúgy az ilyen félelmet, hogy más rendszer, minden máshol van, blabla. FB, insta, tiktok, messenger, whatsup, böngésző, +másik 1000 alkalmazás mindegyik droidon kottára tök ugyanolyan lesz. A család női tagjai szerintem évek óta nem jártak semmilyen beállítások menüben, csak homescreenről indítanak egy appot, 'oszt jó napot. Olyanokkal sincsenek sokan tisztában, hogy mondjuk dupla power gomb programozható led kapcsolásra. Ha megmutatom valakinek, akkor úgy néz rám, mint aki most talált fel valamit, amitől megváltozik az emberiség sorsra. Sokaknak a circle to search sem fog menni, mert tiltanak minden okos dolgot, AI-t és asszisztenst, mert lehallgatják őket... De persze ők azok, akik Google reklámsávon vadásznak jó ajánlatra és az meg nem zavarja őket... Én bátran ajánlok váltást, mert az első beállítás után már a legtöbbeket nem fogja zavarni, hogy kicsit más a rendszer.
Egyébként egyetértek, az alsó polcos samukat én sem szeretem sem használni, sem ajánlani.Szerk: alma vs droid az merőben más tészta és ott nehezebb lehet esetleg a váltás.
[ Szerkesztve ]
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
ggeleven
őstag
válasz beyruth82 #4010 üzenetére
Mondd azt, hogy ez egy Samu, csak már megkapta az OneUi 6.3at és átrendezték a kamerákat is "látod mindenki a Xiaomit másolja" megjegyzéssel. Úgysem tudja, hogy mi az a OneUi és azt sem, hogy a menüben hol lehet megnézni a teló típusát.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- PlayStation 5 Pro teszt
- Revolut
- Milyen routert?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest