Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin92
aktív tag
válasz pingwin92 #2141 üzenetére
Na, jó' van! Az összehasonlító videójukban már üvegnek mondja.
-
nagyúr
válasz pingwin92 #2143 üzenetére
Mondjuk az eredeti írás, amihez ez a topic van, elég jó leírja, hogy mi van (vannak képek is, érdemes elolvasni ):
Színválaszték tekintetében az anyaghasználat is módosul: az alap fekete motyó üveg hátlappal készül, de ha a kékre fenjük a fogunkat, akkor vegán bőrt fogunk kapni.
Aki él és nem boldog, az téved!
-
nfsu17
veterán
válasz pingwin92 #2148 üzenetére
Nem tudom milyen az a 'más' 8GB-os teló, de ennek már korábbi telókon is működnie kell.
Nálam.
6/128, MIUI11 (9T)
Accubattery, garmin app, tasker
Ezeknek kell háttérben futnia mindig, ha nem piszkálom, akkor is. 99% jól is működnek. Minden engedély, ami kell ilyenkor, meg van adva nekik.
Órára megjön minden, accubattery se gond, csak ha én beavatkozom, tasker néha problémásabb, de már kezdek ráismerni arra is.
A válasz amúgy engem is érdekel, de azért 'vicc', hogy még évek múltán is ilyen alap dolgokról beszélgetünk, mikor ezt már ezer éve alapból így kéne tudnia.
Én nem sok fejlődést láttam az elmúlt 5 évben, tyúklépésben megy a 'fejlődés', az árak persze rendesen mennek fel. -
-
nagyúr
válasz pingwin92 #3154 üzenetére
Összességében azért csúszik ez is, ugye curved kijelző miatt főleg, kell rá tok, de maga a hátlap viszont rohadt jól néz ki!
Épp ezért átlátszó szilikon tokot rakok rá, sajna ezt elég hamar cserélni kell...Most, hogy mondod, már emlékszem, valóban a Xiaomi 14 hátlapja is ilyen matt...
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
szemy94
senior tag
válasz pingwin92 #3896 üzenetére
Sima 13T, ghost touch szintén zenész Ma is szórakozott velem, mondjuk töltőn volt (15w Samsung "gyors" töltő, nem tudom mennyit vesz le), de néha néha befigyel, koppintás nálam a fejlesztőibe mindig be van kapcsolva, hogy lássam, ha meghülyül a készülék, ilyenkor képernyőzár, reflexből kijelző letörlése, újra felold, és egy ideig jó.
[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
Gaszton
csendes tag
válasz pingwin92 #3896 üzenetére
Lehet mégis csak szoftveres dolog, a játék meg a touch teszter alkalmazás lehet rosszul kezeli a nem 16:9es képernyőt. Próbáltam a game turbot, full screen futást ki be kapcsolni, de nem segített.
Találtam egy beépített touch sensor tesztert és azzal hibátlanul működik mindkét alsó sarok.
Kipróbálom még majd, hogy ha átmelegszik a jatektól a telefon akkor szintén jó-e.Settings/about phone/detailed info and specs/ itt rá kell nyomni a kernel verzióra amig fel nem jön a teszt menü, utána jobb felül 3 pont/additional tools/touch sensor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- PlayStation 5 Pro teszt
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple notebookok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kártyafüggetlen, újszerű Google Pixel 6a (6GB/126GB) eladó, 1 év garanciával!
- Iphone 16 Pro Natural Titanium 128Gb/1 év Apple garancia/Független/Iphone 16 beszámítok
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Spello vezezeték nélküli töltőállomások kedvező áron a Superial.hu-tól
- IPhone 15 Pro max gyári független 2024.12.26. Apple jótállás névre szóló számlával
- Huawei P30 lite 4/128 Dual SIM
- Samsung Galaxy A3 2016 SM-A310F független
- IPhone 13 gyári független megkímélt 2026.05.11 Alza jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 256GB gyári független 2025.09.10-ig gyártói jótállás számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest