Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz Viktor0610 #292 üzenetére
A 13T-hez is van Spigen? Én csak a sima 13-hoz láttam, de azzal nem kompatibilis a mienk.
-
Gabee176
lelkes újonc
Sziasztok.
13T pro-m van. a kérdésem a következő nektek működik az android autó?
Külföldi fórumokon olvastam hogy gond van vele hát nekem sem akar működni.
Elindul a tükrözés de mintha lefagyna.
A másik kérdésem hogy firmware-t hogy érdemes telepíteni OTA, fastboot, recovery?
Vagy mindegy? Bootloadert mindenképp nyitni kell hozzá?
Válaszokat köszönöm. -
MODERÁTOR
-
Misi1980
senior tag
13 T Pro és nekem van ilyen menüpont.Ha jól olvastam ezt kerested. -
Füleske
addikt
válasz misimagaki #281 üzenetére
Nálam a Brave most is lejátsza lezárt képernyővel a Youtube videókat. Verzió: 1.59.224 (legújabb). Nem az van, hogy a beállításokban nem állítottad be a "lejátszás a háttérben" - t az új telefonodon?
-
keke69
őstag
Visszatalálós!
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Péntek óta használok 13T modellt.
Nekem úgy tűnik wifije bizonytalanabb, mint pl. a 10T Lite volt. Elkezdi tölteni az oldalt, aztán megtorpan. Aztán rövid, de érezhető idő után folytatja...Másik csak érdekesség. Korábban a Zene app lejátszotta háttérben reklám nélkül a YouTube vidieókat. Aztán egyszer csak nem - kb egy hónapja. Akkor javasolták a Brave böngészőt. Onnantól megint boldogság volt.
Szombaton reggel tapasztaltam, hogy a Brave nem játsza már lezárt képernyővel. Viszont a Zene app megint...Egyébként durva éjszakai képeket csinál a telefon. Majd korom sötét volt a temetőben, és többet "látott", mint én.
[ Szerkesztve ]
Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
gazdi40
csendes tag
válasz Graphics #276 üzenetére
Ez sincs de a gombok helyzetét sem tudom váltani ,a lebego hadonaszos ökörségüket meg soha ki sem probáltam . Egy eszement nem életszerű ötlet volt. A régi jol bevált verérlést hiányolom amit kivarázsoltak a rendszerből . Innentől meg mi a francnak beállitás menü is . Tök felesleges mert nincs mit baallitani . Nemem pusztan ez a bajom ezzel. Ja és a lehetőséget beletenni sem ordenáré erőforrásigényes . Pusztán megint a kit érdekel mi aztán legyartottuk örülj neki hozzáállás. Ennyi erővel lehetni kinai ifos is a nevük mert abba se lehet semmit tenni ,ill gyakorlatilag 0 bealitas jo drágán.
-
gazdi40
csendes tag
Hát akkor megint lehet velük levelezgetni a semmire mert hogy ez milyen jo a felhasználonak meg jajj de fasza. Mondjuk a leirásban leirhatták volna hogy egy agyonvédett ifont könnyebb testreszabni mint ezt. Mert hogy akkor mit lehet benne a semmin kivül kb. Ennyi erővel kb az egesz beallitas menut is lehetne törölni es majdt amit a xiaomi kitalal az lessz. Nem is értem minek kell globálisan forgalmazniuk ,bőven elég a kinai belpiac. Ugyan oda jut mind a Huawei a saját op rendszerével. Kezelhetetlen ocska esatobbi és csodalkoztak nem megy a bolt
-
gazdi40
csendes tag
Szépet. Én most vettem 13t prot de a vezérlésben nem találom a klasszikus beállitást csak ezt a buta miui s valamit amit ráadásnak nem is lehet testreszabni. Én speciel utálom a főlapra mindent és a 3 gombos vezérlés is fix . Esetleg at lehet állitani valahol ezt? Vagy szokás szerint megint elszartak a szotvert amin jol tudnak értetlenkedni .
-
atosan
veterán
Köszi mindkettőtöknek az infót
Jól sejtettem, hogy van újabb. Bővített frissítési menü aktiválva, korábbi fogadás aktiválva, de semmi. 14.0.10.0 letöltve, de a "frissítés ellenőrzése sikertelen". Milyen más altarnatív megoldás van még?Maine coon
-
atosan
veterán
Üdv,
Telekomnál vásárolt készüléken másnál is a 14.0.7.0 TMFEUXM rom az aktuális? Ez júliusi biztonsági frissítés. Ha már bevállalták a 4 év főverzió és 5 év biztonsági frissítést, legalább két havonta dobhatnának valamitMaine coon
-
jolti
senior tag
De jól leírtad!
Én sem értettem ezt a hisztit' soha.
Nekem is volt már pedig egy csomó féle, iPhone Sansung, Motorola, Huawei, Xiaomi...
Nem mindegy mi fut alatta?
Ugyan úgy megnyomom a böngésző ikon gombját, a Gmail gombját, ha lenne valamelyik közösségi média ikonja (hal istennek egyik sincs), annak az ikonját, stb.. És használom az appot... Nem teljesen mindegy a rendszer... -
duvi
nagyúr
Köszi szépen! Na ott nég nem kerestem, mert eszebe se jutott, hogy oda dugták el Valóban fapados megoldás, de ha hozzáigazítom a töltést, akkor egész használható adatokat kapunk. Majd meghajtom, hogy reggeli töltés után estére lemerüljön (15%-ig) és megnézem, hogy így mennyi lesz a SoT.
-
duvi
nagyúr
Külsős app nélkül meg tudjuk valahogy nézni, hogy mennyi a SoT?
-
fogselyem
aktív tag
Van valaki aki 11T-ről váltott 13T-re?
Milyen a zenei minősége a hangszóróknak?
Elég sokat hallgatok zenét a mobil hangszóróján (mp3 320 kbps, néha flac) és szeretem, hogy "sztereóban" szól a zene.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
moma
őstag
Köszi mindkettőtöknek, akkor beköltözök rá. De azért elég béna, hogy zörög. Ezek szerint nektek is? miért nem tudták ezt valahogy kitölteni, megtámasztani ott. Valahogy a nagyon kamera miatt van?
we all deserve a bit of luck.
-
dannyl
addikt
-
moma
őstag
más: azt vettem észre, hogy ha a képernyő jobb felső részén tapizom, ütögetem(ahol a másik oldalon a kamera van), akkor ilyen zörgős, rezgős hangja van nagyon kicsit. eddigi telóimon nem tapasztaltam ilyet. másnál van ilyen? most emiatt küldjem vissza?
dannyl: köszi! igazából attól tartok, hogy amikor a sim már a másik telóban van, akkor nem fogok tudni még az előzőn hozzáférni dolgokhoz, szóval valahogy onnan kéne tán exportálni az egészet vagy nem tudom. előző telóm tökrement, szóval ott mindent kézzel kellett költözösnél.
-
dannyl
addikt
Ma kaptam meg a rollert. Féltem tőle, hogy kicsi lesz, vagy gagyi. De teljesen jó. Így nagyon megérte a teló!
-
moma
őstag
tudtok valami leírást hogyan érdemes lépésről lépésre költözni a régi telóról, hogy a legkevesebb idő legyen? valami lépésről lépésre checklist szerűség. és eddig nem használtam ezeket a mi cloud dolgokat, hanem googlet meg mást. előző egy redmi note 7 szóval rég csináltam ilyet
-
Richie86
senior tag
Klasszak ezek a telók, nézegettem is, de valahogy sosem voltam teljesen kibékülve a MIUI-val.
-
duvi
nagyúr
Ez nem teló függő, de ha nagyobb biztonságba akarod tudni a számládat, akkor használj virtuális kártyát. Ezt párosíthatod a mobil appokkal is. Elektronikus számlacsomaggal lehet igényelni. Így a valódi kártyád adatait sehol nem kell megadni és mindig csak annyi pénzt teszel rá, amennyit épp költeni akarsz.
-
veterán
-
jolti
senior tag
Amúgy most látom, hogy az új simple appban is lehet már kártyát regisztrálni,lehet fizetni vele.
Nem kell a régit letölteni emiatt. (Nekem is az új van.)
Amúgy azt nem értem, hogy a sima OTP-s appal miért nem lehet... -
jolti
senior tag
válasz Viktor0610 #216 üzenetére
Semmi gáz.
Köszönöm szépen!
Kicsit félnék, hogy a Google fiókomat, ha esetleg feltörik valami egészen másért, akkor könnyebben hozzáférhetnek a kártyám adataihoz. Vagy a kettőnek semmi köze egymáshoz?
Vagy esetleg könnyebben lenyúlnak valami fizetéssel. -
fauv
őstag
válasz Viktor0610 #230 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
-
Misi1980
senior tag
SziasztokA gyorseléresi kártyák közül hogy tudok widgetet kitenni a főképernyőre?
-
dannyl
addikt
válasz Misimókus90 #232 üzenetére
Na igen. Azt minden telónál kötelezővé tenném De így se rossz, lehúzom a redőnyt, rányomok a némításra, és kész.
-
Pierre75
senior tag
válasz Misimókus90 #227 üzenetére
Az egyes app beállításában vagy van rá lehetőség mint pl a simple image pro-nál vagy nincs...
-
MODERÁTOR
-
dannyl
addikt
válasz Misimókus90 #227 üzenetére
De van, de az meg 10 évet visszaveti a telefont időben (kinézetre) . Amúgy lehet, hogy úgy fogom használni ennek ellenére is. Ugye az óra meg az a melletti ikonok ott maradnak fent, csak rak alá egy fekete sávot.
-
Misimókus90
kezdő
Nekem az OP nagyon etalon volt. kamerával felhasználói élményyel, mindenel kifogástalan volt... tényleg baszki a Pop-Up
Van nálam cégesként egy Redmi Note 10...ég és föld volt a különlbség ,de nyílván egy Redmi nem egy kategória egy számozott modellel.
A Pounch hol-lal nehéz lesz megbaátkozni. de hátha lesz még később valami okosság a gyártók tarsolyában.Nagyon köszi az észrevételeket.
Így hogy Te is OP-ról váltottál, és úgy tudtál tapasztalatokat írni, nagyon nagy segítség volt.
zerintem jövő héten meg is rendelem -
dannyl
addikt
válasz Misimókus90 #223 üzenetére
Annyira nem vagyok hardcore telefonállítgató. Mármint nem biztos, hogy én mérvadó vagyok, beállítok mindent saját szám íze szerint, aztán csak működjön. ROM-olást már kinőttem, elég volt Egyelőre nem hiányzik semmi. Kék vegánt vettem, Tech2 Laci is ezt javasolta, meg nekem is ezt tetszik jobban. Nem kell törölgetni az ujjlenyomatokat, meg nem olyan rideg. Fogásra jobb, mint az OP7TPRO (én mindent tok nélkül használok), mert ez pont jól van kerekítve, nem instabil a kézben.
Elvileg túl sok különbség nincs a T és a Pro között, de azért mégis valamennyi. 100k-nyi biztos nincs. Én csak a roller miatt vettem a pro-t, anélkül valószínűleg én is a T-t vettem volna.
Sokakat zavart, nekem ami hiányzik, az a popup kamera. A kijelzőn a lyuk rettenetesen otromba, de ugye minden telón ott van sajnos. Úgy voltam vele, hogy amíg ezt meg nem oldják, addig nem veszek telót. Több, mint 3 év után viszont sajnos belátom, hogy ez még nem most lesz, szóval beadtam a derekam.
Ja, még ami OP-nál nekem elég hektikus volt, az az ujjlenyomat érzékelő. Xiaominál sokkal jobban működik.[ Szerkesztve ]
-
Misimókus90
kezdő
Eddig se volt vezeték nélkülim, nem egetrengető hiányosság, csak az előző telefon a csatinál eléggé "kiszopósodott" s emiatt már nem volt gyors töltése a gyárikábellel. Ez az egyetlen dolog ami miatt a vezeték nélkülinek örültem volna.
Elggé testre tudtad szabni a rendszert, hiányolsz bármit?
Üvegre, vagy vegánra esett a választás?
Jó a Pro azért nyíílván más mint a T, de kiindulásnak nekem tökéletes már.
Kköszi az érdembeli hozzászólást -
dannyl
addikt
válasz Misimókus90 #221 üzenetére
Pont erről váltottam én is 13T Pro-ra. Mindenben jobb (nyilván, mivel több, mint 3 évvel újabb ). Személyes preferenciáid alapján dönts. Kell a vezeték nélküli töltés? Nekem nem, így ezt nem is vettem alapul. Viszont ~15 perc alatt fullra tölt kábelről. Reklámmal még nem találkoztam. 1-2 app volt feleslegben fent, azt töröltem. Majd' 1 hónapja használom nagy megelégedéssel. Az infra nagyon hiányzott Huawei óta, most visszakaptam. Moto-ról nem tudok nyilatkozni, biztos az se rossz.
-
Misimókus90
kezdő
Sziasztok!
Végigolvastam a hozzászólásokat, ha lerágott csont, ne haragudjatok érte.
Van egy Oneplus 7T Pro-m, amit imádtam, de sajálatosan elhalálozott, s pótolni szeretném.
Sajnos szolgáltatótól "kell" vegyem a következő készülékem. (Telekom, és szerintem leég gyér a kínálat)
Ami nagyon megtetszett az a Xiaomi 13T, illetve a Motorola Edge 40.
Esetleg van köztük, ki mindkettőt próbálta már.
Mi tetszett benne, s mi nem,
Nyílván személyes preferencia után kell majd döntsek.A Motorolában tetszik az ívelt kijelző, a vezeték nélküli töltés, és kamerában is egész korrekt.
A szolgáltatónál jelenelg ugyanannyiért tudom megvenni, ami nem túl üdvös, de ha a Motorolához adott okos órán túl adok, az némi képpen kiegyenlítené a dolgot.A Xiaomi viszont elvileg erősebb, gyorsabb a töltése, ebben a szériában már talán nincs reklám, és a sok felesleges kacat.
Akinek volt már minkdettővel/ vagy az egyikel bármilyen tapasztalata, s megosztaná, azt megköszönöm De ha ebben a kategóriában bármit tudtok javasolni, azt is szívesen veszem.
Üdv:
Misi -
fauv
őstag
válasz Viktor0610 #216 üzenetére
Melyik a jobb, biztonságosabb , a simple / ezt használom / vagy a gpay? Érdemesebb váltani, vagy tök mindegy?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
veterán
En is otp vagyok nem is kel mar a simple siman a gpay-el tudok fizetni
3njoy the Lif3
-
moma
őstag
Eddig nem volt NFC-s telóm, azt hogy tudom majd eldönteni, hogy van e az enyémben tuti? Rendeltem egyet én is
-
duvi
nagyúr
Kis kiegészítés, ha más is megvenné ezt az egyszerű tárcsázót! Az app menüjében be kell kapcsolni a "Bejövő hívások megjelenítése mindig teljes képernyőn", illetve az alkalmazásadatok menüben engedélyezni kell a felugró ablakokat. Ezek nélkül nem jelenik meg a bejövő hívás képe a kijelzőn!
-
nikilauda
senior tag
Köszönöm mindenkinek. Ma megnéztem és a sok teszt alapján meg fogom venni.
-
dannyl
addikt
Simple classic-ot telepítsd fel, azon belül regeld be a kártyát, aktiváld a paypasst.
Állítsd át telón az elsődleges fizetőnek (keress rá a beállítások keresőjében: fizetéskor alapértelmezett) a simple-t.
Innentől csak előkapod a telót, NFC bekapcs, érint. Kész. (Fizetésnél feloldva kell legyen a kijelző.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest