Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- cappa72: Új családtag: Alfa Romeo Giulietta 1.4TB
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xbox kontroller maraton
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottesz
aktív tag
válasz
misimagaki #5074 üzenetére
Igen. Újra le ill ki kellett kapcsolni... Keress rá hol kell kikapcsolni a reklámokat xiaomi telefonon...
-
ggeleven
őstag
válasz
misimagaki #5074 üzenetére
Én nem tapasztaltam, hogy küldene bármit. Ha nem használod egyáltalán, akkor tilthatod az egész appot avagy csak az értesítéseit. Ha használod, de nem kérsz személyre szabott ajánlatokat, akkor itt tudod kikapcsolni: GameCenter appot megnyitod/jobb lent profil/jobb fent fogaskerék/adatvédelem és biztonság/személyre szabott ajánlások.
-
szemy94
senior tag
válasz
misimagaki #2900 üzenetére
Nekem nem levegős, sőt ez az egyetlen fólia, ami ezen a készüléken jó, ali-n még nem sikerült jót találnom. Ha nagyon szőrszál hasogató akarok lenni, akkor 1 hajszálnyin végig van egy kis széle, de nem ezt nevezném levegősnek, szoktam is takarítani, most mellékelem a képet, neked hogy néz ki?
-
válasz
misimagaki #2900 üzenetére
Sajnos, az üvegfóliát eleve "könnyű" levegősen feltenni, vagy idővel lesz olyan az izzadságtól. Ez meg azokon belül is olcsó, túl sokat nem szabad tőle várni.
-
Joc24
tag
válasz
misimagaki #2031 üzenetére
Ennyire azért nem egyszerű bootloadert kell nyitni hozzá.
-
ztoldy
senior tag
válasz
misimagaki #953 üzenetére
Ez bármilyen eszköznél jelentkezhet. Pl. nálam volt laptopnál is ilyen még régen, amikor nem 5Ghz-es frekvenciát használtam WiFi-hez és a BT fülest nem volt képes kiszolgálni a gép a 2,4Ghz WiFi mellett. De korábbi mobilomnál is emlékszem ilyen esetre.
-
ztoldy
senior tag
válasz
misimagaki #948 üzenetére
2.4Ghz vagy 5Ghz-es sávot használod? A 2.4-es össze tud akadni BT fülessel az azonos sávszélesség miatt, bár erről nem írtál, hogy használsz-e ilyet.
-
M0RGI
őstag
válasz
misimagaki #763 üzenetére
Én kérdeztem, de közben megtaláltam. Azért köszönöm!
#760Ferenczi Áko: mit szeretnél változtatni rajtuk? Szerintem nem lehet testre szabni, sem eltűntetni.
-
kovimark05
újonc
válasz
misimagaki #666 üzenetére
Igen, wifin érkezik, de nem wifin érkezőnél ugyan úgy nagy a késleltetés.
-
fogselyem
senior tag
válasz
misimagaki #399 üzenetére
Ez a 11T szerianal is igy van, hogy bekapcsolt bluetoothtal a 2,4 GHzes WiFi sebessege drasztikusan belassult.
Vki vhol a WiFi bluetooth antenna sporolasarol irt, hogy a ket eszkoz hasznalja? ugyan azt az antennat. -
osonte
őstag
válasz
misimagaki #359 üzenetére
Az Emagos ha igaz a kép, az nem a gyári. Onnan lehet még tudni, hogy gyári, ha semmi mással nem működik, csak Xiaomi telefonnal. Ami megy mással is, az nem a gyári megoldás, hanem egy külön kis DAC van benne.
-
ztoldy
senior tag
válasz
misimagaki #355 üzenetére
Xiaomi 12 lite-hoz mi ilyet vettünk korrában: [link] ezzel működik a fülhallgató. Hozzászólásokban többször előfordul, hogy azt írják egyes átalakítóknál, hogy nem működik a fülhallgató, de ennek nem tudom mennyi a valóságalapja, mert én BT füleseket használok csak.
-
osonte
őstag
válasz
misimagaki #355 üzenetére
Az a baj, hogy én is rendeltem itthon és ráadásul valami Xiaomi boltból, ahol gyáriként volt említve az adapter, megjött, működött, de csomagolás nélkül és a hangerő pedig sokszor hullámzik rajta. Szerintem sok a hamisítvány, egymás mellé téve meg sem lehet állapítani semmi különbséget, ezért rendeltem Angliából a másodikat, mert ott a hozzászólások alapján eredetinek tűnt és be is jött, mert ennek van csoagolása és a hangja is hibátlan. Amúgy szerintem nem direkt árulnak hamisítványt, sokszor az eladó sem tudja. Az a PCX-es is bármi lehet, nem ismerem.
-
osonte
őstag
válasz
misimagaki #333 üzenetére
Küldöm a linket: [link] .
A posta még 300-400 Ft-al lehúz... azt kalkuláld bele.Nincs mit, ez természetes.
-
osonte
őstag
válasz
misimagaki #322 üzenetére
Igen, a gyárival minden audio menü elérhető: [link] .
Esetleg ha kell link, akkor meg tudom keresni az eBay-en.
-
Füleske
addikt
válasz
misimagaki #281 üzenetére
Nálam a Brave most is lejátsza lezárt képernyővel a Youtube videókat. Verzió: 1.59.224 (legújabb). Nem az van, hogy a beállításokban nem állítottad be a "lejátszás a háttérben" - t az új telefonodon?
-
varmi2
nagyúr
válasz
misimagaki #194 üzenetére
Ez nem ad képet usb-n.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage Shiva Zalman 500W
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 5530 - i5-12GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest