Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
válasz
Gyuurma77
üzenetére
Biztos, hogy nem probléma. Annak idején a Deluxe Editiont vettem, amiben a War of the Chosen előtti minden megjelent DLC benne volt, és az első végigjátszással úgy ment le, hogy mindegyik aktiválva volt (kezdetben ezért kicsit sűrű volt a program, így aki elsőre ismerkedik a játékkal, annak lehet, nem ajánlott így játszani annyira).
A Shen küldetést egyébként lehet késleltetni is, illetve ha kihagyod, attól még lehet SPARK-okat építeni, fejleszteni akkor is.
Másodjára a WotC-ot is megvettem hozzá, és azzal kezdtem el játszani, megint csak mindent aktiválva. Ilyenkor a Hunteres játékelemek másképp viselkednek, mint a WotC nélkül, de benne vannak, kipróbáltam (eddig csak a Viper King jött egy random küldetés alatt, távozni már nem sikerült neki
)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 850W 80+PLAT / 1TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo ThinkPad E495,14" FHD,AMD Ryzen 5 PRO 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ELADÓ Nvidia Geforce 9800 GX2 /dupla GPU .. nv SLi/ !!!
- Club 3D Radeon 9600XT 128MB 128 bit, AGP grafikus kártya
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)