Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz Ferfiu #77496 üzenetére
Szerintem a Wrexről szóló rész sem lett az, mert a lehetségesek közül csak a két véglet van megemlítve, van olyan is, ami nagyon meglepő annak is, aki már sokadszor fut bele abba a részbe. De nem folytatom a játék elemzését, elég annyi, hogy nálam ez a csúcsa a harcos RPG-knek. Több is van, ami történetben vagy összetettségben veri, de a következmények, elágazási lehetőségek tekintetében semmi sincs még csak a közelében sem. és aki nem mélyed el benne alaposan, ezt sosem fogja megtapasztalni.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
hm_guesswho
tag
válasz Ferfiu #84271 üzenetére
Nálam a ragnarökhöz kapott armor settel kezdte el csinálni. Szerencsére a sűrű autosave-nek, nem kell nagyon messzi állást visszatöltenem. Az mindig megoldja, ha egy előző napi utolsó mentést nézek, amikor épp abbahagytam a játékot. De nagyon frusztráló. A kedvencem az volt mikor egy főküldetés dialógusa közben hopp már meztelen is.
-
Moby
addikt
válasz Ferfiu #97750 üzenetére
Nem, csak nem gift cardról van szó, és te sem ezt írtad. Hogy neked más jár a fejedben, mint a kezedben, ezt itt senki nem fogja érteni. Gift card kódok nem hetek óta nincsenek, hanem nagyon régen nincsenek már.
Viszont én arról beszéltem, hogy árulnak sok olyan "kódot", amik már biztosan nem lesznek ezek szerint. Mégis tele van velük a gamivo (ARG preoder "kódok", amikből nem lesz semmi). Nem tudják a vendorok, hogy vége a bulinak?
[ Szerkesztve ]
-
-
dropi
aktív tag
válasz Ferfiu #115056 üzenetére
Sajnos el fog az onnan fogyni, nem félek h megmarad
De egy akkora AC fannak mint én, ez most nagyon megnyugtatő volt, hogy most valamit spórolok.
Ha már vettem eddig egy emeletet a montreáli székházban kbPhilips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
Tasunkó
senior tag
válasz Ferfiu #127172 üzenetére
Azt sehol nem lehet tudni 100%-ban hogy a fejlesztőtársad él, csak ha odamész és megtapintod a pulzusát. Vagy hajókürttel. Ahhoz képest hogy be kell menni dolgozni, még Amnesia is csak játék.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest