- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-03-26 09:32 Téma összefoglaló
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
-
AxBattler
félisten
Aki egy előrendeléses, megjelenéskor - várhatóan - korlátozottan hozzáférhető cuccot a megjelenés napi átadással, haszonnal hirdet. Másnak nem jut, hogy Ő haszonhoz jusson.
Lehet, hogy ebben az esetben nem ez a helyzet, járjon jól mindenki + akinek nem inge, ne vegye magára! Nem a hirdetés alá írtam be!
(Pl. Nekem is segített már valaki egy Special Edition előrendelésben, miután elfogyott a webshop-okból, felajánlott egy feleslegesen foglalt példányt.)#15149 vg
Azt aki messze a hazájától konyhán mosogató és nincs melója egy hónapig, ezért minden nap frusztrált, irigy mint a fene, és akkor már legyen másnak is szar, na, azt még megértem.
Idehaza nem lehet valaki frusztrált a melójától/akármijétől, csak külföldön?De te?
Mondom, köszi a távkiértékelést! Egyébként ja, mindenki távkiértékel...
-
bulikavagyok
nagyúr
Köszi a linket!
oriic: Emlékszem erre a színre, ez egy kicsit mintha világosabb lett volna! Az új jobban bejön - legalábbis képek alapján.
Hja, az elmúlt 3-4 évben egy biztos pontja mindig volt az általam figyelt BF-es akcióknak: sz*rrá akciózták az összeesz kontrollert, kb mindenhol. Nyilván idén sem lesz másként.
-
Hashvrad
tag
Mikor nézegettem a lehetőségeket, a PS oldalt is körüljártam és elég sokan panaszkodtak a Pro hangja miatt, de ha ennyire nem durva a helyzet akkor az jó. Az én szempontomból a Sony még mindig a PS3-as szinten van, egyedül a PlayStation Plus Collection az ami jó, de GP-vel szembe nagyon kevés, nem opció a PS, ezért a kép bal oldala jobban érdekel.

-
hombre[EU]
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Def26
félisten
-
sting2
addikt
-
mike1334
veterán
-
NoOne1976
őstag
Senki (lehet hogy még ők maguk se) tudják teljesen, hogy is fog alakulni az exkluzívitás a jövőben. Mire jönnek játékok, amelyek sorsáról dönteni kell, már benne leszünk a következő generációban. Biztos, hogy az aktuális piaci helyzet és a célkitűzések figyelembe vételével fogják meghozni ezeket a döntéseket. Akárki akármit mond, ez üzlet. Nem véletlenül költöttek ennyi pénzt. Persze lehet rosszul sikerült üzlet (tech világban és ms-nél is nem egy ilyen volt már), de biztos hogy nem ez a cél.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Madoc
veterán
-
Madoc
veterán
-
Madoc
veterán
-
bulikavagyok
nagyúr
+1. Nekem kicsit furcsa, h pár ember miért van ennyire ráfüggve erre a témára!?
NoOne1976: Konzol vs ingatlanvásárlás? Ne már, pls!

hombre[EU]: Pont tegnap néztem a Netflix videójátékos sorozatának (Rekord) a második részét. A 80-as években annyira népszerű lett az Egyesült Államokban a Nintendo, h az emberek a videójátékozást "átkeresztelték" Nintendózásra. Amúgy mindenkinek ajánlom a sorozatot!
-
NoOne1976
őstag
Tök mindegy? Szerintem nem! A gamer társadalom (casualt is beleértve) hány százaléka lehet a ph-s? Elenyésző. Hidd el, sokaknak fog számítani, hogy ha a MM újságban meglátják az árát a ps5-nek sx-nek, melyik lesz kedvezőbb.
Amúgy a logikád szerint ha venni akarok egy házat, elég ha az ügyvédnél kiderül az ára, mert ugy is mindegy hogy 30 vagy 33 millió? Attól függetlenül megveszem.
Én sem azért várom az árat, mert 20ezer Ft vág földhöz, hanem azért, mert érdekel, kíváncsi vagyok. Amúgy elárulom, hogy még nekem is tudnak olyan árat mobdani, aminél elgondolkoznék. És nem azért mert nincs rá pénzem, hanem esetleg ott belépne a józan ész is a vásárlásba, hogy ennyit most megér-e (kb. gyorsabb töltés, több fps), hiszen gamet úgy kell keresni, amire nem csak ráfogják, hogy sx verzió. -
Beniii06
addikt
" Itt a topikban sztem senki nincs olyan anyagi helyzetben, hogy $50-100 kulonbseg dealbreaker legyen"
Itt nem csak arról van szó, hanem ennyi különbség pont elég, hogy mondjuk PS5-öt vegyél, ha az olcsóbb ennyivel az SX-től és elég esélyes "az ugyanaz a 'csúcs' HW, csak ODD nélkül" vs lebutított változat (SX vs Series S, MS koncepció) miatt.
Nem is mernek egy valós gamplayt mutatni, mert gyanítom mindenféle ray-tracing beharangozás ellenére, nem tudja a kívánt fps számot elérni, ami elvárható lenne(ezért a PC-s demó), ez főleg a "világ legerősebb konzolja"-ként ciki.

-
pzstm
titán
-
Madoc
veterán
-
CptAdamica
nagyúr
-
3L1T3
addikt
-
Sefneni
őstag
-
Neoteric
addikt
-
törölt tag
-
pzstm
titán
-
bulikavagyok
nagyúr
Sajnos pont, h nem! Jól szól, de jobbra számítottam - mondjuk k*rva jóra!
Elektronikus zenékhez faxa, de a hangszerekkel már nincs olyan jó barátságban. Szval eléggé kompromisszumos. Volt már ettől jobb gyári hifim is (Mark Levinson).Def26: Jó minőség, de nem tartós. Az enyémben már kampó a mély láda. Mondjuk gariban cserélik, de akkor is...
-
Beniii06
addikt
Én 43 inches 4K-s tv-t használok szintén 3 m-ről és tőkéletesnek találom one x-el.
Más:
Kicsit humorosnak találom a 350-370k-s PC elleni kirohanás után a 400-ezres rgb-s háttérvilágításos tv-t, az már jó, miközben nagyságrendekkel lehet jobb ár/értékű tv-t találni 140k körül és a drágább sem biztos, hogy jobb, de nem vagyunk egyformák. -
Scarletiel
őstag
Egyenlőre ezt néztem ki magamnak. Nagyjából 400 ezer lenne rá, abban a szegmensben meg vagy qled van Samuéktól vagy OLED az LG-től de az 55-ben. Viszont nagyon régóta szemezek az ambilight-al, emiatt gondoltam ezt, plusz az ára és a tudása se tűnik rossznak.
De ha tudsz nekem best buy 65-ös tv-t játékra meg HDR tartalomra 400-ig azt megköszönném. -
Scarletiel
őstag
-
mike1334
veterán
-
NoOne1976
őstag
Hivatalos MS partnernél nem fog az ár változni, szerintem. Ott az MS megmondja, hogy ennyiért adom, te meg ennyiért, a forint kockázatot nem a bolt vállalja, hanem az MS. Nyilván valamilyen várható árfolyammal lövik be az árat, amit nem befolyásol 10-20Ft ide vagy oda.
Egy szürke boltnál viszont biztos, hogy az aktuális árfolyam számítani fog. -
törölt tag
-
pzstm
titán
-
l.skywalker
Topikgazda
Több féle fogalom létezik az exkluzivitáson belül:
Actual Exclusive - Ténylegesen exkluzív
Amikor egy platformon jelenik meg és csak azon lesz elérhető végestelen végigTimed Actual Exclusive - Időszakosan ténylegesen exkluzív
Amikor egy meghatározott (vagy előre meg nem határozott) ideig csak egy bizonyos platformon elérhetőConsole Exclusive - Konzol exkluzív
Amikor PC-n és adott konzolon jelenik csak meg, de egyidőben (!!) és más konzolokon nem.Timed Console Exclusive - Időszakosan konzol exkluzív
A fenti csak előre meghatározott (vagy meg nem határozott) ideig nem jelenik meg más konzolokonPC VR Exclusive - PC VR exkluzív
Azok a VR játékok amik nem jelentek meg PSVR-reEzekkel jó tisztában lenni, főleg, amikor az MS is belekezd ilyen játékok bemutatásába és amikor PC-re is megjelennek a PS játékok.
Amit te mondasz, hogy MS exkluzív legyen a neve, nem állná meg a helyét, mert PC-n ugyanúgy a Live szolgáltatás alatt lesznek elérhetőek. Amikor régen MX exkluzív volt valami, akkor megkaptad CD-n és csak Windows oprendszerű gépen lehetett futtatni. Na az volt MS exkluzív, de azóta jött a launcherek világa. PC-n belül is létezik egy exkluzivitási világ, a launcherek között. Steam, Epic, Uplay, Rockstar stb... itt ugyanígy az Xbox-nak is van saját "launcher"-e és ott csak azok a játékok futnak, amiket az MS store-ban veszel meg vagy amik a GamePass-ban vannak.
Én egyetlen olyan "launcher"-ről tudok, ami DRM mentes játékok futtatását engedi, a GOG Galaxy, a többi mind valamilyen szolgáltatáshoz köti a dolgot.
Mondhatni a Steam vs. Epic csata egyfajta PC-s magán "márkaháború" mint ami zajlik konzol fronton az Xbox vs. PS között.
-
T.Peter
őstag
Pont nem erdekel a 120fps, nem lesz tole jobb egyik jatek sem, ha nem kompetitiv.
4k 60fps legyen meg drop-ok nelkul es koltsek el a maradek erot jatekmechanikara, animaciora cpu oldalon, gpu oldalon meg orulnek, ha nem lightmap-et es/vagy ocsmany arnyekokat hasznalnanak. A Lod distance es popping, texturak minosege is ugorhatna egy szintet, mert van honnan. -
btf
aktív tag
A IV részt a Relic Entertainment csinálja, szóval akár még igaz is lehet hogy már az 5. részen melóznak. [link]
Egyébként én is meglepődtem, remélem valósak az infok amik itt le vannak írva. (vagy legalább a fele
)Akik maradtak: Compulsion Games (We happy few) és a Undead Labs (State of Decay 1-2)
Ők vajon min dolgozhatnak?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
gduck
addikt
Sajnos valami ilyesmi szokott lenni a képlet:
A konzol $500, na jó akkor az Európában valamiért €500, mire forint lesz belőle, addig meg €500+27%ÁFA
Pl. Xbox One
- $499: ~110.000Ft
- €499: ~150.000FtNálunk meg ha jól emlékszem 160.000Ft felett volt az ára...
Persze reménykedem hogy nincs igazam!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

annak én is. Ezen a szinten meg tök mindegy melyik szebb, mert olyan kis különbség van. Inkább az online játékos szám legyen meg és ne úgy ahogy az xbox one indulásakor.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker
IntelKiller7