Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
CptAdamica #12268 üzenetére
“Nekem már kissé unalmas ez az SSD-vel való fancyzés. Értem, hogy újdonság, de a gépemben már 8 éve ott figyel lassan.”
Az a fancy, hogy 1 TB-os SSD-t kapsz egy vadas újan, 2 év garival együtt 500 eur-s gépbe, ami az aktuális játékokat is 4k-n 60 fps-sel tudja, de a nextgen jó részét is.p
-
30z.Samu
félisten
válasz
CptAdamica #11981 üzenetére
Fogalmazhatunk így is.
Az SS-re is kíváncsi lennék, gameplay, hőmérsékletek, ilyesmi.
-
válasz
CptAdamica #10685 üzenetére
Egyébként a ChromeOS-ben nem vagyok biztos: itt ugye azt írták/mutatták, hogy szépen működik az XCloud, de lehetséges hogy később letiltják? Kár lenne.
Microsoft Xbox cloud gaming: Everything we know so far (Update: Device support)
"Xbox Support tweeted a list of device platforms that currently do not support cloud gaming, and these are: iOS, Chrome OS, Fire OS, Oxygen OS, Android TV, Android Auto, Bluestacks" -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
CptAdamica #9590 üzenetére
Igen én PC-t vettem és a One X elég lesz még egy jó darabig. Utána tapasztalatoktól függően PS5 ill. pénz függvényében PS5 és XsX lesz.
-
Gaben360
senior tag
válasz
CptAdamica #9565 üzenetére
Én egy AC bundle-t vártam volna, de az nincs.
A CP meg megvan már.
Lehet megvárom a nov. 10-et, lehet adják mellé az AC-t is!(tudom bilibe lóg a kezem)
-
NoOne1976
őstag
válasz
Elite2-höz nem kell
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Köszi. Én nem veszek nextgen gépet még, de meggondolom
-
gduck
addikt
válasz
CptAdamica #8013 üzenetére
-
Madoc
veterán
válasz
CptAdamica #8015 üzenetére
Max a gyerekeknek lesz átadva az xbx, ha el nem kel addig, én xsx-et veszek magamnak de köszi
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
CptAdamica #8015 üzenetére
Már most akadozik, hát nem látod, hogy totál kivagyunk idegileg?
Forgatod a kést a hátunkban, te szadista vandál.
-
Madoc
veterán
válasz
CptAdamica #8013 üzenetére
Vót, szegény te hogy felülsz minden szarnak
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz
CptAdamica #7794 üzenetére
Mondjuk ez relatív, személy szerint egyetlen játék nem érdekel az EA Play-ben. A sportjátékok nem jönnek be, a többi EA-s címet nem szeretem/rég megvót már.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
CptAdamica #7794 üzenetére
Igen, de sokan ezért sem szeretik, mert pénzzel lépett be a piacra és szerzett nevet az Xbox márkának. De ez nagyon OFF
-
opr
nagyúr
válasz
CptAdamica #7609 üzenetére
En a ps4 pro-ba dobaltam az aprot, hatha halkabb lesz, ha koltok ra, erre meg hangosabb lett, zorogni is elkezdett!
-
MasterMark
titán
válasz
CptAdamica #7596 üzenetére
De 5 ezerrel kevesebb lett és nem több.
-
EmThor
addikt
válasz
CptAdamica #7136 üzenetére
Ne felejtsétek a külső usb3.0 kapcsolattal a konzolhoz csatlakoztatott merevlemezt. Azon lehet parkoltatni a játékokat és csak azt masolod fel a konzolra amivel játszol, de szerintem az x1/360/origi xbox játékokat egyébként a külső meghajtorol is fogja a gép tudni futtatni.
-
Wesder
titán
válasz
CptAdamica #7136 üzenetére
GamePass != PS Plus.
Egyébként meg akinek elég volt most 1TB, annak most is elég lesz. -
Beniii06
addikt
válasz
CptAdamica #7124 üzenetére
"Tegyél félre 200 + áfát és nem fog meglepetés érni."
SSD bővítés úgy is ki fog belőle telni? Plusz ugye azok a játékok, amik nem smart delivery-sek és újra meg kell venni őket, hiába már megvetted one-ra.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
CptAdamica #6373 üzenetére
Augusztus 27. Ár még nincs. Szerintem én ott megveszem, nem várok rá. (Epicen már nem akartam)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
CptAdamica #6118 üzenetére
Hátra kerül majd.
-
válasz
CptAdamica #6049 üzenetére
Nekem jelenleg még gépem sincs amin futtassam.
Mondjuk ha minden jól megy szeptemberben már lesz.
wesder: Passz, ezer éve nem kísérem figyelemmel a játékok gépigényét. De a DF videóban letesztelték pár VGA-processzor kombóval.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
CptAdamica #6032 üzenetére
Kicsit erős, de igazából nem mondott hülyeséget, csak rohadt kicsi az esély rá, igazából 10-15 éve azt se hittük volna el, hogy veszteséget termel majd a telefonos részlege, most meg...
-
turikoczka
aktív tag
válasz
CptAdamica #5774 üzenetére
Fogadnék rá h csúsztatni fogják.
-
NoMagix
addikt
válasz
CptAdamica #5755 üzenetére
A TLoU 2 tényleg szép a többi is jó, de a Domm szerintem nagyon műanyag.
-
Wesder
titán
válasz
CptAdamica #5485 üzenetére
Én nem tudok róla.
-
Wesder
titán
válasz
CptAdamica #5323 üzenetére
Én a Grounded-et.
-
Wesder
titán
válasz
CptAdamica #4590 üzenetére
Nekem 26. Abból 3 Forza, Control, FIFA20, RDR2, Crash, Spyro, CTR, Nier Automata, hogy csak a nagyobbakat említsem. Van még 60GB-om a kb 750-800GB-os tàrhelyből. A maradékot ugye elviszi az Xbox.
-
Wesder
titán
válasz
CptAdamica #4580 üzenetére
Én 99$€-ra tippelem az SX bővítőkartyàt. Legyen 149$€ max.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
CptAdamica #4430 üzenetére
A Hellblade? Nem, nincs róla szó hogy mikor jön. Nem is volt soha. Csak annyi h nextgenre készül.
-
Crytek
nagyúr
válasz
CptAdamica #4430 üzenetére
"However, knowing that Xbox Series X isn't releasing until late 2020 (sometime between October and December) tells us that Hellblade 2 won't be about until after that date. It's one of the first confirmed Xbox Series X games, but Microsoft didn't refer to it as a launch title, suggesting it will launch a few months after the new Xbox.
That would put Hellblade 2's release date in either December 2020 (we're predicting Series X will release in November 2020) or, quite possibly, in early 2021". -
pzstm
titán
válasz
CptAdamica #4423 üzenetére
Miert lenne teves. Jovo ev elejen mar a betaval dolgozhatnak. Senki nem mondta soha, hogy uj Hellblade iden jon. En 2022-re saccolnam.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Nem tudni mikorra tervezik a megjelenést, szerintem 22-23 között...a jelenlegi motoron elkezdik majd importálják az újba. Elméletben sima lesz a verzió váltás
-
Wesder
titán
válasz
Maximum àtültetik ha megjelenik az új motor.
-
NyMRooD
őstag
válasz
CptAdamica #4392 üzenetére
Jah, az más, azt nem is tudtam, hogy nem mennek a magyarítások windows store-os játékokkal
-
NyMRooD
őstag
válasz
CptAdamica #4385 üzenetére
A játék szövege valószínűleg ugyan olyan szellemi tulajdon mint a sorozatok / filmek szövege, tehát már az, hogy nem harcolnak ellene foggal körömmel, eleve jófejség a kiadóktól / fejlesztőktől, szóval ilyen beépített egységesített dolog a magyarosításokra biztos nem lesz.
-
Madoc
veterán
válasz
CptAdamica #4385 üzenetére
Merjünk nagyot álmodni
-
Wesder
titán
válasz
CptAdamica #4297 üzenetére
Nem. Settingsben beàllítasz egy felbontàst, és azt hasznàlja a gép.
Ha a jàték belső felbontàsa 4K akkor a gép a 4K-t visszakonvertàlja 1440p-re, vagy amit a monitorod tud. Illetve ha van olyan opció a jàtékban, akkor csökkenti a belső felbontàst hogy tarta a target fps-t. -
Wesder
titán
válasz
CptAdamica #4295 üzenetére
A jàtékok skàlàzzàk a felbontàst. A konzol fix felbontàst hasznàl.
A 2K pontosan mi? Most 720p 1080p 1440p és 4K ami tàmogatott. -
Beniii06
addikt
válasz
CptAdamica #4284 üzenetére
A híreket/pletykákat is kell gyűjteni valahová, így nem kell offolni 3 másik topikot.
-
3L1T3
addikt
válasz
CptAdamica #4284 üzenetére
Novemberbe fog!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Ringfit Adventure
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Anbernic Rg40XXV játékkonzol 64/128 GB SD kártyával 16000+ játék
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- AKCIÓ! Asus Prime Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- Xiaomi Redmi 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest