Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
2013-ban jöttek ki a mostani konzolok. Magyar official megjelenés 2014-ben volt, de addigra aki akarta már rég beszerezte Lajtán túlról.
-
Neoteric
addikt
Böngészgettem a dealeket, és találtam egy ilyet:
Xbox One S (lemez meghajtós) 1TB + extra kontroller €166Idehaza ez jóval drágább, úgyhogy aki a határ közelében van, annak jó deal lehet.
-
Neoteric
addikt
Hali
Nem vagyok boxos, de itt hátha valakinek csábító lehet amennyiben közel van sógorékhoz:
OneX Goldrush 1TB Battlefield V + Battlefield 1 + Battlefield 1943 bundle €380. [link] -
Neoteric
addikt
Fürkésztem amazont ps4es akciókat kutatva, de belebotlottam ebbe is. Nem tudom mennyire jó ár, de hátha érdekes páratoknak.
Rise of the Tomb Raider
$59.99$39.99 [link] -
Neoteric
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
De mért ilyen noname címekkel kezdenek? Ebből egyedül a Mass Effect az említésre méltó.

-
Neoteric
addikt
válasz
üzenetére
HDMI átalakítóval működhet, de ez a monitor 16:10-es, vagyis alapból lesz alul-felül fekete csík + a hangot külön kell megoldanod.
Sztem nincs még olyan régi játék, amit ne lehetne venni boltban, ha mégis akkor irány a store vagy a használt piac. X360-as játékokat felejtsd el, nem viszi őket a one.
Merevlemezre telepít, de játékindításhoz kell a lemez. Mentés vagy lemezre vagy felhőbe.
Olcsó és jó tv nincs. 100ezres kategóriába indulnak a használható 32"-osok. -
Neoteric
addikt
válasz
L_YKing
üzenetére
Persze, hogy működik. Akárhány account lehet egy gépen elsődleges account, a kutya ott van elásva, hogy egy account csak egy helyen lehet. Szóval te már nem tudod 2 embernek odaadni az accod, de ha találsz 4-5 palimadarat aki ellenszolgálgatás nélkül odaadja neked az accját homera, akkor hawaii dj napszemüveg. PS-en legalábbis így működik, de ezek szerint sztem itt is.
-
Neoteric
addikt
-
Neoteric
addikt
válasz
tunkiih
üzenetére
Orichalcos, rad gondoltam mikor meglattam Master Chef-t.
-
Neoteric
addikt
Forza Horizon 2 - £32.99
Ha esetleg erdekel vkit. -
Neoteric
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
TV-knel is inkabb csak a samsungok vannak akciozva.. eleg szurke lett ezaz edigitalos blackfriday..

-
Neoteric
addikt
Csak USA PayPallal működik ps4en is ez a fizetési mód, de magyar kártyát ahhoz nem fogsz tudni kapcsolni. Magyar PayPalhoz kötöd a magyar kártyád, magyar PayPalról átküldöd a zsetont az amerikai PayPal accodra, és annak a balanceából tudod táplálni az amerikai játék accod, ps4en legalábbis. De szerintem itt is működik.
Akkor passz, nekem usa paypal nem fogadta el a dombornyomott magyar master cardot.

(#25297) pzstm: Legegyszerűbb ha küldesz zsét és a balanszod 0, akkor a hozzá csatolt kártyáról húzza le. De lehet utalni is paypal accra mintha csak másik számlára utalnál, unicredites a bankjuk azt hiszem.
-
Neoteric
addikt
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Amazon.com
-
Neoteric
addikt
válasz
godzsy2
üzenetére
Nyilván nem minden játékban van értelme, de amiknél igen ott f@sza lesz. Lag gondolom az internetkapcsolat milyenségétől függ.
(#22470) Zjunior: Nyáron volt róla szó, h 1 órában limitálnak egy sessiont, viszont akárhányszor újraindíthatod az egy órát. Most nem tudom mi a hivatalos info, de simán el tudom képzelni h unlimited lesz, mert így nem nagyon van értelme a time limitnek.
-
Neoteric
addikt
Akkor már csak 5millió - 75ezer a lemaradás.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
igazából mivel tudnak karácsonykor PS4-esek játszani, amivel Xbox One-on nem tudsz Drive Club-on kívül??

Nem feltétlen kell ahhoz exkluzív cím, h vki a ps4et válassza xbonenal szemben (és fordítva). Bár tény, h a szeptemberi eladások oroszlánrészét a FH2-nek köszönheti a box.
(#21396) cyberkind: Ez szubjektív, de pont ezt mondom én is, h vki lehet más miatt teszi le a voksát egyik v másik gép mellett.
-
Neoteric
addikt
válasz
Crazyman33
üzenetére
Az derék, gondolom akkor lehet jó pénzért venni a microsoftét ha esetleg kicsit többre vágysz a kontroller analóg karjánál.

(#14922) pzstm: Láttam h ingyenes, de pont azért mondtam h azért az egyért akár fizetnék is, mert nekem az A pálya.

-
Neoteric
addikt
válasz
Crazyman33
üzenetére
Most látom van Nordschleife basszus, azért a dlc-ért még fizetnék is ha lenne boxom.

Logi G27tel kompatibilis amúgy az xbone? -
Neoteric
addikt
válasz
a.sebi
üzenetére
Az 576os elfogyott csomagra írtál választ "okoska". Nem vagyok luipádre h kitaláljam mi zajlott közben a buksidban és mire gondoltál valójában.

Amúgy meg biztos lesz némi növekedés gépeladásokat tekintve, de egyrészt aki tényleg akarta már rég beszerezte a gépet, másrészt meg vásárlóerőt tekintve ország és ország között is hatalmas különbségek vannak, szóval nem igazán lehet őket összeadni 1:1-be.
-
Neoteric
addikt
A odaadja accountját B-nek, aki beállítja primaryre (v ami xboxoon a neve), de közben B a sajátján játszik és eléri A cuccait. A pedig beállítja B accountját primaryre és szintén a sajátjával játszik. Így mind2en elérik a másik cuccait, viszont nyilván rizikós, én max olyannak adnám oda az accom, akibe tényleg 120%-osan megbízom. PS-en legalábbis így működik, de vszeg itt is hasonló Oriic írásából ítélve.
-
-
Neoteric
addikt
Amíg a mikrotranzakció nem ad extra tartalmat, addig szvsz nincs gond. Szal ha pl forzában úgy ad extra kocsit, hogy én azt fizetés nélkül is megszerezhetem egyébként ~ 20óra játékkal, akkor engem az nem izgat. Ott kezdődnek a gondok, mikor a DLC-t felszabdalják. Vagyis gyakorlatilag az amúgy is túlárazott DLC-t (ami ráadásul az esetek 90%-ban simán lehetne az alapjátékok része) szétszedik darabjaira és így még több zsét szednek össze belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Építő/felújító topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- LED világítás a lakásban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- AliExpress tapasztalatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker
IntelKiller7