Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Ha van egy lemezes One S-em és Series S-re cserélném, a lemezes játékokat bukom? Vagy van valami módja hogy letölthessem SS-re is újra megvétel nélkül?
-
homerhamm
veterán
-
Dog Chief
friss újonc
Köszönöm szépen a konstruktív hozzászólásokat! :-) még valaki esetleg?
-
Dog Chief
friss újonc
Üdvözlet mindenkinek!
Új fórumtársként szeretnék feltenni egy meglehetősen furcsa kérdést:
Annó még 2019 ben vásároltam egy xbox_one S-t és jó volt de nem éreztem azt hogy az erő vele lenne, aztán 4 évig elő se vettem mert munka miatt nem volt rá időm.Most 4 év után elővettem, mert újra elkapott a gaming gépszíj, leporoltam és frissítettem, és azt tapasztalom hogy akár a Halo Infinity is pazarúl pörög rajta, sőt a régebbi ( forza 4, battlefield V)
játékaim a patch upgrade után sokkal jobban, gördülékenyebben futnak mint korábban.
Csak placebó hatást érzek vagy az oprendszer frissítések és a különféle patchek tényleg erősebbé varázsolták a kicsikét???Kedves válaszotokat előre is köszönöm szépen!
-
NGA
addikt
Van egy Xbox One. Ezen levő fiókon előfizetnénk Ultimate-re. Az egyik barátom csak felhőben szeretne játszani (nincs xbox-a), akkor home-ólható az ő fiókjára az ultimate?
-
l.skywalker
Topikgazda

This Week's Xbox Sales
Október 3. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok -
homerhamm
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akit érint, lett nyitva a The First Descendanthoz külön topik. [link]
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Xbox Sales lista
Szeptember 26. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:
This Week’s Xbox Sales and Specials,
Including the Game Award Winners
and Tokyo Game Show Sale -
negyven2
nagyúr
- Party Animals (Cloud, Console) – szeptember 20
- Payday 3 (Cloud, PC, Xbox Series X|S) – szeptember 21
- Cocoon (Console, PC) – szeptember 29
- Gotham Knights (Cloud, PC, Xbox Series X|S) – sktóber 3
- The Lamplighter’s League (Cloud, PC, Xbox Series X|S) – október 3Elhagyó a konzol (szeptember 30):
- Beacon Pines (Cloud, Console, PC)
- Despot’s Game (Cloud, Console, PC)
- Last Call BBS (PC)
- Moonscars (Cloud, Console, PC)
- Outriders (Cloud, Console, PC)
- Prodeus (Cloud, Console, PC)
- Weird West (Cloud, Console, PC) -
válasz
ggeleven
üzenetére
Lehet a HDMI chip is, de nálam egy frissítés után az ősrégi Philips LCD-n nem volt többet kép. Maga a gép ment, hang volt, vakon a kontrollerrel ki tudtam kapcsolni és hallatszott minden gombnyomás hangja. Kábelcsere és másik HDMI port is volt próbálva, semmi változás.
A megoldás az volt hogy áthoztam az új OLED-re

Ez egy XOX volt, aztán pár hónap múlva lecseréltem egy XSX-re, de addig is tökéletesen működött tovább, meg azóta is az új gazdájánál.
A TV-n is működik azóta is minden más HDMI eszköz. -
homerhamm
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Még nem aktiválták a Coret.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
-
rongaucho
tag
Sziasztok!
Még kb. 2 évvel ezelőtt sikerült az 1 hónapos game pass + 24 hónap Live gold vásárlás hozzáadásával egy kb. 27 hónapos GPU előfizetést ügyeskedni.
Pont most járt le, ráadásul rajta felejtettem az előfizetésen az MS fiókban az ismétlődő számlázást (szerencsére egy régi és már nem működő bankkártya számmal), és most már kapom a figylemeztetéseket, hogy a terhelni akarja 4.790 Ft-ot az MS.
Közben még olvastam 2 jó hírt🙂: Egyrészt 3 nap múlva megszűnik a Live Gold (helyette Core), tehát gondolom ez a trükkös átváltás is nagy eséllyel kukába meg, ill. az átváltási arány 1:1 helyett 3:2 lett.
Jól gondolom, hogy így kéne eljárnom?:
1. Törlöm most a MS accountomról a már lejárt, hátralékos hátralékos GPU előfizetésemet.
2. Csinálok egy GPU előfizetést. (Talán még van 300 Ft-os?)
3. Veszek 2 év Live Gold kódot, és azt átváltom Game Pass Ultimate-re.Vagy ez a régi MS accountommal nem fog menni, egy új accounttal kell végig csinálni ezt a folyamatot?
-
törölt tag
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Attol fugg hol veszed.
de egy 6-10 ezret igyis lehet sporolni.
-
-
Bogyi007
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Miért is ne érné meg?! 1 hónapra 1755 forint
Vagy válaszhatod 4790 forintért... -
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Valahogy sejtettem az aprós árakból.
Vagyis akkor 9hó GPU-m lesz, ha jól számolok... így már nem annyira éri meg. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nem. Mar 3:2-be valt. Nem 1:1 aranyban.
-
Sziasztok.
Működik még az az opció, hogy veszek 12 hó live-ot, majd arra 1 hó ultimatet és lesz belőle 13 hó ultimate? -
homerhamm
veterán
Free Play Days (állítólag)

-
Guitar14
senior tag
válasz
ggeleven
üzenetére
Wesder jól írja, HDMI vezérlő "retimer" chip adta fel a harcot, elég sokszor elhalálozik One-okban.
Hát azért ez nem olyan egyszerű amit bárki megcsinál de ha van eszköz és forrasztottál már le lapról hasonló chipet akkor lehet nekiállhatsz.
Itt van videó, hogy mit is kell. (6:05-től maga a forrasztás) -
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi srácok! Érdemes itthon próbálkozni (egyáltalán nem áll tőlem messze az ilyen jellegű szerelés sem, elektrotechnikai műszerész is vagyok, bár sosem dolgoztam benne
) vagy menjek biztosra és bevigyem egy közeli szervizbe? -
törölt tag
Hasonlóval találkoztam pár hete. (nem saját tapasztalat) Ott a HDMI vezèrlő chip adta meg magát ha jól emlèkszem.
-
Úgy érzem, hogy sajnos tudom a választ, de azért rákérdezek, hátha van ötletetek.
XOX gép egy 1080p-s monitorra volt/van kötve és játék közben egyszercsak elment a kép. Azóta volt több restart, 3 monitorral és 3 hdmi kábellel is próbáltam, de a kijelzők folyton azt írják, hogy ellenőrizzem a kábelt vagy nincs jel. Az xbox fut, mert távoli vetítéssel a telón láton a képet. Túrtam a beállításokat és van is olyan, hogy átkattintok ott valamit, akkor felvillannak a monitorok, de visszaállnak no signalra. Azt meg lehet nézni valahol az xbox menüjében, hogy ő lát-e magára dugott kijelzőt? Fura módon a beállítások akkor is aktívak, amikor kihúzom a kábelt. Ötlet? Avagy szervíz és HDMI csati/alaplapcsere?
-
humi1
tag
-
humi1
tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy one S konzolom ami be van állítva home gépnek. Vettem egy series s-t Hogyan tudnám ezt beállítani home gépnek?
-
Guitar14
senior tag
Free Play Days:

-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Szeptember 05. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:
This Week's Deals with Gold and Spotlight Sale -
l.skywalker
Topikgazda
Augusztus 29. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:
HF77
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
semmi olyat (de még hasonlót sem)nem talalok mint amit beraktal ide

kezdem feladni.... -
-
HF77
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
tehát inditsam el mintha jatszanék, és ott a játékon belül a menüben keresgeljek? jól értem?
-
Ha jól emlékszem, akkor ne itt, hanem, a játékon belül van egy menüpont ahol ezeket a csomagokat kezelni kell, és ott nézd meg mi hiányzik. Most nekem nincs fent, így nem tudom képen megmutatni hol pontosan.
Esetleg guglizok mindjárt egyet, hogy néz ki, hátha...

Íme, kb így:
Itt tegyél fel minden campaign meg single player pack-ot, stb.
-
HF77
őstag
azt feltelepítve is ugyan azt írja ki....tehát aki tud kérem segítsen
Köszi
-
HF77
őstag
üdv.
segítsetek légyszi!
megvettem a cod modern warfare 2019-es részét és ezt írja ki miután telepítettem és rámegyek a single player módra:
You are missing one or more Single Player DLC pack
én találok hozzá pluszban dlc-t!
melyiket kellene még leszedtem hozzá hogy menjen?
Köszi a segítséget előre is!!! -
zeon.hu
nagyúr
Xbox One X 0x80070bfe hibakódot írja, jó esetben a bejelentkezési oldalig jut el, onnan semmi.
Most a logó után a 0x80040900 kód jött : "Ha továbbra is ezt látja, kapcsolja ki a power gomb 10mp-es lenyomásával".Ötletek esetleg?
-
l.skywalker
Topikgazda
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon -
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
Augusztus 22. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:
l.skywalker
Topikgazda
válasz
RandomName
üzenetére
Itt is lehet keresni platform és játékos szám szerint online valamint couch coop játékokra. Mi ezt szoktuk a gyerekekkel nézni:
https://www.co-optimus.com/ -
icemad
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Igen, de biztos van még ilyen.
Meg sok olyan van még, ami nem osztott képernyős, de többen is lehet játszani. Pl fifa, minecraft dungeons, meg ilyesmik. -
icemad
nagyúr
válasz
T 1000
üzenetére
Toy Story 3, vagy bármelyik Lego játék, ami közel áll hozzá. Szuperhősös, kalózos, star wars-os, Harry Potter-es, stb. A Toy story 3 nagyon jó kezdésnek, de érdemes előtte megnézni az első 3 filmet is. Ezek a játékok inkább ügyességiek, de pl a Lego Marvel Super Heroes játékban van autóversenyes rész is.
Kimondottan autóverseny a Crash Nitro racing, a Beach Buggy Racing, Forza Motorsport. (bár ez utóbbi eléggé komoly cucc már, de szerintem egy 8 éves is boldogul vele. Ha az autóskártyák minden lapját betudják magolni, akkor ez is menni fog.
)
Ami még nagy sláger a gyerekeknél az a Fortnite, Minecraft, Rocket League trió. A fortnite lövöldözős játék, a minecraft open world, a rocket league meg sima foci, csak kocsikkal. Ezek közül a Minecraftban van magyar nyelv is. Rocket league és Fortnite ingyenes, próbáljátok ki. -
T 1000
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani olyan játékot, amit lehet egy 8 éves kiisfiúval osztott képernyőn játszani? Valamilyen egyszerű autós vagy ügyessági játékra gondoltam. Visszaolvastam a témában de a játékok többségét nem ismerem.
-
l.skywalker
Topikgazda
NHL 24 for Xbox One: Codename Nyx (35.55 GB)
NHL 24 for Xbox Series X|S: Codename Erebus (37.18 GB) -
törölt tag
Quake 2 Remastered' launches later today on Xbox/Playstation/ Switch and PC.
$9.99 / €9,99 / £7.99 & #XboxGamePass
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
Augusztus 15. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:
oriic
HÁZIGAZDA
Nagy siker a Ratatan (A Patapon szellemi örököse) Kickstarter gyűjtése, bejelentették, hogy konzolokra is megjelenik a teljes kiadás. Korábbi gameplay trailer
-
negyven2
nagyúr
Stream from Xbox to your Discord friends
Starting today, if you are an Xbox Insider you can stream gameplay directly from your Xbox to your Discord friends. This highly requested feature will start to roll out to the Alpha Skip-Ahead and Alpha rings and will be coming soon for everyone. You’ll be able to stream your games to your Discord friends with a simple click on “Stream your game”.
-
homerhamm
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Csak ne a grafika rovására menjen.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Augusztus 8. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
-
negyven2
nagyúr
- A Short Hike (Cloud, Console, PC) - Augusztus 3
- Broforce Forever (Cloud, Console, and PC) - Augusztus 8
- Limbo (Cloud, Console, and PC) - Augusztus 9
- Airborne Kingdom (Cloud, Console, and PC) - Augusztus 10
- Everspace 2 (Cloud and Xbox Series X|S) - Augusztus 15Augusztus 15-én elhagyó a konzol
- Death Stranding (PC)
- Edge of Eternity (Cloud, Console, and PC)
- Midnight Fight Express (Cloud, Console, and PC)
- Total War: Warhammer III (PC) -
ρσгτσ
addikt
válasz
alphamooncam
üzenetére
Szerk.:
Látom a megfelelő helyre került.
Így akkor törölhető.homerhamm:
Beárazás. -
alphamooncam
őstag
*
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ahogy minden évben, úgy idén is kapott saját topikot az idei COD rész. Akit érint a játék majd, azt szívesen várjuk ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én sem túl gyakran nyomom be a gépet, kóros időhiány miatt
). Lőrinc-centerben lévő