Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
correctman
üzenetére
Én úgy csinálnám, hogy először PC-n megnézném a hdd-t pl hd sentinellel. Utána keresnék egy hdd-t, ami van otthon/működik, feláldozható és már nem kell, csak tesztelni. Ha ezzel a hdd-vel pöcc röff működik, akkor megvan a hiba. Xbox oldalon van leírás, hogy hogy kell hdd-t cserélni. (nem elég az, hogy kiveszed a régit, berakod az újat.) Ha ezek után is hdd probléma van, akkor vehetsz ssd-t is, de addig felesleges. Egyébként sem nyersz rajta sokat. 7200 rpm hdd szerintem bőven elég lesz.
-
correctman
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A sokadik nekifutásra kábellel csináltam a frissítést de ugyan az a kudarc volt a vége.
-
icemad
nagyúr
válasz
correctman
üzenetére
Hdd hibára tippelnék.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
correctman
üzenetére
Próbáld meg, hogy váltasz az internet kapcsolatok között, ha tudsz. Pl. ha vezetékesen vagy WiFi-re vagy fordítva ill. esetleg egy mobil Hotspot-ra csatlakozva.
-
correctman
tag
Sziasztok
Adott egy vigyázott One X masina amit a gyerekek szoktak használni elég ritkán tehát nincs lelakva. Szóltak, hogy nagyon le van lassulva a gép és kilépked a játékokból.
Megcsináltam a szokásos nagytakarítást (gép szétszed, por és retek eltávolítás mindenhonnan) de semmi javulást nem tapasztaltam.
Következő lépésben jött a nagy reset de az első indulás utáni frissíténél elhasalt valami hibával (0x800701E7)
Próbálkoztam pendriveról történő frissítéssel is de random pontokon megállt a frissítés.
Kb az 5. nekifutásra végigcsinált mindent hiba nélkül de pár nap elteltével ismét belassult a gép és kidobált a játékokból. Van valakinek valami tippje, hogy mit lehet ilyenkor kezdeni? -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Kontrollert szeretnék egy kicsit átépíteni. Tudtok ajánlani jó boltot ehhez? Kínai webshopok mennyire megbízható források?
-
Guitar14
senior tag
válasz
momcrew
üzenetére
Ha nem szerepel a listán és ezt te is ellenőrizted akkor hiába keresed fel / írsz a supportnak.
Azt jelenti, hogy nem kompatibilis vele = nem fogja se telepíteni se elindítani.
Felesleges megoldások után keresgélni, + mivel a visszafelé kompatibilitási programját (Classic és 360 játékok) már nem szándékozik bővíteni az Xbox ezért ez felejtős. Vegyél egy 360-at. -
momcrew
tag
Sziasztok,
van egy Xbox One gépem, kaptam hozzá egy 360-as játékot, Aliens: Colonial Marines. Nem tudja telepíteni, a legendás 0x8082000c hibaüzenetet adja. Ez a játék valóban nem szerepel a kompatibilitási listán. Support reseteket ajánl, de még nem olvastam olyat, hogy valakinek segített volna.
Kérdésem, van rá esély hogy működjön vagy felejtős? -
homerhamm
veterán

(A Hell Let Loose csak Series X-en nyomható.)
-
pecanegra
újonc
Sziasztok
Egy kéréssel fordulok hozzátok, remélem a tapasztaltabb tagok tudnak segíteni. Sajnos az Xbox ONE X gépünk egyik napról a másikra elromlott. Pontosabban amikor be akarom kapcsolni kb. 10 mp-ig világít a lámpa majd elalszik. Várpalotához közel tudnátok ajánlani egy szervizt ( Székesfehérvár, Veszprém ), ahol meg tudják nézni/javítani. Tegnap a veszprémi plázában voltam vele a konzolos boltban, de ott csak annyit tudtak mondani, hogy valószínűleg táp hibás ( hard reset sem működött rajta ), sajnos ilyen javítást nem vállalnak.
Előre is köszönöm a segítségeteket -
gduck
addikt
válasz
RandomName
üzenetére
Nincs mit nem érteni, hiszik vagy nem, egy Lenovo Ideapad + mx450-es gpu, medium felbontáson bármit visz játszható minőségben. (30+ FPS, nem 200 FPS-re kell gondolni)
UI: ja és igen, szintén C64 volt az első szerelem

-
RandomName
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Kb 0-val, de ne nem akad. Ne kérdezd, én sem értem. Persze lehet amikor majd tömegbe keveredek,megváltozik a véleményem. Vásárlás után felpattintottam, és eddig játszottam vele kb 25 percet. Most más van soron. Ha érdekel majd megírom mi a helyzet.
Amúgy ez vicces dolog. Én C64 8bit játékokon szocializálódtam, utána kicsi P4, majd semmi, majd mobil 20 évig, utána mindenféle tényleg alkalmatlan laptop, meg egy XBox one 1-2 évvel azelőtt, hogy jött a series.
Szóval én így nem vagyok ilyen fps függő, és 47 évesen hidd el, hogy nem az FPS limit, hanem a reflexeim lesznek a szűk keresztmetszetek....
Akadós játékot meg kb mindenen is láttam, de ez annyira nem az. (még?) 
Szerk.: Alapból úgy vettem meg, hogy ezen el sem indul, de legyen meg, mert majd a következő gépen jó lehet... És tényleg csak viccből raktam fel erre.
-
Dinomano
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Szoktam nézni néha IGPU-s, vagy gyengébb videókártya teszteket, a Cyberpunk mindig a lista problémás végén van: minimumon, 50% resolution scale-el (bűnrondán) is döcög és szenved...
-
Celithrandi
addikt
válasz
RandomName
üzenetére
pontosan miről beszélsz?
A CP2077 a kapható legjobb videókártyával és procival 4k-ban natív generálás mellett megy vagy 30FPS-el. Ideapadon mennyit megy? 3FPS? Én még mindig nem kezdtem bele, mert nem lehet alá gépet rakni a mai napig.
[link] -
RandomName
senior tag
válasz
homerhamm
üzenetére
Amikor kijön minden nagyobb játékkal van fájás.
Ott volt a CP2077, amikor kijött kb mindenkinek sz**ul futott, most meg elmegy egy mx450+i3 11xxx ideapadon... Azóta optimalizáltak....
Bár pont a Jedi:S ami jelen állapotában az említett gépen egyszerűen megfagy, amikor az elején még lépcsőmászás közben hozzádér egy másik karakter....
Majd lesz patch hozzá... 
-
homerhamm
veterán
Free Play Days
Bassmaster Fishing
Make Way
Tesó -
-
negyven2
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
De miért is? Mármint én értem, de szerinted mitől lesz jobb a mostani generáció, ha egy meg meglévő játékot elhoznak egy régebbi generációs konzolra is. Vagy ha egy adott játékot el tudnak készíteni prevGen-re, akkor miért ne csinálják.
Mert azt látni kell, hogy a mostani generáció váltás már igazából olyan mint PC-n egy erősebb hardver csere. Talán még a 7/8 generációnál még érthető volt, mert pl memória használatban volt egytöbb mint tízszeres ugrás (500 mega körül 8 gigára (amiből 5.5-6 volt használható). Most igazából max egy duplázás történt. -
negyven2
nagyúr

A(z) STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition Xbox One megvásárlása (18 990 Ft)
De elvileg egyből bekerül EA Play-be is! -
Dinomano
őstag
Sziasztok! XBos Series kontrollerhez keresek LB gombot, valamint X One kontrollerhez jobb analog stickhez "belsőt" ("kockát). Nem tudom, hogy HAL-osat érdemes-e, illetve hol a legolcsóbbak ezen Aliexpress-en. (Esetleg linket tudtok dobni valamelyik megbízható boltból?)
-
homerhamm
veterán
-
-
donmackó
addikt
Üdv!
Elővenném megint az Xbox one x-et játszani, viszont van egy olyan probléma hogy nem találtam a gyári HDMI kábelt. Milyet érdemes venni hozzá? Illetve még egy kérdés, lehet/kell még mindig a gamepass előfizetés? Egy éve nem használtuk már.
-
Bazs95
csendes tag
Sziasztok!
Nem találtam megfelelő topicot a kérdésemhez.
Akciós a Rainbow Six Siege, és szeretném öcsémnek ajándékba küldeni csak sajnos ő másik országban van. Így amit innen küldenék nem tudja beváltani. A kérdésem, hogyan tudom ajándékkártyaként elküldeni neki az említett játékot?Köszönöm előre is a segítséget!
-
McFly78
csendes tag
Sziasztok
Unokaöcsém Xbox One x-e van nálam takarításra és újra pasztázásra,kérdésem:thermal pad az új 1,5mm vagy 2mm legyen? köszönöm. -
Bobby G.
senior tag
Már vissza is utalták. Köszi mindenkinek!
-
Bobby G.
senior tag
Köszi mindenkinek! Első felindulásomban írtam nekik egy üzit, de akkor nem erősködöm tovább.
Úgyis beraktam már a kosaramba néhány újabb akciós játékot...
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok! Valakinél fordult már elő olyan, hogy xbox.com oldalon a fiókjából vásárolt játékot, de az oldal hibajelzést ír a tranzakcióra. A pézt le lett vonva a számláról, de a játék pedig továbbra is a kosárban van...
-
alabaj
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerencsére csak beállítási problémák voltak. TV-t is vissza állítottam gyári beállításokra és helyre állt a kép az XBOX-on.
-
homerhamm
veterán

(One-on csak a PGA 2K23 megy.)
-
alabaj
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm megprobálkozok velük
-
alabaj
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azzal kezdtem, de nem történt változás sajnos.
-
alabaj
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy tegnap fogta magát gépünk és zöldesen elszíneződött a one x gépünk képe. Ettől függetlenül a gép müködik más hibát nem produkál. Vissza állítottam alap állapotba, de szín hiba nem szűnt meg. Köszönöm
-
peet137
tag
Ahogy az előttem szólók is írták, ez szinte biztos, hogy a hűtéssel van összefüggésben. Én a helyedben tennék egy próbát valami minőségi pasztával, ha van hozzá affinitásod, hogy ilyet csinálj. PC-n ez a tuti megoldás ilyen gondra és ez is egy PC hardver, csak egyedi szoftverrel

Persze csak miután megnézted, poros-e a gép belül. Nekem spec a sima One még gyári pasztával van, de elég gyakran van portalanítva. -
icemad
nagyúr
válasz
harley
üzenetére
Sajnos több ötletem nincs. Vagy a hivatalos ms supportnál érdeklődj vagy a játék kiadójánál. Végső esetben a boltban, de nem hiszem, hogy ők tudnak segíteni.
Szerk. : Hoppá... Találtam egy ilyet: [link] Ez a hivatalos fórumnak tűnik, elméletileg a gearbox-al kell felvenni a kapcsolatot. Remélem a számla megvan és jól megy az angol.
Eszerint kellett volna lennie kódnak a dobozban. -
icemad
nagyúr
válasz
harley
üzenetére
A dlc-khez nem kód volt? Néha úgy adják. Ráadásul itt Hollandiában már kétféle megoldással is találkoztam. Az egyik az, hogy a dobozban van a kód a leírásban. A másik az, hogy a számlán volt a kód. Ha találsz kódot, akkor azt a redeem.microsoft.com oldalon tudod beváltani.
A dlc egyébként általában egy kiegészítőt jelent az adott játékban. Ez lehet egy teljesen új pálya, extra kiegészítő (pl autós játékban új autók), extra történet (pl Witcher 3 kiegészítői), de lehet játékon belüli valuta is. Pl 1200 gyémánt, amiből azt veszel amit akarsz, pl 200 gyémánt egy jobb páncél, akkor tudsz venni hatot. Nagyjából így tudnám leírni. -
harley
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Már többször újra telepítettem.
Automatikusan lemez be helyezés után elindul a telepítés.
Mikor kész a játékba belépve az alap játék megy de a három kiegészítő játék nem, csak a vedd meg gomb van miközben start kellene hogy legyen.
Újonnan vettem a gyereknek boltba.
Fogalmam sincs miért nem engedi a kiegészítő játékokat, csak vegyem meg.
Mi az a DLC?
Ennyire nem vagyok képbe, -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Celithrandi
üzenetére
Akkor mi a szerepe a fórumnak?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
harley
üzenetére
A legelső ami segíteni szokott a hard reset:
1. Bekapcsolt állapotban tartsd lenyomva a gépen található Xbox gombot addig amíg ki nem kapcsol
2. Húzz ki belőle minden kábelt kb. 1-2 percig
3. Dugd vissza a kábeleket
4. StartHa ez nem segít akkor próbáld meg újra feltelepíteni az egész játékot, ne csak a DLC-ket (Ha eddig még nem tetted volna)
-
harley
őstag
Hello
Tudna valaki segíteni játék telepítéssel kapcsolatba?
Hello Neighbor 2 deluxe editions lenne az alany.
Hiába telepítem fel, a három kiegészítő résszel nem enged játszani, csak a storba dob be hogy meglehet venni.
De a deluxe változatba benne kellene lennie ingyen.
Tud valaki segíteni? -
RandomName
senior tag
Nem tudom, hogy tv, szolgáltatás, vagy mi a gond.... Tud valaki segíteni?
[link] -
speedimi
csendes tag
Sziasztok,
Xbox one s-em van, wifivel csatlakozok a netre. Fortnite folyamatosan kidob network hibára, vettem utp kábelt,de ezzel is. 500mb-es net van.Mi lehet a gond?Szerintem a játékba van valami...
-
icemad
nagyúr
válasz
Celithrandi
üzenetére
A fő kérdés az, hogy vezetékes is jó, vagy csak vezeték nélküli?
-
Celithrandi
addikt
sziasztok,
a standard kontroller helyett mit ajánlanátok? elite 2 vagy esetleg más gyártótól valami? Nem igazán tudok megbarátkozni a minőségével, a 360 alap kontrollere is lényegesen jobb volt. Alapvetően pc hez kell így bármilyen ötlet érdekes lehet nekem. köszi
-
homerhamm
veterán
-
icemad
nagyúr
válasz
atti1848
üzenetére
1. Arra figyelj, hogy ne multis játék legyen, mert ahhoz kell előfizetés. Vannak olyan játékok, amikben van singleplayer és multiplayer is. Ott csak az online multi részhez kell előfizetés. (pl minecraft, Fifa). Ha ketten játszotok egy gépen, akkor nem kell előfizetés. (pl Minecraft, Fifa)
Itt is vannak kivételek. Azokhoz az online multi játékokhoz nem kell előfizetés sem, amik alapból ingyenesek. Pl Fortnite, Rocket League.2. Erre szerintem ugyanaz a válasz, mint az első pontra.
3. Rocket League (ez ingyenes) , Minecraft, szerintem az összes Lego játék, SW Battlefront, olyan sportjátékok mint pl a Fifa, Nba, Nhl, stb., Plants vs Zombies Garden Warfare.
+1 Érdemes a gyereknek saját fiókot csinálni és azt beregisztrálni a te fiókod alá. Ehhez itt találsz segítséget: [link]
-
atti1848
senior tag
Sziasztok!
Segtséget szeretnék kérni játékkal kapcsolatban.
Most vettünk egy Xbox One S 1TB konzolt. Van hozzá kettő kontroller. 7 éves gyerek használná napi minimális (kb. 1-1.5 óra) játékra. Mivel ez az első konzolunk, így sajnos még nem értek hozzá, nem vagyok benne jártas.
1. Használtan ha veszek lemezes játékot, azt tudjuk rajta használni mindenféle előfizetés nélkül? Illetve kell-e bármit is figyelni használt játék vásárásnál, hogy ne essünk abba a helyzetbe, hogy kifizetjük a játékot, de nem tudjuk használni, mert pl. kell hozzá valami kulcs vagy előfizetés?
2. Lemezes játékokat lehet játszani GamePass nélkül? Elég lehet csak pl. epic games vagy EA ingyenes fiók regisztráció?3. Tudtok ajánlani olyan játékot, amit egyszerre ketten is tudunk játszani a két kontrollerrel?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
-
icemad
nagyúr
válasz
peet137
üzenetére
Sokkal, de sokkal több játék van rá, akár többszemélyes is. One x-hez meg kell adapter is, meg a Kinect szenzor. Nem tudom ez mennyibe kerül Magyarországon, itt külföldön annyi, mint a 360+kinect. A Kinect játékok meg olcsóbbak 360-ra. (Ha még megy a store. Napokban zárják be.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ebben nem tudok segíteni.

A CP2077 a kapható legjobb videókártyával és procival 4k-ban natív generálás mellett megy vagy 30FPS-el. Ideapadon mennyit megy? 3FPS? Én még mindig nem kezdtem bele, mert nem lehet alá gépet rakni a mai napig.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Úgyis beraktam már a kosaramba néhány újabb akciós játékot...

ez gyárilag írja pluszba a többi játékot

IntelKiller7