2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Battlefield 1 Spring Update Patch Notes

Írta: | Kulcsszavak: battlefiled . bf1 . xbox . playstation . pc

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Spring Update by Westie

Nagyjából megpróbálom leírni miről van szó:
- jelszóval védett szerverek - kvázi ki lehet bérelni szervereket csapatoknak, csoportoknak. Jó lehet pl. gyakorlás céljából vagy egyéni játékokhoz. Ezeken a szervereken nem lesz XP stb.
(ahogy más BF-ekben van már). VIP listás szerverek: a játék indításához szükséges játékosok számát is lehet majd állítani. Jelenleg 26 (XO-n én 15+15-t látok) kell, de ezt a DICE 20-ra fogja csökkenteni ill. a jövőben 0 játékossal is indítható majd szerver.
- Jönnek a szakaszok (PLATOON): ha jól értem, akkor 100 fős szakaszokat lehet látrehozni, amelyek a BF1-ben és a BF4-ben is aktívak lehetnek. Lesznek szakaszon belüli rangok, az alapító lesz a General és az alapító adhat rangokat a különböző tagoknak (és veheti el azokat). Multiplayerben ha a squad mindegyik tagja egy szakaszból tevődik össze, akkor a squad neve a platoon neve lesz. 10 szakasz tagjai lehetünk egyszerre, de csak 1-et képviselhetünk a játék során. És csak egynek lehetünk a generálisai/alapítói.
- különböző UI (user-interface) javítások lesznek az update-patch-ben (főleg konzolon nehézkes az in-game menükben való navigálás, ezt célozták meg)
- Frontline időzítő mostantól fix lesz, 40 perces lehet maximum egy frontline defense játék
- netcode változtatások: killed trading (amit már korábban egyszer kivettek) azaz, a halálod előtt kilőtt golyók még célba érnek akkor is ha közben meghaltál (ahogy egyébként a gránátnál megvan ez)
- kapott egy fejlesztést a repülés is: a földi gyalogságra mért sebzés csökkent, ellenben a földi gyalogság által repülőre mért sebzés nőtt. (túl könnyűnek találtatott a DICE szerint repülőről a földi egységeket gyilkolászni)
- medic spotting: eddig csak a medic látta az elesett katonákat, akiket újra tudott éleszteni, de ezentúl a halott játékosok a death-camen keresztül látni fogják ha egy medic feléjük tart. Lesz erre egy külön rész a képernyőn, ahol látszódni fognak a közelben tartózkodó medicek és azok ki lesznek emelve, amelyek látják a te még feltámasztható testedet. Így nem kell a skip revive gombot nyomgatni mindig, ha látjuk, hogy közelben a segítség.
- grenade refill: nincs többé a magától újratöltődő gránát készlet. ha eldobtuk a gránátot, lesz egy meghatározott számláló, amíg nem szerezhetünk újat. ha a számláló lejárt, akkor egy ammo crate-t kell találni, hogy újratölthessük.

ÚJ TARTALMAK:
- 19 új katonai szalag, mindegyik a csapatjátékra kihegyezve (heals, revives, spots, resupplies stb.)
- 5 új dögcédula
- 4 új lvl10 fegyver típus mind a 4 class-hez:

Hellriegel 1915

Selbstlader 1906 Sniper

Huot Autoamtic Optical

Martiny-Henry Sniper

Mindegyiknek egyedi feloldási követelményei lesznek.

Hozzászólások

(#1) AGE-T


AGE-T
senior tag

Yaay.. Lassan eléri a BF4 tartalmának a felét. :U

For SALE: http://bit.ly/1aepGxI

(#2) HoyHoy2 válasza AGE-T (#1) üzenetére


HoyHoy2
tag

az elég szép, mert itt eddig 1 DLC van, míg ott 4 :U

[ Szerkesztve ]

It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.

(#3) AGE-T válasza HoyHoy2 (#2) üzenetére


AGE-T
senior tag

Alap játékra gondoltam. DLC tartalmaknl arra a szerencsétlen két pályára gondolsz, vagy a ribbonokra? :D BF4-ben új játékmódokat kaptál, fegyvereket, tankokat.

Szívesen látnék egy CQB dlc-t, mint a BF3-ban volt. De bf1 ben erre kb esély nincs. Fussál mezőn sniper tűz alatt. Ez nagyon nem fun.

For SALE: http://bit.ly/1aepGxI

(#4) HoyHoy2 válasza AGE-T (#3) üzenetére


HoyHoy2
tag

nem értelek, ez egy DLC update?! nem különálló DLC :U
a DLCben itt is volt több új pálya,játékmód, fegyverek, tankok

Nekem szórakoztatóbb a játék mint a bf4/3 volt. Ez már szubjektív. :R

[ Szerkesztve ]

It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.

(#5) AGE-T válasza HoyHoy2 (#4) üzenetére


AGE-T
senior tag

Én lassan leteszem a lantot, mert a fejlődés helyett visszafelé fejlődnek a játékok. Nekem a BF2 után a BF3 maga a nirvána volt, aztán a BF4 még többet hozott, ezzel még mai napig elvagyok. Aztán jött ez a kizsigerelt valami, előtte a Battlefront, amiből úton van a 2. rész... Már nincs fény az alagút végén. Hajam hullik, amikor sniperek lövik szét a tankot, akarom mondani konzervdobozt.
Még bízom azért benne, hogy addig peccselgetik a BF1-et, hogy hátha játszható lesz számomra is.

For SALE: http://bit.ly/1aepGxI

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.