- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
bLaCkDoGoNe #24197 üzenetére
Nagyon remélem, hogy valamilyen formában lesz folytatása.
A zenét, a hangulatot és úgy alapjába véve mindent nagyon eltaláltak benne.
Az összes játéknak ilyen minőségűnek kellene lennie szvsz. -
Chereiose
addikt
válasz
Evil Snowman #24194 üzenetére
Nagyon jó játék! Én még tavasszal próbáltam ki, de nem vittem végig, viszont pár hete megvettem xbox-ra, s most megy ezerrel
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Evil Snowman #24194 üzenetére
Végre valaki!
Életem egyik legmeghatározóbb videójátéka lett, pedig több mint 30 éve játszom videójátékokkal."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
haris
őstag
válasz
RunTimeError #24195 üzenetére
Persze, lehet találni, de az nem hiszem, hogy úgy megy, hogy odaküldelek, és lesz belőle.
Én tavalyelőtt vettem Auchanban a gyerekeknek Wii FitPadot és FitPlus-t 4990-ért.
Egy hete a haverom vett valahol Kinect Star Wars-t 3990,-ért.
De ezekből általában az az egy darab van/volt. Emiatt nem küldenélek oda. Ha én nem hozom el, a mostani vásárlási hullámban negyedórán belül viszi valaki.
Érdemes ránézni a polcra, ha már úgyis ott vagy, de csak emiatt oda menni... -
RunTimeError
tag
Köszönöm, elég sokat nézegettem már itt az aőrón, game.uk-n is meg a többi oldalon. Csak azért kérdeztem meg ezt mert reméltem hátha találok a boltokban valami olcsóbb darabot amire nem kell várni.
Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Mindenki megmondja, hogy mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat, azt akarják hidd el az övéket.
-
Na srácok, ilyen sem volt még, de egy nap alatt kipörgettem a Bioshock Infinite-ot. Mondták, hogy ütni fog a vége, de erre azért nem számítottam, még egy kicsit most is a hatása alatt vagyok.
Remélem lesz még folytatása a sorozatnak, mert valami b@szott jó (1-2 is nagyot ütött anno)Bocs, ha untattalak a HSZ-el titeket vagy túl ömlengős lett, de ki kellet írnom magamból.
-
balintka
addikt
Habár csak 1 hónap múlva veszem meg a 360-at (nagyon várom már), rendeltem ebay-ről 9 euróért egy Viva Pinata/Forza Motorsport 2 fóliás bundle DVD-t. Mivel a Forza 1-et nagyon szeretem az Xbox Classic-on (mai napig is játszom vele), végig akarok menni 360-on a sorozaton.
Van olyan oldal, ahol fent a 360-ra megjelent összes játék (elég egy lista is nekem, szemezgetéshez)?
-
raziel01
veterán
válasz
RunTimeError #24188 üzenetére
Sose volt annyiért játék kb egyik áruházban se.
-
haris
őstag
válasz
RunTimeError #24188 üzenetére
Szerintem inkább nézz szét a Hardveraprón
SZERK
javítottam a linket Város Pécs (ha jól tudom)[ Szerkesztve ]
-
RunTimeError
tag
Tudnátok ajánlani néhány db 1-3 ezer forintos játékot amit Tesco/Auchan be lehet esetleg szerezni és még talán élvezhető is? Csak hogy legyen mivel játszani a két ünnep között, Gears of War megvan, akár FPS, autós, TPS meg hasonlók.
Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Mindenki megmondja, hogy mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat, azt akarják hidd el az övéket.
-
mephi666
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
Media markt arjelentes, hogy nem az 576 van csak elszallva
Forza horizon 13k
Halo4 14k
Metro ln 15k
Bf4 21k
Sr4 17k
Es a tobbi... No comment -
Rx
aktív tag
válasz
mephi666 #24173 üzenetére
Sajnos az Nk.= Nagykáta várost jelenti. Kicsit messze vagy, de köszönöm, hogy felajánlottad a segítséged!
Nekem is van torx csavarhúzóm hozzá, szét is szedtem, és át lett takarítva minden egyes része.
Sajnos úgy néz ki, hogy ki van kopva már az analóg (takarítás után nagyon minimálisan jobb lett) mondjuk eleve használtan vettem plusz 4évig nyüstöltem személyesen.Nincs mese, be kell ruházni egyre, ez meg jó lesz alkatrésznek vagy páros fifa bajnokságokon majd én használom, úgy is hozzászoktam. :-P
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
mephi666
nagyúr
válasz
dilipok #24174 üzenetére
oké, akkor úgy néz ki nem látom át
hozzá vagyok szokva, hogy mondjuk a castlevania-ban azért paladin fokozaton is átláttam az egészet és ment a harc-blokk-counter... itt meg pikkpakk jönnek-ütnek-lőnek, próbálkozok, de azért sebződök... 4 bossnál meg kb 3/4hp-vel gyógyító cucc nélkül elkap 2szer és annyi... baromi gyors a játék és tényleg akkor én lehetek a béna hozzá...
ez lehet nem az én játékom, mert a casual-abb cuccok jobban szórakoztatnak
24175: csinálj egy külön profilt magadnak és nyomd nyugodtan a játékokat
aztán majd megkapják a gyerekek és üres profillal elkezdhetik (meg lehet, hogy segítséget is tudsz már mondani neki, ha valahol elakad
)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
haris
őstag
válasz
mephi666 #24173 üzenetére
A legdurvább, hogy alig várom a karácsonyt. Alig bírom megállni, hogy ne indítsam el valamelyik játékot.
Képzelheted, milyen érzés férfiemberként, hogy ott a bekapcsolt kütyü, de nem akarom elkezdeni a játékot, mert mégiscsak a gyerekek kapják karira, hogy nézne ki, hogy én meg addig suttyomban kijátszom a game-eket, megveszem az összes kocsit stb. -
dilipok
veterán
válasz
mephi666 #24170 üzenetére
nem tudom milyen fokozaton jatszod a ninja gaident, illetve hogy mar vegigvitted-e, de szerintem ha csak pufolod a gombot, akkor meg easy modban sem lesz meg. Az egy kifejezetten nehez jatek, raadasul vannak benne eleg frusztralo reszek, ahol nem eleg, hogy szinte tokeletesen kell harcolni/dodge-olni, meg a kamera is szivat... Szoval nehez, ne csodalkozz rajta.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
mephi666
nagyúr
ja, mondjuk érthető ez a hozzáállás is... ezért írtam, hogy nekem nem ér ennyit
(másnak viszont megérhet)
#24172: ha az adatlapodon a nk.=nagykőrös (vagy más kecskemét közeli település), akkor lehet tudnék kölcsönadni egy alighasznált controllert... szerintem nem lesz rá most pár hétig szükségem és nincs is nagyon "bejáratva" (a konzolhoz kapottat 2.5éve nyúzom és sokkal jobban szeretem így bekopva)
ui: amúgy most rendeltem ebay-ről egy csavarhúzót kontrollerszereléshez és lehet elég lenne csak szétszedni, majd áttakarítani a stick környékét (nem folyt bele véletlenül valami?)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Rx
aktív tag
A joystick-om bal oldali analógja fel- és jobb iráyba beragad :S
Forrasztás nélkül van valami megoldás vagy javaslat, amivel javítani tudnék a helyzeten?
Tartalék mechanikai alkatrészem nincs hozzá még...de a szünetre jó lenne ha kicsit tudnék javítani az állapotán.keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
haris
őstag
válasz
Blaise #24167 üzenetére
És mégis annyi maradt. Lehet mostantól ez az ár lesz a következő csökkentésig?
mephy666:
"én akkor is lehúzásnak érzem, hogy 3750...amikor nyáron alig 2000 volt a "teljes" horizon
egy pillanatig elgondolkoztam, hogy "de jó lenne!" ...aztán rájöttem, hogy van játékom elég"Én másképp gondolkodom.
A gépet a gyerekek kapják karácsonyra (xbox E 250gb + halo4 lemezen + tomb raider letöltőkód + Forza Horizon lemezen csomag)
De éjszakánként összedugom a TV-vel, nettel, megcsináltam a Live regisztrációt és szedem lefelé amit lehet, hogy ne karácsonykor ezzel kelljen kezdeni, hanem mehessen a játék a gyerekeknek ezerrel.
És mivel találtam ezt a napi akciót, ami érdekelheti őket, és megéri (nekem) azt is mellé csapom.És nekem, mivel még nincs szinte játékunk, ez egy nagyon jó ajánlat, mert csak a Rally kieg lenne 5000 Huf.
A fiamanak meg majd jól jön a rengeteg kocsi, ahogy haladunk előre a játékban és meg tudjuk őket venni.Egy Assassin's Creed-re (3 vagy 4 esetleg a broderhood vagy revelation is jó lenne egy akció alkalmával) reménykedek még, mert a fiam nagy kedvence, PC-n a 2-t tolja, de pc-n épp behalt a VGA kártya, de nem tervezem már azt fejleszteni, jó lesz az alapalapival netezni az asszonynak facera.
Játékra maradna a box. -
mephi666
nagyúr
...én akkor is lehúzásnak érzem, hogy 3750
...amikor nyáron alig 2000 volt a "teljes" horizon
egy pillanatig elgondolkoztam, hogy "de jó lenne!" ...aztán rájöttem, hogy van játékom elégezzel a ninja gaiden2-vel játszott más is? csak én érzem úgy, hogy rendesen vért h*gyozós a dolog, ha 100%-ra akarom végigvinni?
csomó acsi van, hogy "játszd végig x fegyverrel a játékot" ...bossoknál meg több helyen is messze a checkpoint és ha rossz save után megyek neki, akkor esélytelen... érdekes az egész: szerintem sokkal többet ki lehetett volna belőle hozni, így viszont agyfelb@szós ...kameramozgatás katasztrofális, a harcok gombpüfölésből állnak... olyan összecsapottnak tűnik az egész (a darabolás+fröcsögő vér viszont tetszik...)
-
Romeo619
senior tag
Tud valaki mutatni egy listát, hogy mik az akciós game-k MS-nél?
Köszi
-
Blaise
veterán
válasz
Napfénysüti #24166 üzenetére
Elvileg már ma reggeltől nem kéne annak lennie, mert napi akció.
-
haris
őstag
válasz
Blaise #24161 üzenetére
Én is erre készültem, tegnap megvettem, nézem ma reggel, az ára nem változott, pont annyi mint tegnap az akcióban. Persze kár ezzel nem ér, csak fura.
[zsugori ON] Remélem benne lesz a Rally is, ha nem, akkor sem esek kétségbe, de úgy nagyon jó biznyec lett volna. [zsugori OFF
A Forza Horizon szezonbérlet tartalma
A következő tartalmak érhetők el a Forza Horizon szezonbérlettel:
- Hat 10 autós csomag, amelyek 2012 novembere és 2013 áprilisa között jelentek meg;
- Forza Horizon bővítőcsomag (megjelenés 2012 decemberében) [ez lenne a rally?]
-Öt bónusz autó, amelyek csak a szezonbérlettel rendelkezők számára érhetők el (havonta egy 2012 novemberétől)
-Plusz 1 hónapos csomag 6 autóval[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Na megvettem én is a Forza Horizon Season Pass-t a Rally miatt, remélem ennyit megért
-
Buster17
addikt
Akartam már szólni, de az összefoglalóban a Games on Demand akciók link nem működik.
-
mephi666
nagyúr
mai nap castlevania akció van, de volt már ennél jobb is:
sotn - 846,6huf (600 körül vettem múltkor)
mirror of fate - 2000 alatt kicsivel... ez máris jobb, mint az indulási majd 4ezres ár, de várok még vele(eladtam az alap los-t megint és várok, hogy game-en legyen használt x360 collection, amin rajta a 2dlc meg a mirror of fate is
)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #24157 üzenetére
akkor nem figyeltél
régen ugye volt a 3 rosszcsont aki kinyírta a sárkányokat. Aztán sok idő eltelt és lepukkant minden és élőholtak lettek mindenhol. te meg egy próféciát váltasz valóra ami egy élőholtról szól, aki rendet vág, röviden ennyi. am van Dark Souls topic, nem nagyon pörög de válasz érkezni fog
-
MasterMark
titán
Zseniális játék ez a Dark Souls. Szemét, de zseniális.
Még mindig nem tudom miről szól, pedig vagy 10 óra már benne van.Prof01: Grat. Forza Rally-t!!!
Switch Tax
-
Prof01
veterán
Forza: Horizon 1500/1500 G teljesítve!
Jó kis móka volt ez a Rally-s kiegészítő! Nem is értem miért nem készít a T10 egy teljes értékű Forza Rally-t?Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
HagaNRG #24153 üzenetére
Játéktól függ, vannak olyan játékok, ahol ennyit tudtak a programozók, vagy a konzol, pl. a Skyrimben is kockás az árnyékok éle.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
HagaNRG
őstag
Már többször kérdeztem, de most, hogy újra felmerült, légyszives, segítsetek!
Aki játszik a GHOSTS-szal, mondja már meg nekem, hogy csak nálam pixelesek az árnyékok, vagy ez így X360-on ezt tudja?
Csak, mert hihetetlenül rontja a grafikai élményt és egy-egy pályán rendesen zavaróak a kockás árnyékok...Köszi!
-
haris
őstag
válasz
MasterMark #24151 üzenetére
Köszi a gyors választ, akkor ráugrok gyorsan
-
haris
őstag
Sziasztok.
Egy kérdésem lenne. A mai Forza Horizon akcióra vonatkozna.
A fiam karácsonyi ajándéka lenne az eredeti játék, amit már lemezen megvettem, a szekrényben várja a karácsonyt.
Nade... Most hogy akciós az Évadbérlet kiegészítő, elcsábultam.
A kérdés, mi van, a előbb veszem meg (vagyis töltöm le a gépre)a kiegészítőt, mielőtt az eredeti játékot megkapná?
Működni fog majd az eredeti installálása után, vagy gáz lesz.
Esetleg tegyem fel gyorsan az alapjátékot aztán vegyem csak meg a kiegészítőt? (de az meg hogy néz ki, hogy csak karira kapja, ráadásul bontott dobozt, ráadásul a játékok közé is bekerülne) -
MasterMark
titán
Na most itt egy ugyanolyan Black Knight, és nem lehet kikerülni.
Switch Tax
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #24145 üzenetére
pl lerugni a fal széléről az ellent. de van hogy magától leesik
-
dilipok
veterán
válasz
#59816064 #24146 üzenetére
ez eleg szanalmas volt valamint tokeletesen alatamasztottad es megindokoltad, amit eddig allitottal
szinte sejtettem, hogy soha nem tudjuk meg, hogy milyen kovetkeztetesre jutott a professzor... tovabbi jo forumozast
MasterMark:
L Forward + R1 = Kick attack that break shield stances. (L must be pressed forward from straight up position simultaneously as you press R1.)
L Forward + R2 = Jump attack for most weapons. (L must be pressed forward from straight up position simultaneously as you press R2.)
Running + R1 = Often a wide sweep attack but varies with weapon. (You must have reached and be at running speed when pressing R1 to get the special run-attack animation.)
Rolling + R1 = Often wide sweep attack but can be stabs with a bit of extra reach too or other things. (Press R1 as you are about to get out of the roll animation.)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
dilipok #24142 üzenetére
Lehet hogy nem magyarul írtam, nem tudom hogy adhatnám a tudtodra hogy lezártam ezt a témát. Tényleg nem kell hogy erről szóljon a topic.
Tehát olvasd el figyelmesen az alábbiakat:
Én csomi3 kijelentem hogy fogalmam sincs a banki műveletekről, mindent amit ezzel kapcsolatban írtam, beteg elmém őrjöngése volt. Nincs rálátásom és képzettségem hogy ezzel kapcsolatban releváns információkat szolgáltassak embertársaim felé.
Továbbá bocsánatot kérek hogy letakaritóztalak, nem lett volna szabad, hiszen szemmel látható hogy képzettebb vagy nálam ebben a témában.Bízom benne hogy elfogadod beismerő vallomásom és bocsánat kérésem is, melynek következtében VALÓBAN befejezhetjük ezt.
Én a továbbiakban nem fogok válaszolni az ezzel kapcsolatos hozzászólásokra, bármit írsz.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #24140 üzenetére
íj sokszor lesz jó, de én a baszó karakterre esküszöm: [link]
a reinforcehoz majd találsz itemeket meg kovácsot aki megcsinálja majd. +5 +10 stb. fegyverre érdemes leginkább. meg a lelkeket szerintem ne fegyó meg armor vásárlásra költsd, úgyis lesznek elszórva. én is legutóbb vettem aztán fél órára rá ott hevert a fenti armor pajzzsal (amihez valami 34 erő kell szóval még én se tudom hordani lv60-on, főleg endurancere toltam, az az egyik leghasznosabb : abból dodgeolsz, abból blokkolsz, támadsz stb...)
ja és tanács: ne nagyon bújd a wiki oldalakat: sokkal nagyobb dolog magad felfedezni és kitapasztalni bár NAGYON sokszor akarod majd kivágni a kontrollert az ablakon...
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz
MasterMark #24140 üzenetére
upgrade guide (es a harmadik dark souls-os honlap
) Regen en is sokat olvasgattam, mert bar nagyon jo jateknak tartom, azert tobb informaciot is megoszthatna a kezdeteknel. Meg a masodik resznel meg is ertenem valahol, de az, hogy anno az elso reszben meg ennel is kevesebbet mondott el az elejen, na attol oszultem rendesen
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz
#59816064 #24138 üzenetére
ha kidobnak, kidobnak. En vallalom a felelosseget azert, amit teszek es amit mondok. Nem csak letakaritozom, letudatlanozom azt, aki mast allit mint en, hanem megprobalom a legjobb tudasom es tapasztalataim alapjan megfogalmazni a mondandomat. De az, hogy gerinctelen modon csak beirogassak olyan temaban, amiben nincs semmilyen konkret ismeretem, csak valami elerhetetlen jogaszeloadas jegyzetere hivatkozva lenezzek valakit, majd inkabb elsunnyogok, mikor kezd kenyelmetlen lenni a beszelgetes. Na az nem en vagyok. A jovore valo tekintettel pedig, ha mindenaron szemelyeskedni akarsz, probald meg valamivel ala is tamasztani a mondandodat...
Mar csak extrakent megkerdezem (ugyis tudom, hogy mi lesz a valasz), az altalad emlegetett jogaszprofesszor is arra a vegkovetkeztetesre jutott, amit az sparkasse honlapjarol linkeltem? Ha igen, akkor majd mutass ra, hogy miben mondtam hulyeseget korabban (a 45k-s limitrol nem tudtam valoban), illetve ha nem, akkor meg mindig nem tudjuk, hogy szerinted es a melyen tisztelt jogaszprofesszor szerint mi a megoldas?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #24136 üzenetére
folyamatosan nyílnak a területek, és mindig vissza lehet menni akárhova később. a Havel (teljes neve: Havel the Rock, és a fegyvere egy sárkányfog
) az magasabb szinten is 1hitel... de fasza gyűrűt dob, szóval majd érdemes lecsapni. ha leveszed az armort, akkor gyorsan lehet gurulni, kitérni. Az armorját későbbi játékba meg meg lehet találni
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz
Jegesmaci81 #24132 üzenetére
Mert már X hozzászóláson keresztül csak ezt a meddő vitát olvasom s frusztrál a dolog, ha pedig valódi probléma jön elő, úgyis rákérdez az illető, ez meg felesleges szájtépés. Na meg személyeskedéshegyek.
Frissíteni kellene az első hozzászólást a gyakran feltett kérdésekkel, s akkor el lenne intézve, én is ezért kérdeztem rá az S boxok milyenségére, mert nem tudtam hogy a régi fatekhez képest van-e még olyan jellegű (RROD vagy hasonló) hibájuk.
-
MasterMark
titán
válasz
whitezo88 #24131 üzenetére
Ezzel aki a második videón van ezzel találkoztam a torony alján.
Egy ütés vagyok neki...Hmm nem tudtam, hogy vissza lehet jönni majd nagyobb szinten.
Ja az előbb találtam egy ilyen teknőst aminek gyémánt van a hátán, elsőre eltünt, de másodszorra meglett.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
dilipok
veterán
válasz
#59816064 #24133 üzenetére
ez igy qrva gyenge... idokozben megneztem, hogy az erste 45k forint felett atvallalja a bejelntes elott letrejott kart, ha az nem a tulajdonos hibajabol keletkezett. lasd: 4.4.1 pont[link]
Tudnak meg ezek a franya banki takaritok meglepetest okozni a hozzad hasonlo polihisztoroknak...Jegesmaci81: lol, ezt nem is tudtam, de hat egy takaritonak nem is kell
[ Szerkesztve ]
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
#59816064 #24133 üzenetére
Jól látom hogy Farkas Ákos egy jogászdoktor? Már bocs de mi a manó köze van egy jogásznak ahhoz hogy egy bank hogyan jár el ha csalást vél feltételezni vagy egy ügyfele panaszt tesz nála?
Minden banknak saját üzletszabályzata van. Minden esetben a saját üzletszabályzata alapján jár el.
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #24094 üzenetére
a backstab nekem se akar működni, bár elvileg Zweihanderrel is lehet. hátulról lehet, blockolás nélkül, a RB-vel.
[link]
illetve az egyik 1-hitelő minibosst is így a legkönnyebb megölni: [link]Humanityhez még annyit a link mellé hogy ha ember vagy tudnak invadelni, NPC-k is (amik dobnak lootot, de fix helyeken van csak - illetve van olyan amit ha így legyőzöl, segít a köv. bossnál)
illetve csak ember formában lehet bossokhoz segítséget idézni (akár kettőt is, ha adtak követ, bár nem mindenhova). Tankolni jók, másra annyira nem.a Black Knightot meg még hagyd, csúnyát üt és sok még a hpja. később 30-40+on kb 3 ütés lesz csak. de jó pajzsot meg kardot dob.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz
MasterMark #24128 üzenetére
kb, ugyis copni fogsz
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #24123 üzenetére
Am ez a legbiztonságosabb megoldás, vagy az un. webkártya, amelyen csak annyi pénzt tartasz amit el is költesz a netes vásárlásnál. Az egyenlegét a főkártyáról tudod feltölteni.
-
dilipok
veterán
válasz
#59816064 #24125 üzenetére
legyszives linkeld be az altalad hivatkozott tanulmanyt, mert az azert megsem jarja, hogy letakaritozol valakit, majd utana elsunnyogsz, anelkul, hogy barmi konkretumot emlitenel a temaban. En nagyon kivancsi vagyok, es szerintem mas is, mert ezek szerint a mi ismereteink rosszak es mivel ez a tema feljohet maskor is, nem szeretnenk felretajekoztatni az erdeklodoket. Az erdeklodok neveben is koszonom.
[ Szerkesztve ]
-
RunTimeError
tag
válasz
MasterMark #24120 üzenetére
Köszönöm! Ez megoldotta a dolgokat, mindent lenyomtam majd vissza és egyből működött. Csak kicsit ideges lettem amikor a zsír új box nem működött egyből
-
WhiteWalker
nagyúr
Kicsit hozzászólnék én is a banki témához!
Nekem pl 3 számlaszámom van 3 különböző banknál...
Meg van oldva a kérdés. Egy a fizumnak (senkinek meg nem adom), egy a webes vásárláshoz (paypal) napi limittel korlátozva, harmadik amit apróhirdetéseknél adok meg bárkinek...A fentartási költségek pedig megérnek nekem nyugodalmat.
-
dilipok
veterán
válasz
#59816064 #24119 üzenetére
nem, ne kormanyrendeleteket linkelj vagy szovegelj itt mindenfele parkolos tortenetekrol (hogy jott ez most ide?
), add meg pls az altalad emlitett oktatoanyag elerhetoseget, szeretnem atbongeszni es kiegesziteni a szerinted szegenyes ismereteimet, hogy maskor tudjak segiteni, ha feljon a tema.
Mastermark: ugyes
a fo elonye a humanitynek, hogy tobb mindent talahatsz, bizonyos helyekre csak bizonyos humanity szinttel tudsz bemenni, illetve nehany fegyver nagyobbat sebez. Bovebben itt
Giinos: szerintem ez jo megoldas. Hasonlokeppen gondokodok en is, csak mas szerint vannak kategorizalva a szamlaim
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz
RunTimeError #24117 üzenetére
felvaltva nyomogasd a boxon meg a kontrolleren a szinkronizalo gombot es majdcsak eszreveszik egymast
-
MasterMark
titán
válasz
RunTimeError #24117 üzenetére
User error.
Áramtalanítsd a TV-d, van akinek az kavart be.
Összefoglalóban ott van, hogy kell pontosan csinálni...
csomi3: Dobálózhatsz rendeletekkel, ha mi tudjuk, hogy működik a gyakorlatban a garancia. De szerintem ezt mondtam már.
Dilipok: Leesett a szemét.
Azt tudod mire jó a hollow meg emberi forma? (Lehet már mondtátok, de még most sem tudom.)
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
törölt tag
válasz
dilipok #24108 üzenetére
Mindenkinek joga van teljes tudatlanságban leélni az életét úgy ahogy akarja, ki vagyok én hogy beleszóljak?
Itt is lehetne bizonyitani a dolgokat és belinkelhetném a kormányrendeleteket stb. (mert bizony ez is jogi szabályozás alatt áll). De írdatlan nagy meló lenne összeszedni, aki érez rá affinitást megteheti.
Az hogy ki mit hisz el, és hogy a valóságban abból mi lesz az nem mindig jár együtt.
Ki gondolta volna 100 évvel ezelőtt hogy az ember képes lesz órákat eltölteni egy fekete doboz társaságában, egy joystickot nyomkodva és egy másik fekete dobozt bámulva?A parkolós sztorit már le se írom (pedig érint jó pár ezer embert) hogy az esetek 95%-ban jogtalanul büntetik meg az embert és aki elég tökös a bírósághoz meg is nyeri. Úgyse hinnétek el
Egyszerűen van néhány olyan embertípus akinek jobb ha nem nyitják fel a szemét, megmarad a maga kis komfort zónájában és éli a kis életét, de ezzel tényleg nincs semmi baj
A jövőben hanyagolom az ilyen vitákat megigérem, és szigorúan csak a topic témájához fog kötődni a hozzászólásom -
dilipok
veterán
válasz
norbi2010 #24116 üzenetére
az cumi, csak az adott regioban kiadott kartyaval lehet fizetni. A rendszer ellenorzi, hogy a szamlahoz es az accounthoz rendelt cim ugyanaz-e. Biztonsagi okok miatt.
RunTimeError: de be se tudod kapcsolni a kontrollerrel a konzolt? Elvileg annak a kozepso gombot lenyomva tartva mennie kellene. Probald meg azt. Mas otletem egyelore nincs.
[ Szerkesztve ]
-
RunTimeError
tag
válasz
dilipok #24114 üzenetére
Nyomkodhatom akárhogy... még a wlan routert is kikapcsoltam hátha az zavarna be de semmi. 10 centrire van a kettő egymástól semmi sincs köztük és nem látják egymást.. Rohadt jó hogy most vettem és már szarakodik..
-
Thome
veterán
válasz
#59816064 #24112 üzenetére
Akkor meg ne a topic szempontjából irreleváns (van erre megfelelő topik) témáról tárgyaljatok offban kitudja hány hozzászóláson keresztül, hanem konzolról és játékokról.
Mindenkihez:
Diablo 3-mal szenvedek (szenvedünk, coopban), annyira rossz a loot hogy normál nehézségben is kicsinál a rendszer, ACT II-ben, mivel nincs poison resistem (Lehet a cuccokat upgradelni? Diablo 2 nekem egyszerűbb volt mint itt a 3.), így szenvedek. Meg úgy általában is eléggé nehéz, D2-ben tudtam hogy hol-mekkorát sebzek, de itt mindenütt lutri, alig van damagem, az ellenfelek viszont 2 ütést küldenek rám és összecsuklok (ACT2 még mindig). Barbár vagyok.
Szóval mindenféle ötletet meghallgatok upgraddel kapcsolatban, hogyan tudom a resisteket növelni, ilyesmi...
-
dilipok
veterán
válasz
RunTimeError #24113 üzenetére
ja, meg annyi, hogy ugy emlekszem jart itt valaki ugy korabban, hogy erosebben kellett megnyomni a konzolon a gombot, mert bar kattant mikor megnyomta, megsem kezdett el a konzol szinkronizalni. Hatarozottabban megnyomva tokeletesen mukodott. Egy probat meger (de aztan be ne nyomd a gombot a konzolba, mert azt meg az en szereny takarito szintu agykapacitasom is felfogta, hogy az valoszinuleg nem tenne jot neki
)
Thome: valoban off volt a tema, bocs a feszegeteseert, teljesen igazad van
Viszont mivel sokan vasarolnak online, szemely szerint fontosnak tartottam, hogy eloszlassak nehany teveszmet az online vasarlas illetve a bankkartyacsalassal kapcsolatban (amivel talan hozzasegitettem par embert a kenyelmesebb penzkolteshez
)Nem gondoltam, hogy teljesen tevesek az ismereteim es tapasztalataim a teruleten
azt meg foleg nem, hogy annyira rosszak, hogy egy banki takaritonak fognak titulalni
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz
RunTimeError #24110 üzenetére
de a konzolon is megy korbe-korbe a led? Ugy emlekszem ott is ugyanugy elezd forogni (vagy mind a 4 egyszerre villog
) a szinkornizalas kezdetet jelezve.
#24113: es az az egy villog? vagy van valami valtozas, miutan megnyomtad a szinkronizalo gombot?
[ Szerkesztve ]
-
RunTimeError
tag
válasz
dilipok #24108 üzenetére
Igen ezt is tettem, megnyomom a konzolon majd a kontrolleren. Ha hosszabb ideig nyomom a kontrolleren akkor elkezd körbe villogni a led majd megáll és mind a 4 egyszerre villog és ennyi.
-
Thome
veterán
-
dilipok
veterán
válasz
RunTimeError #24106 üzenetére
nem nyomkodni kell a szinkronizalas gombokat, hanem egyszer megnyomni a konzolon, majd 20masodpercen belul a kontrolleren (bar tapasztalataim szerint, az elso kontroller parositva szokott lenni) [link]
csomi3: koszi szepen a kedves szavakat. Hasonloan viszonyulok majd en is a jovoben a hozzaszolasaidhoz. Mostmar elarulhatnad amugy a megoldast is, mert ezek szerint te vegig tudtad, csak kotekedtel egy kicsit, majd a vegen megdobdtad az egeszet egy kis szemelyeskedessel. Igy kell ezt. Jol bebizonyitottad, hogy hogyan mukodik a garancia a microsoftnal is. Lathatoan mindenkit meg is gyoztel, meg azokat is, akik esetleg a tapasztalataikat mondtak el.
Thome: play and charge kittel valoban egybol szinkronizal a kontroller
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe #24105 üzenetére
Trollkodni, kötekedni?
A garanciális történetnél ÉN tudtam egyedül alátámasztani az igazamat, jogszabályokkal és hatályos törvényekkel, mindenki más csak fecsegett hogy nem így van, nem úgy van de konkrétumot senki nem tudott felmutatni.
Azt, hogy ki kötekedik és kinek van közléskényszere hagyjuk.
De én befejeztem, a garis dolgoknál is rátok hagytam, ha valaki képes leállni vitatkozni a kész tényekkel, azzal nem tudok mit csinálni.A fiktív sztorim se volt teljesen fiktív a konkrét számok, jelzők mind egy precedens értékű (mára már Egyetemi oktatóanyag -félreértés ne essék, nem én írtam) per során elhangoztak, csak szegény szakértő úrnak ez fel sem tűnt, talán azért mert a bankban max. takaritott
De még most sem érti, miközben ezt olvassa... de nincs ezzel baj, én meg az xboxokhoz nem értek
Woody Allen mondta: 'Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Na tényleg befejeztem ebben a témában srácok, béke
[ Szerkesztve ]
-
RunTimeError
tag
Üdv!
Egy kis help kellene, ma megjött az xboxom és amikor bekapcsolom bejön a logo meg stb és megáll ott hogy nyomjam meg a kontrolleren a Xbox Útmutató gombot. Meg is nyomom, bekapcsol a kontroller de csak villog rajta a 4 led és nem csatlakozik a boxhoz, az meg csak áll és mutatja a kontroller képét. Nyomkodtam már a boxon a csatlakozás gombját meg a kontrolleren is, próbáltam új elemmel újratölthetővel de semmi.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
#59816064 #24102 üzenetére
Kaptál egy teljesen ésszerű magyarázatot, hogy mi fog történni ilyen trükközéskor, milyen konkrétumokat hiányolsz? Le lett vezetve az általad felvázolt "konkrét kérdésre", hogy mi fog történni a "haveroddal".
Te trollkodni meg kötözködni jársz ide? Sok konstruktivizmust még nem láttam tőled ebben a topikban.
Szerk.: off.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
dilipok
veterán
válasz
#59816064 #24102 üzenetére
Azigen. Nem fugg a ph-s rangtol semmi, de azert annak is van pikanteriaja, hogy hozza se tudsz szagolni valamihez, majd utana azt rovod fel a masiknak, hogy csak altalanos informacioval rendelkezik a kulonbozo bankok egymastol eltero belso folyamataival kapcsolatban.
mondjuk visszanezve az eddigi munkassagodat, a multkor te voltal az onjelolt jogasz is, aki mindenaron be akarta bizonyitani, h a gari nem ugy mukodik, ahogy mukodik... Bocsanat, h nem tudtam segiteni a teljesen fiktiv kerdesedben, de tudom ajanlani a bankodnal erdeklodest, ok minden bizonnyal nagyobb segitseg lesznek, mint en. Beke
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz
#59816064 #24100 üzenetére
Pontosan emlekszem, de olyat nem irtam, hogy te besetalsz a bankba, aztan a penztaros bemondasra odadja neked a penzt. Ennek te is konnyen utananezhetsz, ha vetsz egy pillantast a rad ervenyes aszf-re, amit biztos elolvastal, mikor alairtad a bankszamlaszerzodesed. Es igen, a panaszteves utan visszakapod a penzed, amit a vizsgalat eredmenyetol fuggoen meg is tarthatsz (legalabbis a legtobb bankban igy van, hogy a sparkasse is ezt a megkozelitest vallja-e, azt nem tudom) A bank fogja neked ezt kifizetni, a szamladra. Bar mint az elozokben emlitettek, ez bankonkent/ugyletenkent valtozhat, de az alapszabaly (legalabbis annak kellene lennie), hogy az ugyfel mindig az elso. Ha nem igy van, en biztos atnyergelnek mashova. Az ugyfel reszerol csak a panaszteves az elofeltetele, a vizsgalatot mar lefolytatja a bank es elore megadott idon belul tajekoztatnak a vegeredmenyrol.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Delta Force (2024)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BestBuy topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Háborog az Apple az iPhone-ra írt első pornóapp miatt
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Vételi áraink: PS5 120e / PS5 Slim 140e / PS5 Pro 255e Ft
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest