- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
br4adam #23834 üzenetére
GTA V-nél csak az egyiket kell !!! a play lemez talán az amitt nem kell (szabad) mert "elvileg rontja" a grafikát és szaggatást eredményezhet helyenként......
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
whitezo88
nagyúr
nézem van holiday sale. na lássuk. GTAV, leárazás? a francokat! 19 990 ft a liveon
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
A Batman Arkham City-ben be lehet kapcsolni a 3D-t.
Hagyományos Tv/monitoron próbálta valaki, hogy működik-e?Előre is köszi a segítséget!
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy kicsit off, de hátha.
Van egy boxom, 3ledes, stb, nem is ez a lényeg, hanem van hozzá egy vezeték nélküli controllerem.
Ezt tudnám valahogy géppel használni vezeték nélkül játékokhoz?
Wifi van a gépbe. -
RunTimeError
tag
Üdv!
Xbox 360 E 250 GB gépet lehet valahol 55eFt alatt kapni? Vagy ennél olcsóbbra ne számítsak már és akár meg is vehetek egy ilyen darabot?
Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Mindenki megmondja, hogy mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat, azt akarják hidd el az övéket.
-
Trak
addikt
válasz
MasterMark #23886 üzenetére
Hupsz, ennyire nem olvastam utána, csak azt néztem, hogy iceakos oldalán van...
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
válasz
kovsol #23882 üzenetére
Ez az én hülyeségem úgymond.
Vannak játékok, amik érzelmileg többet "jelentenek", mint a többi. Ilyen pl.: Bioshock sorozat, TES Oblivion, TES Skyrim. Szeretem én kibontani elsőnek, megnézegetni stb. Ugyanilyen okból, nem vennék pl. használtan sport autót sem, csak újonnan (az más kérdés, hogy sosem lesz rá pénzem) Erre értettem, hogy ilyen kaliberűek.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MasterMark #23877 üzenetére
Én már eladtam a kinectet
Evil Snowman: zavvin is volt akcióba 5000-ért
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz
Evil Snowman #23881 üzenetére
Mi az, hogy ilyen kaliberű játék? Ez is egy pár ezer forintos játék lesz idővel, mint a többi játék.
May the Force be with you!
-
Buster17
addikt
válasz
Evil Snowman #23879 üzenetére
Én csak kétezeré venném. Lemezesbe lehet már venni ennyiért.
-
-
Trak
addikt
válasz
MasterMark #23874 üzenetére
iceakos csinált egy év végi akciót játékokra:
A szegény mobilnetesek miatt bemásolom, nehogy lemaradjatok valamiről, de csak off-ban, mert nem néz ki túl szépenCsak december 17-én (kedden):
Borderlands 2 Games on Demand 75% -- 2497,50 Ft
Vault Hunter Upgrade 2 Add-on 50% -- 645 Ft
Psycho Pack Add-on 50%
Headhunter 1 Bloody Harvest Add-on 50% -- 295 Ft
Borderlands 2 Season Pass Add-on 33% -- 5018,30 Ft
Terraria Arcade 67% -- 379 FtDecember 17-23 között:
FIFA 14 50% -- 7495 Ft
NHL 14 33% -- 10043 Ft
Bioshock Infinite 65% -- 5246 Ft
Madagascar 3 50% -- 1495 Ft
Rise Of The Guardians 66% -- 3056 Ft
Spider-Man: Edge of Time 67% -- 1976,70 Ft
Spider-Man: Shattered Dimensions 67% -- 1976,70 Ft
Spider-Man: Web of Shadows 67% -- 1976,70 Ft
X-Men: Destiny 68% -- 1916 Ft
X-Men: Origins Wolverine 67% -- 1976,70 Ft
X-Men: Origins Wolverine Weapon X 90% -- 249 Ft
X-Men: The Official Game 67%
UMVC3 83% -- 1018,30 Ft
Value Pack Add-On 75% -- 1247,50 Ft
Ancient Warrior Pack Add-On 75% -- 125 Ft
Viewtiful Strange Pack Add-On 75% -- 255 Ft
Weapon Expert Pack Add-On 75% -- 255 Ft
Animal Pack Add-On 75% -- 255 Ft
Villain Pack Add-On 75% -- 255 Ft
New Age of Heroes Pack Add-On 75% -- 255 Ft
Femme Fatale Pack Add-On 75% -- 255 Ft
Brawler Pack Add-On 75% -- 255 Ft
The Evil Twin Pack Add-On 75% -- 255 Ft
The Rising Dead Pack Add-On 75% -- 255 Ft
Additional Character: Shuma-Gorath Add-On 75% -- 322,50 Ft
Additional Character: Jill Add-On 75% -- 322,50 Ft
Costume Pack Add-On 75% -- 322,50 Ft
MVC2 Arcade 75%
Deadpool Games on Demand 60% -- 5196 Ft
X-MEN Arcade 50% -- 1245 Ft
Marlow Briggs Arcade 25% -- 2482,50 Ft
Castle of Illusion Arcade 50% -- 1895 Ft
Tony Hawk Pro Skater HD Arcade 50% -- 1895 Ft
Guardians of Middle-earth Arcade 67% -- 1250 Ft
Simpsons Arcade 50% -- 1245 Ft
Doodle Jump Arcade 80% -- 258 Ft
Wreckateer Arcade 90% -- 249 Ft
Mini Ninjas Adventures Arcade 90% -- 249 Ft
Freefall Racers 90% -- 249 Ft
Fruit ninja kinect 90% -- 249 Ft''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Buster17
addikt
válasz
MasterMark #23874 üzenetére
Felesleges. Karácsonykor ilyen semmilyen nevű címeket "akcióznak' le.
FIFA 14 50% -- 7495 Ft
NHL 14 33% -- 10043 Ft
Bioshock Infinite 65% -- 5246 Ft
Madagascar 3 50% -- 1495 Ft
Rise Of The Guardians 66% -- 3056 Ft
Spider-Man: Edge of Time 67% -- 1976,70 Ft
Spider-Man: Shattered Dimensions 67% -- 1976,70 Ft
Spider-Man: Web of Shadows 67% -- 1976,70 Ft
X-Men: Destiny 68% -- 1916 Ft
X-Men: Origins Wolverine 67% -- 1976,70 Ft
X-Men: Origins Wolverine Weapon X 90% -- 249 Ft
X-Men: The Official Game 67%
UMVC3 83% -- 1018,30 FtMVC2 Arcade 75%
Deadpool Games on Demand 60% -- 5196 Ft
X-MEN Arcade 50% -- 1245 Ft
Marlow Briggs Arcade 25% -- 2482,50 Ft
Castle of Illusion Arcade 50% -- 1895 Ft
Tony Hawk Pro Skater HD Arcade 50% -- 1895 Ft
Guardians of Middle-earth Arcade 67% -- 1250 Ft
Simpsons Arcade 50% -- 1245 Ft
Doodle Jump Arcade 80% -- 258 Ft
Wreckateer Arcade 90% -- 249 Ft
Mini Ninjas Adventures Arcade 90% -- 249 Ft
Freefall Racers 90% -- 249 Ft
Fruit ninja kinect 90% -- 249 Ft[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz
MasterMark #23869 üzenetére
Ha csak ennyi bűnöm lenne...
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Urak tudnátok segíteni kicsit GTAV-ben?
Egyik kérdésem az lenne,hogy Michaelnek mi a speckója,mihez jár a bullettime?Még nem sikerült rájönnöm.Trevornak a tűzharc,Franklinnek a vezetés,de Michael nem tudom.A másik,hogy a megvásárolható üzletek,vagy cégek egy része fekete,másik fehér,mi a különbség a kettő között? Előre is köszönöm a segítséget.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
air
nagyúr
válasz
MasterMark #23866 üzenetére
Én szívesen kölcsönadom, de nálad nem fog futni.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
MasterMark
titán
Valakinek meg van az Avatar-os játék? (A James Cameron-os.)
Ez ugye 3D-s, ha jól tudom.
És kölcsön is adná?Switch Tax
-
dilipok
veterán
tobb beallitas van a gt-ben. Igazad van. (amirol te beszelsz, az lenyegeben ugyanaz, mint a forzaban a gumicsere, csak ott x opcioval tobb van, de latom felesleges belemenni, mert ugy is csak a szemelyeskedes jon. Mellesleg nem vagom, hogy azzal az utcai, stb listaval hol kellett volna talalkoznom, de ahol en szoktam allitgatni az autot, ott nem remlik egyik jatekbol sem. Lehet hogy ott volt a szemem elott, de en mindent aprolekosan szoktam allitgatni, es ott nem hiszem, hogy lattam volna.) Fenykepezgetni meg nem fogok x+1 kepet, hogy megmutassam, hogy kb ugyanazok az auto allitasi lehetosegek. Rendszeresen jatszok mindket jatekkal, igy ebben teljesen biztos vagyok. (es igen, feleslegesen kersz barmit is a tobbszori produkciod utan
)
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
G@ß!
őstag
válasz
MasterMark #23863 üzenetére
Nem trollkodok, xboxom van.
-
G@ß!
őstag
válasz
woodbear #23858 üzenetére
Most eltértünk a tárgytól, lehet hogy az utóbbi hszemben lehet rosszul fogalmaztam, de most újra felteszem a kérdést:
hol állítod be forza4ben azt, hogy a gumi: lágy, közepes, kemény, stb. legyen?
Nem pit-stopról beszélek. Még mielőtt rányomsz a startra, előtte kiválasztod az opciók közül.
Egyébként amit leírtál woodbear, azzal tisztában vagyok.
Mephi666: teljesen igaz.Az autó fejlesztésénél dilipok nem tudom, hogy te hol láttál ilyet. Széria, sport, verseny, gyorsulási. Ezek vannak.
"Csak azert, mert egyike vagy az ehhez hasnlo beirogatoknak" Ez nem személyeskedés? Valószínűnek tartom, hogy elvégeztél egy egyetemet, de az értőolvasással problémáid vannak?! (nah látod, ez is személyeskedés)
Nem volt az nagy szöveg amivel jöttem, kijelentettem valamit. Egyébként kerestem fotót neten, természetesen nem találtam, azért kértelek, hogy készíts te. De látom, feleslegesen kérek bármit is.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #23855 üzenetére
Helyes..
, mint a Gran Torinoban az öreg Clint Eastwood , olyanok vagyunk
-
mephi666
nagyúr
válasz
dilipok #23859 üzenetére
múltkor már tettél ki képet amúgy
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
dilipok
veterán
na akkor csak szepen sorjaban.
Az elsovel nem foglalkozok, ahogy gondolod. (de azert azt sem mondhatod, hogy a normalis kerdeseidre nem kaptal egybol valaszt. Mert nem igy volt. A hulyesegre meg mit varsz? Nem kerdest teszel fel, hanem allitasz valamit, amit a masik megcafol, erre te ezt rogton szemelyeskedesnek veszed es megsertodsz)
A masodiknal nem ertem, hogy az miert nem er, hogy ha az auto fejlesztesenel lehet gumit cserelni? Lehet v nem lehet?
A harmadiknal nem tudom mi volt abban a szemelyeskedes. Amugy lasd egyes pont.
A negyedikre meg csak annyit, hogy igen, megvan mindket jatek. A forza 3/4 es a gt5/6 is (en kerek elnezest
) Nem, nem fogok screenshotot csinalni, mert te jottel itt a nagy szoveggel, hogy mennyi minden mas, de egy peldat nem tudsz emliteni. (igen, a kerek nem er, mert bar az auto fejlesztesenel, de lehet cserelni)
Amint leirod, hogy mit lehet beallitani a gt-ben, amit a forzaban nem, mar diskuralhatunk is a temarol, mint mondtam, boven benne van a pakliban, hogy neked van igazad, csak akkor szeretnem mar hallani a te indokodat. Te azt allitottad, hogy sokkal tobb beallitasi lehetoseg van a gt-ben, en erre azt mondtam, hogy szerintem 99% ugyanaz, ezert gondoltam a szemelyeskedesen kivul tudsz legalabb egy peldat mondani.
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
Még szép, hogy lehet kereket cserélni benne! Viccelsz?! Már a 2.-ban is lehetett (1-el nem játszottam, nem tudom, de gyanítom abban is benne van) Csúnya is lenne ha nem. Ugyan is ha teljes sérüléssel játszol, akkor kopnak a gumik, fogy az üzemanyag stb....Sőt a gumik sem egyformán kopnak, és ha a kerékösszetartással szórakozgatsz, akkor az egyik széle gyorsabban elhasználódhat, ill a pályától függően (mennyi jobbos v balos kanyar van benne) hamarabb elhasználódik az igénybe vett kerék. És most csak a gumikról volt szó. Hol van még a többi állítható "alkatrész"......
Oldalam: www.swsfoto.de
-
mephi666
nagyúr
gt4-gyel játszottam sokat meg forza3/4-gyel... (gt-vel régebben) forza-ban is ha jól rémlik, van pit stop és lehet kereket cserélni
de az autó átalakításánál le tudsz cserélni mindent a gumi típusától, szélességétől, átmérőjétől kezdve a felnin, légterelőkön, kuplungon, motoron keresztül a váltóig... mindent
órákat el lehet molyolni már pusztán azzal, hogy egy adott szintre belődd a kocsit... és akkor a finomhangoláshoz még nem is nyúltál: keréknyomástól kezdve a légterelőkön át a fékerőig állíthatsz millió dolgot... (és mellesleg számítanak is ezek a beállítások)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
G@ß!
őstag
válasz
dilipok #23843 üzenetére
"nem, nem letelemem, csak nem szeretem, mikor valaki hulyesegekkel vagy feligazsagokkal szorja tele a topikot, mert utana meg jonnek az azzal kapcsolatos kerdesek, es akkor kell leirni egyesevel, hogy az hulyeseg es nem teljesen ugy van."
Pontosan, erre vannak a segítőkész emberek, akik válaszolnak helyetted. Nem kell feleslegesen megerőltetned magadat.
Egyébként olvasd vissza a HSZeimet, tényleg rengeteg alapvető kérdést kérdeztem..."(nem mellesleg tudsz gumit cserelni a forzaban is...)"
Szeretném tudni, hogyan tudsz te cserélni. Remélem nem az autó fejlesztésénél lévő beállításokra gondolsz."Csak azert, mert egyike vagy az ehhez hasnlo beirogatoknak" kontra es leirtam, hogy nem teljesen ugy van, ahogy te azt elkepzelted, meg teljesen felesleges szemelyeskedni, ugysem veszem fel. valamint boven benne van a pakliban, hogy nincs igazam, de akkor azt szeretnem, ha le is irna, nem csak szemelyeskedne.
Te személyeskedsz, de más nem teheti meg veled szemben? Elnézést kérek, kérem...amugy, hogy temanal maradjunk, ird mar le pls, hogy mi az amit a gt-ben be tudsz allitani az auton, de a forzaban nem? Csak mert annyira elvarazsolt a beallitasok tomkelege es en nem tudom mi a kulonbseg. Szerintem kb 99%-ban ugyanazt lehet beallitani mindkettoben, de cafolj ram, hatha valami elkerulte az evek folyaman a figyelmemet.
Ezek szerint neked mindkét játék megvan, kérlek ne pazarold tovább az időnket, és csinálj egy screenshot-ot mindkét játékról. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
WhiteWalker #23846 üzenetére
Mer' morgós vénemberek vagytok, azér'.
Én is az vagyok."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Napfénysüti #23852 üzenetére
Nem megy.. pont ezért <----
(#23851) wertigo1984 én nem játszottam a GTA Vé-vel...általánosságba mondtam
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz
Napfénysüti #23852 üzenetére
Mert ez egy fórum. Mások is olvassák. A téves infokat nem hagyhatjuk úgy egy szakmai topikban.
Switch Tax
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Egyébként ha ilyen emberek írnak miért nem ignoráljátok ahelyett hogy lesüllyednétek a szintjükre kiosztani őket?
Lehet elég lenne szimplán hagyni ezeket. Kivéve ha már harmadszor írja be ugyanazt.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
wertigo1984
őstag
válasz
WhiteWalker #23849 üzenetére
Akkor en is kerdeznek. A tutorialban a legelso versenyt meg kell nyerni? Mert haverokkal nem tudok online jatszani, viszont mindenki massal a nagyvilagbol igen.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
törölt tag
válasz
korcsillio #23847 üzenetére
Kérdezz!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
korcsillio #23847 üzenetére
Nyugodtan kérdezd meg , nyílt fórum , ha tudunk segítünk. Max írd ki hogy spoiler , ha
a sztorival kapcsolatos.MasterMark: még ha értett volna hozzá , de már fájt a nagyfokú butasága és hozzá nem értése...
Mondjuk az a kódos sem volt rossz sztori[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz
Jajj ez is jól megmarad.
Mint aki az észt osztotta arról, hogy amit a gyárban írnak ki lemez, az jobb mint amit ő otthon ír ki. Közben arról volt szó, hogy a programkódot jól írják meg.
Switch Tax
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Valaki nem tudna segíteni gtaV-ben(privátban)? -
dilipok
veterán
válasz
WhiteWalker #23844 üzenetére
boven benne van a pakliban, hogy nincs igazam, de akkor azt szeretnem, ha le is irna, nem csak szemelyeskedne. Ha neki van igaza, en elfogadom. Csak akkor szeretnem latni.
-
dilipok
veterán
válasz
dilipok #23842 üzenetére
amugy, hogy temanal maradjunk, ird mar le pls, hogy mi az amit a gt-ben be tudsz allitani az auton, de a forzaban nem? Csak mert annyira elvarazsolt a beallitasok tomkelege es en nem tudom mi a kulonbseg. Szerintem kb 99%-ban ugyanazt lehet beallitani mindkettoben, de cafolj ram, hatha valami elkerulte az evek folyaman a figyelmemet.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
nem, nem letelemem, csak nem szeretem, mikor valaki hulyesegekkel vagy feligazsagokkal szorja tele a topikot, mert utana meg jonnek az azzal kapcsolatos kerdesek, es akkor kell leirni egyesevel, hogy az hulyeseg es nem teljesen ugy van. (nem mellesleg tudsz gumit cserelni a forzaban is...) Csak azert, mert egyike vagy az ehhez hasnlo beirogatoknak es leirtam, hogy nem teljesen ugy van, ahogy te azt elkepzelted, meg teljesen felesleges szemelyeskedni, ugysem veszem fel.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz
MasterMark #23837 üzenetére
Az elsőt be kell járatni?
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
mephi666
nagyúr
válasz
MasterMark #23837 üzenetére
oké, tudom... de mondjuk én ehelyett is olcsóbbat vennék... meg mellé mondjuk 8-10 doboz sört
-
mephi666
nagyúr
válasz
MasterMark #23819 üzenetére
digitális átvitel: vagy megy és szép a kép, vagy sz@r a kábel... (más lehetőség nincs) van itthon vagy 4 hdmi kábel, de ezek közül a legdrágább talán az volt, amit tibi csokiért cseréltem
#23836: itt x360-ról meg felkonvertált 720p-ről beszélünk... amikor a legócskább 1.4es kábelt meg lehet fillérekért kapni és az is átviszi a 3d-t meg a 4k-t 30fps-el
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz
#81556480 #23832 üzenetére
Ha nem zavar az input lag, nem fontos játék módban járatnod. Az csak azt csökkenti a képminőség rovására.
Az élesség kiemeli a kontúrokat ami HD-nál felesleges, csak ront a képen. SD tv adásnál van értelme.
Xboxnál a pixeles élek miatt még rosszabb, ha azt kiemeli a TV.Mást nem nagyon kell állítani.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
törölt tag
válasz
MasterMark #23830 üzenetére
Olvastam már ezt itt a toicban, de nekem régebbi plazmám van. Azon is érvényes ez?
Meg mi az a játék mód? Érdemes bekapcsolni? sokkal "tompábbnak" tűnik vele a kép.Komponens kábellel van összedugva (fat, hdmi nélküli box)
Lehúztam az élességet nullára, és másabb lett egészen. De eddig szokatlan.
Van még más amit érdemes elállítani (plazmánál) ? -
br4adam
aktív tag
Megjött Gameről a GTA V, feltelepítettem, viszont azt vettem észre, hogy a vonalak/élek borzasztó csúnyák, pixelesek(?). Egy HD tv-n használom a boxot, de a többi játéknál nem igazán tűnt fel. Mi lehet a gond?
-
Micsurin
nagyúr
havernak nézek aprón boxokat .... erre : rgh-s... na ezektől rosszul leszek
mert gondolom az rgh itt is az amire gondolok
szerk : ezek nem számítanak wareznak ?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
MasterMark
titán
válasz
DeathBat666 #23826 üzenetére
32 GB-os pendriveot keress ami megfelel a minimumnak (gyors legyen).
Ez a max. amit USB-n kezel.
De inkább HDD-t nézz bele.Nem jó bármilyen, csak ami elég gyors. Mellesleg az se baj, ha befér az USB csatlakozóhoz.
szerk.: Olvasási, és írási sebesség legyen nagyobb 15 Mbps-nél azt hiszem. Ezt majd a többiek pontosítják.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
DeathBat666
aktív tag
válasz
bobooo #23824 üzenetére
Esetleg valaki nem tudja, hogy Fifánál hogy van ez? Mert akkor vennék egy 16GB os pendrive ot, de ha a Fifa is ennyire nagy, akkor kénytelen leszek nagyobb tárhelyet venni..
szerk.: bármilyen pendrive jó, ugye?
szerk2.: mit jelent a gyors? milyen paramétert kell nézni?
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz
DeathBat666 #23823 üzenetére
Nem. Nem szabad 4 GB-osat venni.
Egyenlőre a meccs áll a Fifában...
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
bobooo
addikt
válasz
DeathBat666 #23823 üzenetére
Nem, mert Ghostsot például muszáj feltelepíteni, hogy tudj multizni. Nem tudom, hogy Fifa 14-nél ez hogyan van. Ghosts feltelepítve 9.8 Giga...
[ Szerkesztve ]
-
DeathBat666
aktív tag
4GB os az Xbox om, egyenlőre csak a Fifa 14 et és a Cod Ghost ot szeretném megvenni, elég ennyi tárhely, ha sokat multizok?
-
krokk
senior tag
válasz
DeathBat666 #23818 üzenetére
nem, nincs minden játékhoz demo.
de azért jópárat ki lehet próbálnién is így kaptam kedvet párhoz
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
Thome
veterán
No megvettük a Diablo 3-at, hát coopban elég jó móka!
Kérdés volna, hogy fps-sel is játszanánk, valami játékot tudnátok ajánlani (lehetőleg olcsón, már alig van mani), ami split screenben játszható? Esetleg RPG elemek is lehetnek benne (Borderlands pl, de ezen kívül valami), vagy story line is lehet. Cod-ok kilőve.Esetleg léteznek ilyesmi free játékok xboxra, vagy mindenért fizetni kell?
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Nane.
mephi666: Nane!
De tény, hogy boxhoz nem kell túl drága, de én azért a Kácsát ajánlanám.
DeathBat666: Amik fent vannak a Marketplace-en azokat tudod letölteni.
Mivel kompozit kábelt adnak hozzá, ezért alap a HDMI ég és föld a kettő.Live kell, de Gold nem.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
DeathBat666 #23815 üzenetére
Vegyél nyugodtan HDMI-t, azzal a legjobb a kép. (viszont ne engedd magad becsapni, nem kell a 8-10 ezer ft kábel hozzá, az parasztvakítás csak)
#23818) DeathBat666
Ha van az adott játékból demo, akkor igen.
(#23819) MasterMark
Wut? Nehogymár boxhoz 20ezres arany hdmi kelljen mert golyón vágom magam.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathBat666 #23815 üzenetére
...akkor tegyél a kosárba egyet a legolcsóbb hdmi kábelből is és jó lesz
-
DeathBat666
aktív tag
válasz
MasterMark #23814 üzenetére
Még ki se próbáltam, még benne van a dobozban, holnap veszek rá játékokat, és Live előfizetést.
-
MasterMark
titán
-
DeathBat666
aktív tag
Tegnap vettem egy xbox 360e gépet, és az lenne a kérdésem, hogy vegyek neki HDMI kábelt?
Utánajártam, de megoszlanak a vélemények, de megszeretném kérdezni tőletek is, hogy valóban szebb képed ad? (Samsung Full HD tv)
Bocsi a hülye kérdésért, 1. konzolom.. -
törölt tag
-
bobooo
addikt
válasz
Evil Snowman #23807 üzenetére
Felesleges. Csak 45 nap után foglalkoznak vele. Az én október 30án megrendelt kinectemmel (nem jött meg) csa ma voltak hajlandóak foglalkozni.
szerk.: Giinos-nak akart válasz lenni sry.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ha valakinek szüksége lenne 10%-os Zavvi kódra (dec. 30-ig jó), akkor dobjon egy privit (kettő kódom van).
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Aki esetleg nem tudná: Otthoni karácsonyi game akció lesz dec. 17-től dec. 31-ig.
Részletek még sajnos nincsenek. -
mephi666
nagyúr
na, írtam game-nek az 1hónappal ezelőtt visszaküldött quake4 kapcsán, hogy akkor most mi van? nyomatták a sablonleveleket sorban, hogy küldjem vissza, refund/újraküldés lesz, visszafizetik a postát... azóta semmi nem jött tőlük: ha ezt tudom, lesz@rom a 3fontos játékot és megtartom a polcon úgy hibásan... nem küldözgetem nekik vissza önköltségen 1700ért
...meg azóta rendeltem mást és 3 hét után még nem érkezett meg... problémák lehetnek náluk, mert máshonnan meg rendre jönnek a cuccaim?
hogy is van ez a postán, hogy ha ajánlva küldöm és elb@sszák, akkor 3szorosan fizetik vissza a pk-t?
(3x1700 kárpótolna)
[ Szerkesztve ]
-
MMt#k#D
tag
Üdv Mindenkinek!
Holnap érkezik első konzolom,mit nagy nehezen meg tudtam venni hosszú harcok közepette a Páronmal.
Az Ő kikötése az volt,hogy legyen hozzá Kinect is...:-/
No de honnan tudnék beszerezni egyet úgy 20-22k-ért?
gugli nem segített,írtam egy Hardveraprósnak az még nem írt vissza..esetleg nem tudtok valakit akiknek lenne egy.Ti úgy is ilyen körökben is mozogtok.
Köszönöm a segítséget előre is!Eat Sleep JDM
-
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest