-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz dilipok #24142 üzenetére
Lehet hogy nem magyarul írtam, nem tudom hogy adhatnám a tudtodra hogy lezártam ezt a témát. Tényleg nem kell hogy erről szóljon a topic.
Tehát olvasd el figyelmesen az alábbiakat:
Én csomi3 kijelentem hogy fogalmam sincs a banki műveletekről, mindent amit ezzel kapcsolatban írtam, beteg elmém őrjöngése volt. Nincs rálátásom és képzettségem hogy ezzel kapcsolatban releváns információkat szolgáltassak embertársaim felé.
Továbbá bocsánatot kérek hogy letakaritóztalak, nem lett volna szabad, hiszen szemmel látható hogy képzettebb vagy nálam ebben a témában.Bízom benne hogy elfogadod beismerő vallomásom és bocsánat kérésem is, melynek következtében VALÓBAN befejezhetjük ezt.
Én a továbbiakban nem fogok válaszolni az ezzel kapcsolatos hozzászólásokra, bármit írsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mercedes topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Delta Force (2024)
- Robogó, kismotor
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest