- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
válasz
Blaise #24167 üzenetére
És mégis annyi maradt. Lehet mostantól ez az ár lesz a következő csökkentésig?
mephy666:
"én akkor is lehúzásnak érzem, hogy 3750...amikor nyáron alig 2000 volt a "teljes" horizon
egy pillanatig elgondolkoztam, hogy "de jó lenne!" ...aztán rájöttem, hogy van játékom elég"Én másképp gondolkodom.
A gépet a gyerekek kapják karácsonyra (xbox E 250gb + halo4 lemezen + tomb raider letöltőkód + Forza Horizon lemezen csomag)
De éjszakánként összedugom a TV-vel, nettel, megcsináltam a Live regisztrációt és szedem lefelé amit lehet, hogy ne karácsonykor ezzel kelljen kezdeni, hanem mehessen a játék a gyerekeknek ezerrel.
És mivel találtam ezt a napi akciót, ami érdekelheti őket, és megéri (nekem) azt is mellé csapom.És nekem, mivel még nincs szinte játékunk, ez egy nagyon jó ajánlat, mert csak a Rally kieg lenne 5000 Huf.
A fiamanak meg majd jól jön a rengeteg kocsi, ahogy haladunk előre a játékban és meg tudjuk őket venni.Egy Assassin's Creed-re (3 vagy 4 esetleg a broderhood vagy revelation is jó lenne egy akció alkalmával) reménykedek még, mert a fiam nagy kedvence, PC-n a 2-t tolja, de pc-n épp behalt a VGA kártya, de nem tervezem már azt fejleszteni, jó lesz az alapalapival netezni az asszonynak facera.
Játékra maradna a box.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged