-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz MasterMark #24140 üzenetére
íj sokszor lesz jó, de én a baszó karakterre esküszöm: [link]
a reinforcehoz majd találsz itemeket meg kovácsot aki megcsinálja majd. +5 +10 stb. fegyverre érdemes leginkább. meg a lelkeket szerintem ne fegyó meg armor vásárlásra költsd, úgyis lesznek elszórva. én is legutóbb vettem aztán fél órára rá ott hevert a fenti armor pajzzsal (amihez valami 34 erő kell szóval még én se tudom hordani lv60-on, főleg endurancere toltam, az az egyik leghasznosabb : abból dodgeolsz, abból blokkolsz, támadsz stb...)
ja és tanács: ne nagyon bújd a wiki oldalakat: sokkal nagyobb dolog magad felfedezni és kitapasztalni bár NAGYON sokszor akarod majd kivágni a kontrollert az ablakon...
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #24140 üzenetére
upgrade guide (es a harmadik dark souls-os honlap ) Regen en is sokat olvasgattam, mert bar nagyon jo jateknak tartom, azert tobb informaciot is megoszthatna a kezdeteknel. Meg a masodik resznel meg is ertenem valahol, de az, hogy anno az elso reszben meg ennel is kevesebbet mondott el az elejen, na attol oszultem rendesen
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest