- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
dilipok #24174 üzenetére
oké, akkor úgy néz ki nem látom át
hozzá vagyok szokva, hogy mondjuk a castlevania-ban azért paladin fokozaton is átláttam az egészet és ment a harc-blokk-counter... itt meg pikkpakk jönnek-ütnek-lőnek, próbálkozok, de azért sebződök... 4 bossnál meg kb 3/4hp-vel gyógyító cucc nélkül elkap 2szer és annyi... baromi gyors a játék és tényleg akkor én lehetek a béna hozzá...
ez lehet nem az én játékom, mert a casual-abb cuccok jobban szórakoztatnak
24175: csinálj egy külön profilt magadnak és nyomd nyugodtan a játékokat
aztán majd megkapják a gyerekek és üres profillal elkezdhetik (meg lehet, hogy segítséget is tudsz már mondani neki, ha valahol elakad
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest