Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
nsrking
senior tag
gyerekek az Army Of Two nagyon jó game!
-
spammer
veterán
Hát ez a Vegas 2 eléggé belassul 1-2 helyen.. Már már szaggat
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Buldozer99
senior tag
Hali!
Xbox vásárlás előtt állok...,konzolstudio.hu mennyire megbízható?tudtok róla valami infót?
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
Def26
félisten
válasz Skynet258 #8926 üzenetére
Csomagon fel van valahol tüntetve, hogy mi van benne? Milyen csomagolásban jött? Buborékos levél...?
Arra próbálok rájönni, hogy egy postás megtudhatja mi van a csomagban?
Pl.:egy "szlogenből" ami a csomagon van vagy akármi...Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Djuree
félisten
válasz Buldozer99 #8961 üzenetére
teljesen megbízható....mint ált. a konzolboltok
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
LordVader80
őstag
Sziasztok!
Tud vki egy linket dobni, ahol egy xbox360 ereje van összehasonlítva egy pc-vel? Konkrétan az érdekelne, hogy mennyi anyagi ráfordítással (és milyen hardverekkel) lehet elérni egy 360 teljesítmény szintjét. Nem játékélményre gondolok, tudom, hogy az összehasonlíthatatlan, hanem hogy pl x játékban ugyannyi fps-el menjen a dolog...
Előre is kösziMay The Force Be With You!
-
30z.Samu
félisten
válasz LordVader80 #8966 üzenetére
Szerintem maradjunk annyiban hogy sok! Ezért akarok Boxot venni.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Dread
tag
hát gondolj bele mien cuccok kellenek egy pcbe hogy full grafikával menjen egy adott game.
szoval mindenböl legujabb legdrágábbUT2004 és xDk rulz!
-
proper
őstag
csak nem elcsábulsz? jobban jársz az xbox-al, nem kell 1 év mulva fejlesztgetni
-
30z.Samu
félisten
Az biztos! Én annó egy éve nagy PC fan voltam, nem is jött szóba semmilyen konzol. A haverok is az én elvemet követték hiszen én vezettem be őket az informatika világába és kicsit meglepődtek amikor mondtam hogy "Skacok, ez a folyamatos gépfejlesztés nekem már nem buli, inkább veszek egy konzolt." Először azt hitték csak hülyéskedek.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
LordVader80
őstag
válasz 30z.Samu #8971 üzenetére
Na de várjatok.Oké, most veszel egy high end gépet, amin full grafikán megy minden, akkor azt sem kell fejleszteni elvileg, nem igaz? ami meg egy év múlva lesz high end pc, az meg már előrébb fog járni teljesítményíben, mint a mostani konzolok és a most összerakott high end pc.
Ebből kiindulva kérdem én, hogy milyen konfig felel meg egy xboxnak? Mert sztem már most elhagyták teljesítményben a pc-kProper:csábulok erőteljesen, de még nincs meg az utolsó lökés
[ Szerkesztve ]
May The Force Be With You!
-
Def26
félisten
Szerintem egy Ilyen PC -vel lehetne összehasonlítani, Q9450 proci, HD 3870 X2, 2Gb RAM.
Erőben szerintem a Crysis kijövetele lesz a mérvadó, szvsz az lesz az a játék ami már nem lesz szebb Xbox 360 -on. Úgy gondolom, hogy kb még olyan 2 év van a masinában amíg szebb grafikával tudja pörgetni a játékokat mint egy izmos PC.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
ellington
tag
válasz LordVader80 #8972 üzenetére
elhagyják persze, mert a box az megvan már évek óta, a pc meg mindig újul. az más kérdés, hogy a játékok tizede jön csak ki rá, hónapokkal később.
-
LordVader80
őstag
Pont ilyen választ vártam, erre voltam kiváncsi. Esetleg valami tesztet nem tudsz, ahol tényleg össze is hasonlítják?
30z.Samu de miért kellene beleölni évente 50k-t? ha egyszer megveszed, és teljesítményben már ugyanott van, akkor miért? ezt nem értem én[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz LordVader80 #8977 üzenetére
Nincs ilyen teszt, mert ez menet közben változik. Kijön egy játék PC -re ott az új hardverekre támaszkodnak és fejlesztenek, pl.: videókártyára, mert egyszerübb a nyers erőben gondolkodni amikor teljesítményre vágynak.
"majd megy nagy felbontáson és max. részletességgel az új dzsíforszon" kb. 80kXbox 360 -on meg arra törekednek egy új játéknál, hogy minél jobban kihasználják/optimalizálják a játékokat a fix harverhez. Tehát minden egyes megírt kóddal tapasztaltabbak leszenek a programozók, és a következő játékokban ezeket a tapasztalatokat felhasználják majd.
Pl.: amíg ma egy Bioshock olyan PC -n elfut mint ez: E6300, 2GB RAM HD 3850/9600GT, addig ugyanennek a játéknak a második része (nem tudom lesz e, ezt csak példának mondom) 2 év múlva már jóval erősebb PC -t igényel majd. Xbox 360 -on meg ugyanolyan szép lesz mert ott jobban optimalizálnak.
Nah, erre mondom én azt, hogy kb 2 év van még addig amíg a a PC -n van ez a hátrány...[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
(Kolombusz)
veterán
Ilyen teszt nem lesz soha, mert nem objektiv.
A pc-kre nem tudnak jól optimalizálni, ott az kell, hogy rengeteg különböző gépen elmenjen az adott játék. Konzolnál meg van egy hardver és arra dolgoznak. Jó példa erre a PS2-s GT4, ami mikor kijött, mindenki elájult, a PS2 erre képes. Számadatokban a PS2-t messze lenyomó PC-k nem tudtak olyan grafikát.
És éppen ezért nem lesz soha objektiv teszt. Mert kérdéses, hogy hogy sikerül a portolás, az optimalizálás PC-re. Lehet, hogy valami egy 8600GTS-el is hozza az Xbox, vagy PS3 szintjét, és az is, hogy egy 8800 GTX kell hozzá.
PC-nél a gépigény pedig egyre csak nő és nő.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
-
LordVader80
őstag
válasz (Kolombusz) #8979 üzenetére
Értem, tehát a fő probléma az optimalizálással van, hiába erősebb grafikus felületű egy pc.
-
30z.Samu
félisten
válasz LordVader80 #8981 üzenetére
Így van, erre próbáltam kilyukadni. Tegyük fel most kijön egy új konzol, Te összeteszel egy jóval erősebb PC-t. Kb 1-1,5 év múlva a PC-re költhetsz, mert az a hardver nem lesz már elég a játékoknak amit korábban összetettél, a konzolon pedig megy tökéletesen (igaz egy idő után itt ott picit butítanak rajta)
Sic Parvis Magna
-
Def26
félisten
Valaki fizetett már Live -on keresztül hitelkártyával?
Az a problémám, hogy a hitelkártyánál nem lehet országot választani, csak címet lehet írni. Tehát a regisztrált profilod országa fix a hitelkártyás fizetésnél, ahol a magyar címet, (Budaörs Ifjuság ut.... 2040) nem fogadja el.
Az mennyire lehet gond, ha a hitelkártya címre ugyanazt írom amit a regisztrációnál, és ugy próbálom meg használni? Ebből lehet vmi gebasz? Esetleg a Microsoft küld a címre egy értesítőt, hogy "Köszönjük a vásárlást" vagy megelégszik egy e-mail küldéssel? Egyáltalán tudok e így fizetni? (dombornyomott a kártya)
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Ha akar vki módosított Premiumot(bannolt) venni írjom PM-t!
Van hozzá vagy 30 lemez is...listátá kérésre küldökÜdv!
-
Def26
félisten
Valaki pár napja keresett kitet az xbox 360 szétszedéséhez. Most találtam egy oldal ahol sok modding cuccal együtt ilyen kitet is lehet kapni, 10 euro az ára...
Bolt.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nsrking
senior tag
Ezt nézzétek meg! Érdekes...
-
Devastator
tag
Hy. Az arcade-hoz adott 256 Mb memóriakártya mennyire elég?
-
tobias40
veterán
válasz Devastator #8997 üzenetére
256 Mb-ra!
Bocs de ezt nem tudtam kihagyni!
Ha nem töltesz le a Live-ról demókat akkor a mentéseknek elég lesz bőven!!Üdv!
-
dunc
nagyúr
Ma megvettem a Fight Night Round 3-at ,ütős !
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest