Aktív témák
-
mcroberto
tag
Sziasztok. Olvastam hogy elméletileg augusztusban lesz új széria [65 ös gpu].
Juni elején terveztem x360 elite et venni. Ne kövezzetek meg, nekem kell a nagyobb winyó, meg a fekete szín.
Új szériás elite is lesz? vagy csak a premium meg a winyónélküli változat?
Ez a kérdés foglalkoztat engem most nagyon. GTA4et kitoltam már kölcsön boxon, fullHD felbontáson. [eredeti a game]. Szeretnék újra Liberty City utcáin garazdálkodni. Feleslegesen nem akarok várni szeptember elejéig a vásárlással.
Még 1 kérdés. Szigorúan külső extra hűtésből meglyik a jobb? Olyan talp amibe beleállíthatom a boxot, vagy olyan venti amit a hátuljára tudok felrakni? Netán mind2 egyszerre a legtutibb? hang nem számít. Megbontani véletlenül sem xeretném, nekem fontos a garancia, ha már kiadok 80K+ egy műszaki cuccért.
Válaszokat előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Posta, csomagküldés
- Motoros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest