Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
Aktív témák
-
mcroberto
tag
Sziasztok. Olvastam hogy elméletileg augusztusban lesz új széria [65 ös gpu].
Juni elején terveztem x360 elite et venni. Ne kövezzetek meg, nekem kell a nagyobb winyó, meg a fekete szín.
Új szériás elite is lesz? vagy csak a premium meg a winyónélküli változat?
Ez a kérdés foglalkoztat engem most nagyon. GTA4et kitoltam már kölcsön boxon, fullHD felbontáson. [eredeti a game]. Szeretnék újra Liberty City utcáin garazdálkodni. Feleslegesen nem akarok várni szeptember elejéig a vásárlással.
Még 1 kérdés. Szigorúan külső extra hűtésből meglyik a jobb? Olyan talp amibe beleállíthatom a boxot, vagy olyan venti amit a hátuljára tudok felrakni? Netán mind2 egyszerre a legtutibb? hang nem számít. Megbontani véletlenül sem xeretném, nekem fontos a garancia, ha már kiadok 80K+ egy műszaki cuccért.
Válaszokat előre is köszönöm.
Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest