Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Mert nem véletlenül banoltak.
Ha már banoltak (ami a legegyszerűbb módja a flesselt gépek garanciájának kilövésére), akkor 100% bukta.Van nekem egy F.B.I. nevű ismerősöm, akivel személyesen is beszélgettem már párszor. Másfél éve liveozik, nézi az xboxos fórumokat, miskolci xbox-elosztónak is nevezhetném, sok gép járt már a kezei között, tudja, hogy hogy folyik a gariztatás, küldött már vissza sok gépet. Olyat is, amin matrica sem volt és megcsinálták.
Olyan is volt, hogy sértetlen matricával küldték el és egy sérülttel kapták vissza.Ez a matrica mizéria túl van lihegve.
De ugye én végig arról beszélek, hogy sértetlen matricával semmi gond nem lehet. Ha okosítasz, olyanhoz vidd, vagy úgy csináld, hogy ne sérüljön.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest