Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
válasz
Plata #103683 üzenetére
A régi szettek nekem is megvannak, főleg amikért hónapokig jártunk le farmolni még a guilddel. Csak a régi kieg cuccait dobom ki, quest itemek, alapanyagok, ilyesmi, nem kellenek már azok többé.
Amúgy tök jó lenne egy olyan opció, hogyha más talent beállítást használok, akkor az adott spechez való transmogot is cserélje. Pl. holy pappal nem szeretnék shadow gearben lenni, szóval ha átrakom holyra, akkor a gear is az előre beállított transmog geart mutassa.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Plata #103683 üzenetére
Sokszor nem art rendet tenni. En is amikor jobban elkezdtem account szinten ocsiket vadaszni, akkor az egyik utolso elotti karakterem bankjaban talaltam egy leatherworkeres receptet. Ki akartam dobni, de mondom az 50g is tobb mint a vendoros 1 silver.
Mint kiderult, 350k-t fizettek erte. A vicc, hogy a recept evek ota ott pihent a bankban. En se vagyok nagy AH magus, de ha valami nem kell, akkor berakom, elobb-utobb elviszik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest