- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
Sziasztok! Gondolkodtam, hogy elkezdek újra játszani. Még BC/WOTLK korszakban játszottam aktívan virágbolti verzióval, de most minőségibb időtöltésre vágyom. Van egy Battle.net accountom amin van valamiért 3 starter edition account. Egyiken elkezdtem játszani. Nos ha teljes hozzáférést szeretnék a játékhoz van arra mód, hogy a starter editiont upgradeljem és ne új accountot kelljen csinálnom? A shop felajánl egy complete editiont, de az új accountot kér. Ha megveszem a BFA kieget akkor upgradeli az accountot? Ha jól látom vehetek gametimeot is, de azzal csak a lvl110 contenthez férnék hozzá. Elég kesze-kusza ez nekem. A legjobb megoldás az lenne ha megvenném a BFA-t és mellé gametimeot igaz? Ha ezt tenném kapnék lvl110 boostot? Illetve a felesleges wow accountokat hogyan tudnám törölni? Egyáltalán azt sem tudom miért kezdtem 3-al
Előre is köszönöm az építő jellegű segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- Playstation 4 Pro - Ps4 Pro 1TB Tartozékaival + ajándék játékokkal
- MediaForte Creative Vibra 16 16C FM rádió SF16-FMI-03 Retro ISA hangkártya
- Komplett számítógépgép eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest