Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
taylor9414 #83490 üzenetére
Dettó.
Eddig két karit húztam fel 120-ra,még vagy 15-öt kéne,de a küldizés olyan unalmas és fárasztóan szxr hogy inkább random insta és island expedícióval húzok karit.
Az első karit küldizéssel húztam,minden zóna minden küldijét letolva,brutál unalom és fárasztó volt.
Másodikat már nem küldiztem,hanem island expedíció.
Harmadik már 118 pár napja,de most nincs kedvem islandhoz sem.
Tegnap este unalmamban elértem exaltedet 7th légióval és kezdtem egy dark iron törpöt,ez az egy dolog ami még érdekel ebben a kiegben.
A dark iron törp nagyon mókás.
Most 33-as,bele fogok hülyülni mire 100 lesz szerintem.
Ha lesz annyi.
Igazából jó lenne ha az összes kedvenc karim 120 lenne már és mehetnék mindig azzal szórakozni amivel épp kedvem lenne,de nincs kedvem őket felhúzni,ez a BfA elég lagymatag.
Bár már csak 5 nap és egy másik DLC úgyis el fog csalni.
Öt nap múlva élesedik az Age of Discovery,szal öt napom van húzni a törpöt,utána úgyis elcsábít az űr.
Főleg ha a DLC követi a sorozat eseményeit és kitör a háború.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest