- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
Fiddlestick #78826 üzenetére
Másfél szint.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Fiddlestick #78819 üzenetére
5-ször belépve 110-es lettél? Az igen.
-
nesh_019
senior tag
válasz
Fiddlestick #78726 üzenetére
Allis karit akarok indítani? Melyik szerveren jó az egyensúly? És sok a magyar?
-
Plata
félisten
válasz
Fiddlestick #78708 üzenetére
-
Whysperer
addikt
válasz
Fiddlestick #78679 üzenetére
PvP szeretsz akkor go be PvP-i. Mert felskalazodik a grared es akkor is elleszel es ugye tudod fejlesztenibis meg egy nagyobb dropbesik. Sot ap-t is farmolhatsz vele es ez mellett lfr told le meg a heti queeteket arguson,hogy 910-s item meglegyeb. Nekem 3 hete 110-es a DK-m es nem sok idom van játszani,de igy geareztem fel es 940-be van.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Fiddlestick #78691 üzenetére
Raid Finder, Greater Invasion (ehhez kell Argus), Veiled Argunite-ból vásárolt 910-es cuccok (ehhez is). Mondjuk most már nem nagyon van értelme a magas szintű geart hajkurászni, ha úgyse fogsz raidelni. A lényeg, hogy a Broken Shore és az Argus kampányt megcsináld, utána már könnyű jobb geart szerezni. Addig meg WQ, WQ és WQ. 850 alatt ne nagyon menj Broken Shore-ra, 900-910 alatt meg Argusra. Csináld a HC-ket és mythic instákat is. Mondjuk ugyanezeket írtam le tegnap másnak is...
-
Plata
félisten
válasz
Fiddlestick #78691 üzenetére
A warri karakter pont olyan amivel lehet naponta csinálni egy szutyok cuccot amivel 1 wq-t megcsinálhatsz.
Class halt fejleszd fel teljesen,a warri kampányt sima és legionfall told végig,a követőket maxold,már 900-as ilvl követők hoznak naponta akár 4k goldot is.Vagy egy darabot sem mert nincs küldi neki.
Aztán hogy mivel farmolj pénzt arrú gőzöm sincs,az okosok szerint kell egy szerver ahol van 12 olyan karid aki tud napi 1 wq-t megcsinálni a class hallban ingyen,ez warlock,dh,dk,warri,paladin,mage.Ha van 12 ilyen 110-es karid legalább 900-as class hall followerekkel akkor állítólag dől a pénz,de ki a frásznak van ehhez kedve? -
Fiddlestick
aktív tag
válasz
Fiddlestick #78679 üzenetére
Valakiiiiiiiiiiiiiiii(k) ?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Fiddlestick #78646 üzenetére
"Ragna, bs, arathor stb a queue 3-4 szerverrol valogatja ossze az embereket azonos frakciokbol"
Régión belülről válogat, szóval EU-ból bárki szembejöhet. Annyi, hogy valamennyi próbálja azonos realmből berakni az embereket, de csak ha ez nem megy a queue idő rovására. Battlegroupoknak már csak rankingnál van szerepe. -
bucihost
senior tag
válasz
Fiddlestick #78649 üzenetére
okádék az egész. Tökmind1 milyen beállításon vagyok, még 10-en is, pl egy réten már távolról látom a virágokat (a pixeles körvonalakat). ha kapcsolok anti aliasing-ot pl SSAA , akkor jobb lesz a kép. igaz, fele annyi objectet mutat, de legalább nem pixelesen. (viszont itt meg még jobban beesik az fps). FXAA-n meg homályos az egész.
Itt ki milyen beállításokat használ anti aliasing-ra meg úgy összességében?
-
Mattb
senior tag
válasz
Fiddlestick #78642 üzenetére
Mi az hogy crossrealm?
-
csontfox
csendes tag
válasz
Fiddlestick #78604 üzenetére
lehet resetelik a wowot, mindenkinek újra kell kezdenie a 0-ról.
nem is lenne rosz amúgy.
-
törölt tag
válasz
Fiddlestick #78604 üzenetére
Hiba, már dolgoznak rajta.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Fiddlestick #78602 üzenetére
Egy rahedli goldert lehet venni olyan itemeket, amit 101-estol lehet hasznalni, es magas endgame ilvl-je van. 101-es szinten a nem kell annyi crit/haste/etc rating 1%-hoz, igy az endgame ilvl magas statjai igencsak felturbozzak a 101-es karaktert.
Penzert szoktak boostolni, de ehhez eleg nagy osszegu befektetes is szukseges.
-
cl.aci
aktív tag
válasz
Fiddlestick #78578 üzenetére
Nekem speciel a kieg megjelenésének napján már 800 volt a fishing skill, estek a poolokbol itemek amiket visszadobva, vagy kaptál +5 pontot, vagy jött valami ellen akit lenyomva kaptál +5 pontot, így nagyon gyorsan meglehetett csinálni.
-
Plata
félisten
válasz
Peca elég nehézkesen megy,javaslom keress pecás partyt és a napi repus csókánál pecázz partyban,1 spéci hal 5 vagy 10 peca skill.Mindennap más zónában van pecás pofa akinél lehet repuzni,általában van hozzá 20-40 fős party.Nekem már maxos a peca skillem egy ideje,mert sokat pecáztam.Így nem emlékszem konkrétan hogy 5 vagy 10 skilt adott egy hal.
-
Dani82
senior tag
válasz
Csak nekem tunik neheznek a paladinnal healeles? Monkkal annyival konnyebb, itt meg szenvedek, alig mozzdul a health bar egy flash light utan
oke meg csak 930ilvl es 32% crit, de nem ertem mina gond vele
-
Plata
félisten
válasz
Fiddlestick #78576 üzenetére
Készíts 700 feletti cuccokat,ki farmolsz pár millió ércet és kész.
Csináld meg a jc-s küldiket adnak új recepteket és azokat készítsd el. -
Triathlete
senior tag
válasz
Fiddlestick #78561 üzenetére
Értem, köszi! Azért ezt nem gondoltam volna őszintén szólva!
-
Triathlete
senior tag
válasz
Fiddlestick #78558 üzenetére
Miért, ez törvényszerű? Kifejtenéd?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Fiddlestick #78543 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy melyikkel bírod jobban a több mobot, akkor inkább arms.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Fiddlestick #78543 üzenetére
Mindkettő egyformán életképes. Amíg nem tartasz to100 mythic raidnél meg 25+ mythic instánál, addig a saját skilled többet fog számítani, mint hogy melyik specet használod.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Fiddlestick #78535 üzenetére
Ha meg kell kérdezned milyen a shadow priest, akkor ne játsz vele
(jelenleg mythic raiden meg 20+-os instán kívül gyakorlatilag használhatatlan)
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Fiddlestick #78537 üzenetére
Építeni nem lehet semmit, de abban egyezik a garrisonnal, hogy most is vannak követőid, akik hoznak neked ezt-azt a missionök által. Amúgy az, hogy 102-esen nagyobb a dps-ed mint 107-108-asoké, az két dolgot jelenthet: vagy te vagy jó, vagy ők rosszak. Vagy mindkettő.
-
csontfox
csendes tag
válasz
Fiddlestick #78535 üzenetére
-
Roland861010
veterán
válasz
Fiddlestick #78507 üzenetére
Sehogy !
Ez nem ér annyit amennyi .Telekomos vagy ?
-
pckownz
őstag
válasz
Fiddlestick #78498 üzenetére
Amikor NH es ToS kihagyasa utan visszajottem jatszani, nekem sokat segitettek
2015-os RAF accounttal kapcsolatban nyitott ticketre jott valasz:
I looked over the Recruit a Friend invite you sent (it was a long time ago now!) and youll be pleased to know the rewards for this will still trigger, although for all Recruit a Friend rewards, these will take 8 days after the time was charged.
-
Whysperer
addikt
válasz
Fiddlestick #78387 üzenetére
Aldom magam,hogy ezer eve ott állt a DK-m es es ravettem magam patch elotti 110-re húztam magam
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Fiddlestick #78331 üzenetére
Mert a patch mob hp és dmg növelése vonatkozik a raidekre is.
-
Plata
félisten
válasz
Fiddlestick #78331 üzenetére
Próbáld meg 110-en,3-4 milla hp-vel biztos nem lesz gond.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
Fiddlestick #78324 üzenetére
Már megy a sírás mindenhol, hogy túl sokáig tartanak a dungeon-ok. Állítólag van olyan insta ami egy órát vesz igénybe.
A raid bossok hp-ja is durván nőtt mindenhol, van amit már solozni sem lehet.
-
Whysperer
addikt
válasz
Fiddlestick #78262 üzenetére
VIKTOR-ra írtam
neki tudtommal 6600 + GTX 1050Ti [link]
-
Viktor77
titán
válasz
Fiddlestick #78250 üzenetére
Nem biztos, hogy értem, mire akarsz kilyukadni. Add kölcsön a millió 1080-ad és garantálom, hogy több fps-t fogok kapni az én procimmal mint a tiéddel. Ilyen egyszerű.
-
Viktor77
titán
válasz
Fiddlestick #78248 üzenetére
Itt egy példa a 2 magra. Hiába látsz mondjuk 40fps-t, kimaradnak képkockák a gyenge proci miatt.
-
Viktor77
titán
válasz
Fiddlestick #78246 üzenetére
Akkor menj be Ashranba és fuss bele egy 40-es ellenséges csapatba. A procid fehér zászlót fog lengetni ki a gépházból.
A 10-es a GPU-ra vonatkozik, de az embereket, spelleket, mindent ami nem grafika, a proci számol.Példa (saját): SW-be átrepültem az ah felett, akadt a játék, kimaradtak képkockák (1050-nel, 1-esen is), mert a proci nem volt képes hirtelen annyi embert kiszámolni.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Fiddlestick #78232 üzenetére
Mondjuk a Shift/Ctrl/Alt + bármi a legrémesebb kényszermegoldás volt, amire még az "MMO-egerek" előtti korszakban voltam kényszerítve. 2018-ban szerintem nagy CD-jű és lassú elérésű spelleken kívül (valami nagy dps cooldown, amit ráadásul nem kell különösebben gyorsan aktiválni) semmire nem való, és arra is csak akkor, ha nincs már egygombos helyünk (amire szinte 0 az esély a mai egerek mellett). Lassan 2 éve hagytam ott a játékot (néha belogolok pötyögés szinten megnézni milyen most, de ennek is lassan már egy éve), de elképzelhetetlennek tartom, hogy azóta megugrott volna a keybind igény (pedig sok keybindom volt, macrok, stb. de már akkor se volt gond megoldani combo nélkül, azóta pedig inkább csak tovább fogytak a spellek, ha jól tudom - így félig kívülállóként/hírolvasóként).
Plata: 4 fölötti számok helyett tényleg kényelmesebb lenne kipróbálnod a q,e,r,f (t,g,,c,v) + egér oldalsó... (ha van) gombokat. Az a-d-t állítsd oldalazásra (ha eddig nem tetted meg), a forgás teljesen értelmetlen/felesleges (alapból azon van - volt, amikor még játszottam). Én személy szerint a Tab targetot is utáltam, görgőn fel volt a trg, görgőn le a visszaváltás, Tab-on pedig hotkey. Érdemes egy focus macro-t is írni, illetve egy /tar "valami" macrot (ez akkor jön jól, ha valami nagy add jön le a fight során, amit pull előtt nem tudsz focus-ba venni, pl. Iskar mythicen életbevágó volt, de értelemszerűen mindig más név van a "valami" helyén). A targetolással/kommunikációval/item átadással kapcsolatos hkey-k legyenek a legkényelmesebb helyeken, a rotációnak elég a kényelmes hely is (ha van sokgombos egér, akkor persze az ezt megoldja), mert ez előbbieket ritkábban használjuk, nincs olyan szintű motoros memória rá, pedig ezek biztonságos használata fontosabb (raid szintű hibát lehet velük okozni), a rotáció úgyis annyira beépül, hogy közepesen kényelmes helyekről sem gond játszani velük, és ha hibázol, akkor az egyedi hiba. Nagy (de ritkán használt) survival cooldownoknak nagyon jó az egérgörgő jobbra-balra billentése, mert gyorsan elérhető, mindig ott az ujjad - csak sajnos nekem eléggé emiatt ment szét minden egerem... szóval ezért nem annyira ajánlom gyakori def spellekre, pl. shield-ekre, mert csökkenti az egér élettartamát, amúgy jó lenne arra is nagyon.
-
Plata
félisten
válasz
Fiddlestick #78232 üzenetére
Nem szoktam használni,hogy neked tetszik vagy sem nem izgat.
Nekem így is megfelel.(#78233) MegalodonS
Köv kiegtől úgy tudom,meg lehet majd választani hogy akarsz-e pvp-zni vagy sem,pvp szerón is ki lehet majd kapcsolni a pvp-t.Hasonló lesz mint Sw ToR-ban gondolom. -
Lacee1986
senior tag
válasz
Fiddlestick #78182 üzenetére
Szerintem pedig inkább úgy válassz karaktert, ami neked tetszik, és ne az alapján, hogy most mi a "jó". Ahogy már előttem is írták, mindegyik tank tökéletes ha nem world first-re hajtassz. Az más, hogy a monk és talán a warrior egy kicsit összetettebb mint a többi.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Az arms.
-
Whysperer
addikt
válasz
Fiddlestick #78187 üzenetére
bocsi 8) accepteltem
-
Whysperer
addikt
válasz
Fiddlestick #78185 üzenetére
Nem jött meg még. Erre külted? Whisper#2233
Itt a Discordom, ha nem akarzs írikálni. munka után tudok ebszélni.
-
Whysperer
addikt
válasz
Ezt most megvétózom neke d,ha nem probléma. 55 indulsz DK-val 55-98 egy nap herliomba.. tényleg gyorsan tudsz fejlődni nem viccelek. DH 100-on indulsz . Hid del ,hog y nem fognak szeretni raideken. Warrioral megmondom az a baj ,hog y tolhatod Te a skilljeidet meg mindnet lehet ügyes kiállsz stb. de a prot palam 915-be volt oylan erős tank mint a warrirom 934-be sem. Néha akkorákat bekapsz ,hogy Resto shamanként mondom,ha meglátok egy warrior tankot má rmost látom ,hogy állandoan rá kell figyelni. Ahogy egy Mythic Raides havert idézek ahol az egyik tank mielött Pro tpala lett warriorral tolta nagyon hosszú ideig 6-7 éven át. Amég warriorral próbálkoztak mindig volt valami gebasz. Átment palára ment minden jól.. Warrior tankra az volt a mondásuk,hogy "AZZAL FŐZÜNK AMINK VAN SAJNOS! " 8))))
Arms/Fury minde a kettő jó,ha szeretnéd,d eazt nem értme ,hog ymost jössz vissza ígyis úgyis játszani fogsz van Van 6 Tank speces class és már csak azér tis a leggyengébbet választod ki úgy,hogy mindenki egyértetüen kijelentette egymástól függetlenül,hogy a leg...ab a warrior tank
-
Plata
félisten
válasz
Nekem a 110-es warrim arms,először prot volt,de úgy gondoltam hogy 98 után legion instákban már nem merem bevállalni a tankolást,bc-ben imádtam a prot warrit.Az arms meg pont illik hozzám,pont olyan örült mint én.
A tauren warrim az fury,azt is ki kell próbálni,de ő még csak 21.
De poén,transmogolt heirloom kétkezes kardokkal rohangál,nindzsa kardokra transmogoltam őket,tök röhej vele.
Tehén nindzsa. -
Plata
félisten
válasz
Fiddlestick #78176 üzenetére
Figyelj,rühellem a warri tankot.
Mint monk híler utálom,általában vér vadbarmok,összevissza kiugrálnak a hílből.
A monk-ot sem nagyon szeretem,ciki hogy most húzok egy monk tankot.Szerintem elég harmatoska.
Blood dk-m sokkal lazább,volt nekem már allyba is blood dk-m de tele lett a hócipőm hogy ugattak hogy a blood dk tank szar és inkább váltottam specet.
Lehet hülyeség volt feladni,de párszor nyöszörögtek classic random instán hogy fúj blood dk és inkább váltottam.Igaz akkor még frissen jöttem vissza legionba és azt hittem hogy tényleg ciki a blood dk. -
Whysperer
addikt
válasz
Egyetlen egy warriort ismerek akivel jó volt játszani,de neki brutálisan geartük a karijá tés raidne mindi gneki volt a TOP gearje. De a többi karakter,ha tudod kezelni és van TANK stilushoz rutinod is akkor sokkal könyebb velük sz.tem játszani.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Mert nem is olyan jó. A legtöbb tank, akit látok az pala, utána dk és dh. Warrior még kevesebb van, monkot meg talán egyszer, ha láttam (raideken, mythic+-okban).
-
Whysperer
addikt
válasz
Fiddlestick #78175 üzenetére
Jó játékot! 8)
-
Whysperer
addikt
válasz
Fiddlestick #78167 üzenetére
Én mind prot palamat mind a Blood Dk-t azon huztam. Egyszerűen halhatalanok questelésnél. Pl a Prot pala úg yölsz rare-t ,hog ya végén 100% HP-val vagy. Szóval,ha alapból tankolni akarsz ne is gondolkozz rajta. Only Prot vagy BLOOD. kb úg yszoktam tolni ,hogy behúzok akár 20 mobot is
aztán egyszerre ölöm
Figyi ,Prot pala sz.tem nagyon jó. Én nekem nagyon tetszik. Egyedül azért választottam a BLOOD Dk-t mert mint írtam LK óta akarok egy DK-t és most mivel lerakom a shamanom és prot palam/warriorom volt már régen is ezért egy telejsen új Classt szeretnék kipróbálni. Bár azt megjegyzem ,hog ya BLOOD nagyon tetszik! Viszont,ha nem blood DK lenne a akkor 100% Prot palazom.
- Herliomokat vedd meg meg állj be valami LVL-in guildbe és akkor addnak itemek meg a guild is annyi extra % Experience,hogy Prottal gyorsan fejlődsz.
Itt az id-m ,ha bármi kérdésed van blood dk-val vagy prot palval vagy bármivel kapcsolatban akkor írj nyugodtan. #whisper2233
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Fiddlestick #78168 üzenetére
Törölt karaktert vissza tudsz állítani, azon a realmen ahol volt, jobb alsó sarokban lévő gombbal (valami character restore, pontosan nem tudom a nevét), nyilván csak akkor ha van legalább 1 szabad karakter slot
Ha nem tudod / akarod visszaállítani, akkor relatív nem sok idő, de szerintem sokkal jobban jársz ha ellövöd rá a 100-as boostot.
Talent ablakban bal szélső fül amin meg tudod nézni (és át tudod állítani), hogy milyen specen vagy.
-
Triathlete
senior tag
válasz
Fiddlestick #78167 üzenetére
Én a main hunter mellé most elkezdtem egy rogue-ot (régebben próbáltam akkor nem tetszett) és a subtlety specializációval eléggé tetszik. De én fizikai beállítottságú vagyok nem szeretem annyira a hókuszpókuszokat (casterek) és a Skyrimban is pl. lopakodó íjász voltam. Ez megfelel ugye a két WoW-os karakteremnek.
Azt akarom kihozni belőle, hogy te tudod, ilyen témában mi az ami tetszik és szerintem ilyen szempontok alapján dönts. Én úgy látom mindenféle játékstílusra van lehetőség, és elsősorban innen kell megközelíteni mikor karit választasz.Karaktert szerintem vissza lehet állítani, egy ticketet megér a Blizz' felé. Igen segítőkészek szoktak lenni azt mondják.
-
Plata
félisten
válasz
Fiddlestick #78168 üzenetére
Hát ha van heirloomod és tankot akarsz húzni az gyorsan megy,dungeon finder 1-2 perc alatt behív,azt meg hogy a hunterednek milyen talentja van látod,mert kiírja a játék hogy épp milyen talenten vagy a karakter fülnél is.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Fiddlestick #78154 üzenetére
Jelenleg mindegyik tank egyformán megállja a helyét. DK / DH OP self-healingben (de ez régen is így volt), BRM elég összetett lett, de ha tudod használni elég erős (csak soloban annyira nem jó, mert nincsen annyi self healje), ha nem tudod akkor vért izzadnak a healerek
Druid meg eléggé autopilot (ami persze nem feltétlen hátrány).
Profból gathering ha nem akarsz AH-val bűvészkedni, craftolós profokból nem lehet azzal pénzt kiszedni, hogy megveszed az alapanyagot AH-ban, legyártod a késztermék, és azt visszarakod.
100-as boost: ha nem tervezel mostanában altot, vagy altnál kevésbé érdekel, hogy fel kell szintezned, akkor szerintem lődd el nyugodtan. Nagyon jók a WoD-os questek (ha jól sejtem az maradt ki), de kb. első zónában eléred a lvl100-at, úgy meg úgyse lesz egy nagy élmény. Másik oldalról pont emiatt nem biztos megéri ellőni a boostot ha szeretnél valami olyan karaktert is amiből nincs nagy(obb) szintűd.
Glyphek nincsenek, talentekre én wowhead guide-os szekcióját szoktam használni (el is magyarázza, hogy mi miért, ami szvsz elég fontos jelenleg, mert relatív sok a szituációs talentsor, ahol nincs egyértelmű választás).
-
Arnold2
őstag
válasz
Tankügyileg szerény tapasztalataim alapján csatlakoznék Whysperer véleményéhez és körülbelül pont ebben a sorrendben is favorizálnám őket (pont most veséztük ki a Blood DK-t, hogy mennyire is OP
).
Szakmaügyileg én a herb/alchemy kombót ajánlanám. Flaskákra és potikra igen nagy a kereslet, szépen lehet velük keresni. De a többiek majd ajánlanak mást is.
Talenteket itt találsz. Én innen szoktam infót gyűjteni, meg Ask mr Robot-ról.
Glyphek, mint olyanok megszűntek, már csak kozmetikai cuccokként maradtak meg (pl zöld fény a HS kút alá, meg milyen fegyver legyen a Felguard kezébe, hogy csak a lockos glypheket közül mazsolázzak).Személy szerint én ajánlanám, hogy játszd végig a területeke. Jópár dolog csak ezután unlockolódik (world questek és a repülés is, hogy csak a két legfontosabbat mondjam).
A GINO nem Arathoron volt? Nem mond véletlen valamit az a nick, hogy Korelli v Vendouza (nem én vagyok ő).
-
Whysperer
addikt
válasz
Én most DK/DRUID/Palat javasolnám. Én mind a 3 tank altomat protban húztam. nagyon easy mód! Warriorral i sjól eltudsz lenni nekem a 3. tankom az ,de Én azt cask azért játszom ,mert konkrétan legelső 60-as karim és azóta mindig a kezdetek óta,de Én nem azt ajnálanám atöbbi clas sközül. paladinnal easy mód és avval jó ,hogy tudok segíteni másokon a (szoksásos heal , protection stb), Druida OP mint mindig szinte, DK meg egy állat PVE-re. Szóval Én,ha PVE választasz azon 3 közül kezdenék valamelyiket amelyik jobban hozzád illik! Bátran bármelyiket
Mondjuk nekem Druidom nicnsen ,d e havertól csak jókat hallok róla. Én Palat nagyon tudom ajánlani nagyon jó kis tank ,de a DK jobban bejön most.
-
Plata
félisten
válasz
Fiddlestick #78122 üzenetére
Akkor valszeg lefejeli a képernyőt és agyvérzést kap.
De mi van ha 1% hp-nál kap dc-t. -
Whysperer
addikt
válasz
Fiddlestick #78078 üzenetére
Érdekes viszont. Én alig tudtam rájönni ,hogy itt van rengeteg ember meg mondjuk Discord FS szobában is és ebből mindig a nagy része epikusan pro titulusban vázolja fel a tudását vagy az ingame pozícióját. Akkor,ha ezen emberek egy nagy guildben lennének midnenki World 1st lenne. Mármint ,ha a hozzásólásokat olvasgatom.
NA az lenne az egyetlen egy GUILD amiben hajlandó lennék időt fektetni ,hogy ,ha egyszer valahol az összes maygart együt láthatnám!! Akko rérdemes lenne másokért dolgozni !! 8)
-
Plata
félisten
válasz
Fiddlestick #78079 üzenetére
Paci skill asszem minden karimnál maxos bronzebardon,kivéve tán a papot mert felőlem akár gyalog is járhat.
Vagy bütykös hattyún.
Monk-nál meg hiába van paci skill maxon,az mindig a felhőkben jár,a felhője meg maxos skillel is marha lassú,bár talán bab főzelék kúrára kéne fogni a monk-ot,talán gyorsabban közlekedne a felhője.
A kertecskémet nem tudom foltozni mert még csak revered vagyok.
A szavam járása függ az elfogyasztott kávé mennyiségétől,sok kévátú elfog a csintalanság és csintalan dógokat írok,vagy átmék trollba,ingame olyan troll löszök sok kávétú hogy csak na.Na persze nem olyan troll a ki csúnyán beszél,nem mert én tudok szépen és illedelmesen irtó nagy troll lenni.
Egyébként már Warcraft 3 és Vanilla idején is bőven nagykorú voltam. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Fiddlestick #78079 üzenetére
Ha már vanillában tolta, akkor jó eséllyel 20+
-
Whysperer
addikt
válasz
Fiddlestick #78071 üzenetére
Mert rendes karinak sosem adnék oylan nevet amiben szerepel a plata.
-
Plata
félisten
válasz
Fiddlestick #78071 üzenetére
Ha van értelme a kérdésnek válaszolok.
Nekem nincs bankos karim.
Nem is szoktam foglalkozni pénzcsinálással.Így is úgyis jön annyi pénz ami elég a létezéshez.
A kereskedés nem vonz,na persze tudom van akik komolyan nyomják,vannak olyanok akik nem is goldért hanem dollárért árulnak dolgokat,tudok olyat aki több száz dolcsit keres így rendszeresen,de nem tudom,az nekem nem menne,elvesztené a játék a varázsát.
Vanilla óta játszom a WoW-al,az más ha szórakozásból farmolok,vanillában meg bc-ben még volt hogy 5-6 órát is el bányászkodtam és szórakoztatott.
Meg volt iszonyatosan sok gem-em,sosem felejtem el Bc idején iszonyatosan sok gemem volt,mert gyűjtöttem,hogy miért azt nem tudtam,csak úgy. -
pckownz
őstag
válasz
Fiddlestick #77837 üzenetére
Igaz nekem 15"-es 2017-es van, de hibatlanul birja a homersekletet lecsukva is a gep, fanny szerint 65fokos jelenleg is jatek kozbe
-
Plata
félisten
válasz
Fiddlestick #77834 üzenetére
Nekem tetszik.
-
lakisoft
veterán
válasz
Fiddlestick #77329 üzenetére
Nem értem hogy basic angol tudás nélkül hogy tudnak emberek játszani? Szoktam segíteni ha tudok de azért ilyen alapokban sajnos nincs rá idő. Cáfoljatok meg de aki régóta játszik legalább alap angol megy. E nélkül nem tud értelmesen játszani a wowban sem.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
Fiddlestick #77273 üzenetére
Sokkal kazsuál barátabb lett azóta a játék, napi 1-2 órával sem fogsz lemaradni semmiről ha nem mythic raidelés a célod.
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz
Fiddlestick #77273 üzenetére
Valaki
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest