- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
válasz
goku_sama #31112 üzenetére
no igen, de pont ezt mondtam kicsit feljebb. 8.99GBP-t fizetek havonta a játékért(2600ft).Már több mint egy éve, gond nélkül.(kisebb megszakításokkal) De persze nem erőszak.
Csak ez a legolcsóbb megoldás tudtommal.(vagyis ha több hónapra fizetsz egyszerre be, akkor persze még ennél is olcsóbb. 3 hónapos fizetésnél kb 2450ft)
-
sptkyle
senior tag
válasz
goku_sama #31100 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy egyszerű a tax oda. Voltam már 3x VoA-ban az uj bossokon is, de csak egy pvp-s gatyót hoztam.
De azért nyugtass meg, hogy nem vagyok teljesen szenilis, és a régi bossokból tényleg csak a régebbi pvp-s itemek estek.A Trophy-t én is néztem. Mármint a belőle kiváltató itemeket. Nem rosszak.
És jo, hogy megy együtt a settbonusz a sima triumpf-os T9 itemekkel.
-
efge
aktív tag
válasz
goku_sama #31093 üzenetére
a probléma másnál is fennáll. a farmolható dolgokból megvan minden, igy 4900-5000GSt el lehet érni.
nemcsak ICC de már VOA raidet sem lehet találni ennél nagyobb GS limit nélkül. és persze achit kérnek. de hogy legyen meg az achi, ha nem visznek el mert nincs meg az achi??
persze legyek olyan guildben, ami farmolja ICCt. de oda sem vesznek fel, amig nem vagyok farmképes állapotbantoc25 raid már ritka mint a fehér holló. és kevés ami onnan upgrade
és nekem nem megoldás, hogy költsek el 5-6-7-8-9 ezer aranyat egy tárgyra, ami majd kiesik bossból ICCben, vagy köv patch után érni fog vagy 1ezer aranyat...
szóval marad a hc farm, vagy inkább az altozás...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest