- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
válasz
Polacheck #10205 üzenetére
Egyik pvp cucc másik pve, egyik jó pvp-re másik jó pve-re. Kivétel a fegyó, mer az imba, de már annál is van jobb(S3 ról érdemes még csak beszélni, mivel s4 nincs, badge vendor meg lehet bármikor). Nekem is S3 cuccom van már főleg, és vmiért mégis fos T5öt meg kara epicet veszek inkább magamra pve-hez, mert a kettő köszönő viszonyban sincs egymással. Értelem szerűen pvp-zni meg nem megyek kara/t5-ben, csak, ha lusta vagyok elsétálni bankig^^
És nem kap mindenki T6-ot, és kifejezetten örülök, hogy végre a magem, meg mostmár druidom is fog tudni szerezni pár badget
HC-kra meg nem hiszem, hogy túl nagy hatással lenne, egy guild dobta be a durcit, de az is még jóval patch elött. Szépen lerendezik a firstkilleket aztán csá.
Szóval én +++-ra értékelem a patchet, biztos szarul vagyok bekötve valahol^^
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen széket vegyek?
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Filmvilág
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged