Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9358) dfsz34 válasza Taragas (#9354) üzenetére


dfsz34
őstag

Az ilyen szakaszok azért durvák, mert L alakban állnak fel, tehát bármit csinálsz, akkor is valamelyik lövi az oldaladat.

A random játék szépsége, hogy nagyon sok az egyedül kószáló ember, akár magamat is említhetném, mert a legtöbbször nem tartok a lemmingekkel bár ez veszélyes tud lenni, ha szembe találom magam több ellenséggel. A másik, hogy nincs segítség. Üdítő kivétel az, ha a társak segítenek, de általában nem, hanem lapítanak és esetleg annyi a segítség, hogy sunyin meglövik az ellenséget, ha éppen úgy fordul, hogy rálátnak, de ki nem mozdulnak a fedezékből, inkább várnak. Ezt a profik ki is használják és úgy helyezkednek, hogy takarja őket az ellenfél és általában bejön, mert nem mozdulnak ki a fedezékből az okoskák, hanem hagyják a társukat meghalni inkább, aztán majd ők következnek, de eddig már nem jutnak el a gondolkodásban.

Na szóval, sokféleképpen használható tank az E25, de szerintem nerf nem kell neki. Csak az igazán profi szakaszok tudnak ilyent csinálni és azok is csak magányos ellenféllel. Én két dolog miatt döntöttem a JT8.8 mellett az E25-el szemben, most ákcióban nem is volt sokkal drágább, mert egyrészt 6 legényt tudok benne húzni, másrészt jobb a kredit hozama. Ha a játékmenetre gondolok, akkor viszont lehet, hogy jobban jártam volna az E25-el, ami gyors, scout-nak, sniper-nek is jól használható sőt társakkal még a közelharc is megy neki. A JT8.8 játék ritkán tetszik, mert lomha nagy dög nulla rejtőzködés mellett. Azért az sem utolsó dolog, ha a kredit termelés élvezetes játék mellett történik és az E25 erre alkalmas lenne. Talán egyszer majd, ha féláron lesz...

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.