Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Na azt hiszem, hogy itt kell abbahagyni, mert mentem egy 1784xp-s kört (prémmel 2676 volt, illetve most duplán ugye) a su12244-el, csak kár, hogy prémium tankok nem vesznek részt a versenyben, pedig ez elég ütős eredmény. Figyelgetem a TD-ket és eddig 1690 volt a legmagasabb xp ebben a hónapban, amit TD-nél láttam és az is 8-as TD volt, nem 7-es és annál ez az eredményem több, csak sajna prém tank.

    Erre végre megkaptam az ászt is, már régóta vártam. (5,5k damage, 7 kill, 135e bruttó és 87e nettó kredit, sajnos 5 aranyat is lőnöm kellett, az 24e creditbe fájt, de muszáj volt, mert kv3, t29, IS, su12244 meg az aprólék jött rám egyszerre, hogy alig győztem fedezéket találni meg volt még egy arty is ellenem és egy totál használhatatlan su152 maradt csak a végére mellettem. Annyira bátor volt, hogy lelépett a táborból és mire végeztem mindenkivel megtalálta az artyt és hősiesen kilőtte, de legalább nyertünk.

    Kömyörögtem az idióta scoutnak az elején, hogy menjen a város végébe a highway pályán és akkor oldalba lőjük a felfele araszolókat, de nem. Sima győzelem lehetett volna, igaz akkor nem kapok ennyi xp-t.

    Mikor beért már az ellenfél csapat a városba, akkor ment oda a scout és kilőtték pillanatok alatt, ennél nagyobb idiótát keresni kéne a scoutok között.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés