Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
válasz
Djuree #53562 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy ha van egy game, amivel szenvedés játszani és nyilvánvalóan a pénzeseknek kedvez, akkor az nem fog engem rávenni arra, hogy tizensokezer valódi pénzért vegyek egy prémium t8 tankot. Inkább letöröltem a 'csába, ezt érdemlik az "élményekért", nem pénzt... Úgy kéne működnie, hogy játék közben jól érzem magam és haladok, öröm a játék és akkor elgondolkoznék, hogy na, ha ez ilyen fasza, akkor prémium tankkal biztos még faszább, nosza, próbáljuk meg, ha már egy ilyen játékot raktak össze, akkor megérdemlik a készítők. De nem ez van. Nagyon nem...
Egyébként sem gondolom, hogy segítene, mert mint korábban már írtam, mostanra teljesen tönkre van téve a game, már hármas szinten is mindenki goldozik, akkor mit érne a prémium t8? Az új 800at lövöldöző beüthetetlen t8 BZ-k ellen van már orvosság?
De ha költenék is rá ennyit, az nem oldaná meg a játék alapvető problémáit: a nevetséges látótávrendszert, az eltűnő lövéseket, a nem ütöm be a 30 mm alufóliát 3x nagyobb átütésekkel eseteket, a csodálatos csapattársakat, a 15-2 turbócsatákat, stb, stb... Tehát pénzért kapnék naponta agyvérzést, az tényleg a legnagyobb hülyeség lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest