Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
H.Ezredes #8865 üzenetére
Venti+töltésgyorsító+célzórendszer trió szokott nálam lenni a tankokon, felsőbb osztályokban utóbbi helyett függőleges stabilizátor vagy csigaszem(távcső), esetleg csiszolt optika.
TD-re T7-ig mehet álcaháló is akár, felette felesleges, mert akkora dögök, hogy Isten se rejti el őket + nagy TD-kel már nem illik bokorban sunnyogni. Kisebb TD-ken is igen hasznos tud lenni a távcső a háló mellett.
Tüzéreknek meg mindig jó a háló és oda kötelező a töltésgyorsító+célzórendszer duó.Szerintem meg ennek minden osztályban van ezeknek haszna, arra kell figyelni, hogy némelyiket csak aranyért lehet leszerelni. PzIV-gyel kell menni átlagban (ha nem használsz fel free XP-t) 130-150 csatát a VK3601-ért (én béna vagyok, nekem 170 is kellett anno), szerintem nem mindegy, ez milyen kiegészítőkkel történik meg.
Olyan ez, mint a legénység képzettsége, van aki olyan mester, hogy neki felesleges, szerintem meg minden % előny csak jól jöhet, pl.: néha csaták dőlnek el azon, kinek tölt be gyorsabban a csúzlija.kugli: csak a legnagyobb francia arty tud tárból lőni 4-et, szerencsére (még) nincs másik, ez is minek...
Aktív témák
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- Melyik tápegységet vegyem?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS + Cellular, Midnight Black Aluminium 45mm, hibátlan, újszerű állapot
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 2060 , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- BONTATLAN, GYÁRI GARANCIÁS APPLE MACBOOK PRO M4 PRO CHIP (24GB RAM / 512GB SSD)
- JBL Onbeat xtreme 120Watt
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM4 proci garanciával számlával! Kèszletről!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest